Şimdi Ara

BUGÜN İÇİN 900 TL'YE PS4 (Full Kutulu ) 1 DS4 HEDİYELİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. 1 yıldır aktif olarak kullandığım '' AMAZON '' dan satın alınma , tüm aparatları mevcut olan PS4'üm satılıktır !

RESİM FİYATA VE URUNE INANMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ÇEKİLMİŞTİR
    BUGÜN SATILMAZSA , İLANI KALDIRACAĞIM

Kozmetik olarak 10 / 10 alır !

KUTUSU
    KITAPÇIKLARI
    2 ADET DUALSHOCK 4 (DS4)
    ABD'DEN ALINMADIR !
    FIYAT SADECE BUGÜN İÇİN GEÇERLİ !

İstediğim fiyat acil satılık : 900 TL'dir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 19 Şubat 2015; 14:37:30 >

• hocam cihazın garantisinin olmadığını varsayarak

cihaz diyelim kargodan elime ulaştı cihaz ilk 3 gün içinde bozulursa iade alırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

hocam cihazın garantisinin olmadığını varsayarak

cihaz diyelim kargodan elime ulaştı cihaz ilk 3 gün içinde bozulursa iade alırmısın

Merhaba , urun benim kullandigim bir cihaz .

Ben bunun garantisini veririm ancak sizin suistimal etmeyeceginizi nereden bileyim :)

Cihasi acarsaniz vb bir durum olursa ? Elektronik isinde spotcu olsam direkt alirdim bireysel saticiyim .

Sadece referanslarim yeter diye dusunuyorum ben . Ne yaziyorsam odur , inanin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Kaldırmazsanız hafta ici alıcağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, öncelikle hayırlı satışlar. İlanı ilk ne zaman yayınladınız bilmiyorum ama ben geçen cuma gününden bu yana ''favorilerim'' arasında takip ediyorum. İlk olarak ilanınızın bir önceki halinde, 4 oyunla birlikte 1.200 Tl. iken ayrıca mevcut oyunlar içinde başka bir başlık açtığınızı farketmiştim. Kullanıcı profiliniz, cevaplarınız ve yorumlarınızda kullandığınız üsluptan ötürü, ilanınız dikkatimi çekmişti, sanki aradığım doğru cihaz, doğru kişi/satıcı sizdiniz. Pek çok defa size acaba oyunsuz ve Sanalpazar üzerinden (kredi kartı ile alabilmek için) satış yaparmısınız, diye sormak istedim ama soramadım, sebepsiz bir şekilde çekindim sormaktan. Nitekim dün itibariyle başka bir online alışveriş sitesinden siparişimi verdim ve bugün görüyorum ki ilanınızı yeniden düzenlemişsiniz. Keşke diyorum sizinle irtibata geçseydim, belkide alışverişimiz olurdu, bilemiyorum, testi kırıldıktan sonra akıl başa gelse de kar etmiyor. Umarım gönlünüzce bir alışveriş olur, ben bu mesajı yazarken bir üstteki arkadaş talip olmuş bile, inşallah anlaşırsınız. İlanınıza hiç bir katkısı olmadı ama düşüncelerimi yazmak istedim. Saygılarımla, iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcage46

Merhabalar, öncelikle hayırlı satışlar. İlanı ilk ne zaman yayınladınız bilmiyorum ama ben geçen cuma gününden bu yana ''favorilerim'' arasında takip ediyorum. İlk olarak ilanınızın bir önceki halinde, 4 oyunla birlikte 1.200 Tl. iken ayrıca mevcut oyunlar içinde başka bir başlık açtığınızı farketmiştim. Kullanıcı profiliniz, cevaplarınız ve yorumlarınızda kullandığınız üsluptan ötürü, ilanınız dikkatimi çekmişti, sanki aradığım doğru cihaz, doğru kişi/satıcı sizdiniz. Pek çok defa size acaba oyunsuz ve Sanalpazar üzerinden (kredi kartı ile alabilmek için) satış yaparmısınız, diye sormak istedim ama soramadım, sebepsiz bir şekilde çekindim sormaktan. Nitekim dün itibariyle başka bir online alışveriş sitesinden siparişimi verdim ve bugün görüyorum ki ilanınızı yeniden düzenlemişsiniz. Keşke diyorum sizinle irtibata geçseydim, belkide alışverişimiz olurdu, bilemiyorum, testi kırıldıktan sonra akıl başa gelse de kar etmiyor. Umarım gönlünüzce bir alışveriş olur, ben bu mesajı yazarken bir üstteki arkadaş talip olmuş bile, inşallah anlaşırsınız. İlanınıza hiç bir katkısı olmadı ama düşüncelerimi yazmak istedim. Saygılarımla, iyi akşamlar.

