Şimdi Ara

Bugün rot balanscıya gittim, travers yamukmuş.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
32.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu travers dedikleri dingil mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

gittigin lastikci rot ayari yaptimi yoksa yapmadanmi teshisi koydu?

rot ayarını yaptı fakat işte lastik mm farkından dolayı orada bilgisayardaki derece yeşil yapamadı bir türü, biri yeşil o vurulan taraf kırmızı ama öne çekilde yeşil olcak derecede yaptı.

hocam sen yinede baska lastikciyede git. cekme sorunu bendede vardi hemde oyle boyle bir cekme degil 3 lastikci sonunda 4. lastikci anca rot ayari yapabildide cekme sorunu duzeldi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Benimde linea da arka torsiyon egrilmis.Adam nasil cukura girmisse onde sorun yok arka torsiyon baglantisi yamulmus.Araba rot balans yaptirdim kac defa habire azda olsa sola cekiyordu sinir olmustum.Cekicle yapacakti gerek yok demistim sonrada sattim gitti.Alan adamda al satciymis binici degil baktim hemen ilana koymus.

ALIRKEN computest e gosterin ve muhakkak yanal kayma testine bakin.Aracta sorun varsa orada yuzdelerden anlarsiniz.

Computest derken o islem nerede yapiliyor? Biraz acarmisiniz.

Sanayide bilgisayarli kontrol expertiz yapan yerler var.Son 3-4 yildir populer oldu,genelde adam dyno,elektronik kontrol,boya cihazi kontrol kayma suspansiyon testi...hepsini yapiyor kagida dokup sana rapor halinde sunuyor.100 tl ucreti oluyor,ankara da sasmazda lovato basbasiyinin ilerisinde var.

• alırken teste sokmadınız mı aracı?
  • arkadaşlar aşağıda linkini vermiş olduğum resim değerleri için ne yapılabilir acaba yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler.
    http://i.hizliresim.com/vXJjEm.jpg
    araç polo 1.2 tdi

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetDemir153

arkadaşlar aşağıda linkini vermiş olduğum resim değerleri için ne yapılabilir acaba yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler.
    http://i.hizliresim.com/vXJjEm.jpg
    araç polo 1.2 tdi

Benzer bir kamber/kaster sorunu vardı. Şaseciye gittim 150 liraya tekerleği ayarladılar.
  • 6-7 mm. eğer şehir dışında 110 'dan fazla hız yapmıyorsanız ,bence çok acele etmene gerek yok. Sen kaynak işini soruştur bence. Hayla da Trabzon 'da isen sana iyi bir rot balansçı önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 26 Aralık 2016; 20:43:32 >
  • Aracinizin marka modeli nedir özelden gönderebilirsiniz birde biz fiyat çalışalım.
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    Araç satılmış travers işinde yırtılmış geçmiş olsun.Ne demişler bir nasihat bin musibetten yeğdir.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Şaseyle ilgili bi problem mi bu peki yoksa tekerlerin kendi açılarından olan bi problem midir acaba ? Pek bilgi sahibi olmadığımdan ustaya falan gitmeden sizlerden de bilgi almak istedim.

• Araca park halinde yandan çarpmışlardı. Arka Travers eğilmiş sağ teker 5cm yukarıda dışa bakıyor sol teker de üst taraf 2cm içerde içe bakıyor iki tekerinde düzeltilmesi için iki ay önce 15 şubatta Kartal Oto Sanayi ye gitmiştim orda tek yer var. Ordaki diğer şasiciler de bu bizlik iş değil diyerek bu adamı önerdi.
    Adam aracı dükkana sokmadan eğilip baktı 2800 lira düzeltme için fiyat verdi. "bakıcaz yapabildiğim kadar yaparım" benden daha ucuzunu bulamazsın falan dedi. Fakat anladığım kadarıyla bu iş için özel aletler gerekiyor ve bu alet her yerde yok.

Araç komple yattı zaten kullanmıyorum. Sonra bugün 14 Nisan iki ay sonra bu işin istanbulda bir numarası olan Topkapıdaki yere götürdüm aracı. Amacım işin son derece düzgün yapılması. Yuvarlak laflara tahammülüm yok.

Aracı çekti özel bölüme altına üç kişi indi fenerler ile 20 dakika kadar incelediler. Sonra bana 3 günlük iş sürer, çok düzgün istiyorsan 8000 lira olur şeklinde fiyat verdiler. Bu işletmeye güvendiğim için pazarlıkla 6000 liraya anlaştık.

Sizce ben kazık yedim mi yemedim mi hiçbir fikrim yok. bu işlerin fiyatı nedir? İlk defa böyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum fiyatlar bu kadar uçtu mu? mesela aynı yere jant boyama sordum iki ay önce en ucuz yerden aldığım fiyatın aynısını verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 14 Nisan 2023; 21:3:42 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.