Sizin gibi değerli bir üyeyle alışveriş yapmayı çok isterdim... O kadar saçma PM'ler alıyorum ki son zamanlarda , bırakacaktım az daha DH İkinci el'i ancak hala bu forumda insanoğlu insanların var olduğunu hatırlattınız !

Size sons teşekkürü ben bir borç bilirim. İnanın almamış olsanız , iyi bir indirimle konsolu size (satmak demeyelim) emanet ederdim.

ÇOK TEŞEKKÜRLER !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Merhabalar, öncelikle hayırlı satışlar. İlanı ilk ne zaman yayınladınız bilmiyorum ama ben geçen cuma gününden bu yana ''favorilerim'' arasında takip ediyorum. İlk olarak ilanınızın bir önceki halinde, 4 oyunla birlikte 1.200 Tl. iken ayrıca mevcut oyunlar içinde başka bir başlık açtığınızı farketmiştim. Kullanıcı profiliniz, cevaplarınız ve yorumlarınızda kullandığınız üsluptan ötürü, ilanınız dikkatimi çekmişti, sanki aradığım doğru cihaz, doğru kişi/satıcı sizdiniz. Pek çok defa size acaba oyunsuz ve Sanalpazar üzerinden (kredi kartı ile alabilmek için) satış yaparmısınız, diye sormak istedim ama soramadım, sebepsiz bir şekilde çekindim sormaktan. Nitekim dün itibariyle başka bir online alışveriş sitesinden siparişimi verdim ve bugün görüyorum ki ilanınızı yeniden düzenlemişsiniz. Keşke diyorum sizinle irtibata geçseydim, belkide alışverişimiz olurdu, bilemiyorum, testi kırıldıktan sonra akıl başa gelse de kar etmiyor. Umarım gönlünüzce bir alışveriş olur, ben bu mesajı yazarken bir üstteki arkadaş talip olmuş bile, inşallah anlaşırsınız. İlanınıza hiç bir katkısı olmadı ama düşüncelerimi yazmak istedim. Saygılarımla, iyi akşamlar.

Sizin gibi değerli bir üyeyle alışveriş yapmayı çok isterdim... O kadar saçma PM'ler alıyorum ki son zamanlarda , bırakacaktım az daha DH İkinci el'i ancak hala bu forumda insanoğlu insanların var olduğunu hatırlattınız !

Size sons teşekkürü ben bir borç bilirim. İnanın almamış olsanız , iyi bir indirimle konsolu size (satmak demeyelim) emanet ederdim.

ÇOK TEŞEKKÜRLER !

Asıl ben güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Kısmet değilmiş, çekinmeyip iletişime geçseydim emanetimi teslim almıştım çoktan, belli mi olur bakarsanız başka bir alışverişte karşılaşırız. Umarım üstte yorumda/teklifte bulunan arkadaşla veya başka biriyle güzel bir alışverişiniz olur. Sonucunu takip ediyorum. Moralinizi bozmayın, sağlıcakla kalın, iyi akşamlar.

• quote:

seviyorsan git konuş demişler

fiyat çok iyi bu arada.

• pm
  • güzel satış başlığı ve romantik konuşmalar olmuş ...

mezar ve mezarcıalrın çok olduğu bu yerde
  • Çok güzel konuşmuşlar göz yaşlarıma engel olamadım
  • Hocam bu yurtdışı cihazlardan 220-110v çevirme olayı oluyor mu ? Yoksa direk tak çalıştır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Hocam bu yurtdışı cihazlardan 220-110v çevirme olayı oluyor mu ? Yoksa direk tak çalıştır mı ?

Merhaba , direkt çalışıyor.
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Yaa bu televizyonun yanindaki dünya havadamı duruyo?
  • garantisiz ürün ilk part amazon ps4 lerin çoğu patladı alacak kişi 2 kez düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 20 Şubat 2015; 17:21:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realteco

Yaa bu televizyonun yanindaki dünya havadamı duruyo?

Evet, dönüyor .Fişe takmak gerek
  • alsatçılar yüzünden konsol bulamıyoruz diyen gizli ölücüler nerdesiniz çift kollu 900tl ye ps4 ilanı var 1 haftadır neden almıyosunuz
  • bana ulaş alayım 0555 366 55 03
  • şu forumda hayatımda bir seferde ben ölücülük yapayım o zaman :) yanında 1 tanede oyun olsa tadından yenmez watch dogs yada destiny gibi mesela...... :P

şaka bir yana bu fiyata ps4 hemde 1 adet ekstra dual shock ile ancak yılda 1 sefer denk gelir baskada gelmez... xbox'ımı satmıs olsaydım direk atlardım. Aslında yine atlayasım var ama kendimi tutuyorum :)

hayırlı satışlar ustadım....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.