Şimdi Ara

Bugün erken erişime açılan Death Stranding 2'nin eleştirmen puanı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün erken erişime açılan Death Stranding 2'nin eleştirmen puanı belli oldu
    Bu yılın en heyecanla beklenen oyunlarından olan Death Stranding 2, 26 Haziran'da satışa sunulacak. Ancak oyunun Digital Deluxe Edition veya Collector’s Edition versiyonları için ön sipariş verenlerin 26 Haziran'a kadar beklemesi gerekmeyecek. Çünkü bu oyunculara özel erken erişim aşaması bugün başladı. Death Stranding 2'nin oyunseverlerle buluşmasıyla birlikte, oyuna dair ilk yorumlar ve eleştirmen puanları da paylaşıldı.

Death Stranding 2, İlk Oyundan Daha Fazla Beğenildi

Death Stranding'in eleştirmen puanı, ilk oyunun üzerinde. Bugün itibarıyla oyunun MetaCritic puanı 90'da ki bu da Death Stranding 2'yi bu yılın en yüksek puan alan oyunlarından biri yapıyor. Ayrıca devam oyununun ilk oyundan çok daha iyi bulunduğunu gösteriyor. Çünkü ilk oyunun MetaCritic puanı 82'ydi.

Ayrıca Bkz.Eski Witcher ekibinin geliştirdiği RPG oyunu The Blood of Dawnwalker detaylıca tanıtıldı

Oyunun hikâyesi, duygusal tonu, etkileyici görselliği ve ilk oyuna göre epey geliştirilen dövüş mekanikleri eleştirmenleri etkilemiş gibi görünüyor. Ayrıca Death Stranding 2'nin ilk oyuna kıyasla çok daha büyük bir yapım olduğu belirtiliyor ki oyun çıkmadan önce gelen açıklamalar da buna işaret ediyordu.

Ne var ki ilk oyunu sevmeyenlerin tamamen farklı bir oyun beklememesi gerektiği söyleniyor. Hikâye daha derinleştirilmiş, ilgi çekici mekanikler ve daha çok aksiyon eklenmiş olsa da Death Stranding 2 de özünde bir yolculuk ve teslimat oyunu. Eleştirmenler arasındaki genel kanı, Death Stranding 2'nin ilk oyunun çok daha iyi bir versiyonu olduğu yönünde.

Kaynak:https://screenrant.com/death-stranding-2-reviews-metacritic-score/

• Yine bomboş oyun. İlk oyunun haritasını değiştirip vermişler. Bu oyun basını Kojimaya resmen torpil geçiyor 90 yapmışlar birde ortalamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 24 Haziran 2025; 9:39:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paralar yatmış, yoksa 90 almasının mümkünatı yok :)

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Oynadın mı oyunu?

• 1. versiyonu oynamadım ama kaydettim ilerde oynarım diye, oynayan arkadaş fikirlerini beyan ederse sevinirim hangi oyun stiline benziyor ve 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichesMen -- 24 Haziran 2025; 0:13:54 >

Playstation oyunu diye yerden yere vuruyorlar,

• kaç tane türk inceleme izlediysem hepsinde ağır eleştiriyorlar. bizimkiler mi oyundan anlamıyorlar yabancılar mı çözemedim

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Güzel güzel okuyordum, bir anda rengi değişti :)

• 2. Oyuna kopyala yapıştır olmuş diyorlar kendini tekrar eden oyunlar artık keyif vermiyor tamam hikaye var ama bir yere kadar hikayeyi tamamlayıp bütünü görücem diye git gel yapmak sıkar insanı

• PS5de oynadım ve şunu söyliyim ilk oyunu seven bunu da sever, sevmeyen sevmez çünkü aynısı, sanki ilk oyunun DLC'si gibi. İlk oyunda amerikayı birbirine bağlıyorduk bunda Avustralya'yı bağlıyoruz. ilk saatler meksika'da geçiyor buralar baya iyi sonra aynı birinci oyundaki sıkıcılık (bence) yürüyüşler müzikler ortam vs aynısı. big boss'lar aynı birinci gibi petrolün içinde birincideki taktikler ile savaşıyorsun, npc insanlar AI bence iyi değil üstüne koymamış ki daha da kolaylaşmış birinciye göre. Bir de okuduğum incelemelerin çoğunda "birinci oyunun aynısı, artık zor değil, savaşlar daha kolay" gibi şeyler yazıp 90 vermişler ne alakaysa... bence oyuna değil kojima'ya puan vermişler gibi geldi. TAbi bu tamamen benim görüşüm oyun kalitesiz değil kesinlikle ama tarz ve yenilik anlamında bişi getirememiş. Sevenler yine sevip oynayacaktır, zevkler ve renkler tartışılmaz.

• Birebir ilk oyunun aynısı! İlk oyundan da fena sıkılmıştım, bunda fenalık geçiririm.

• Oyunun Hikayesi, Animasyonlar, Karakter tasarımı Müzikler iyi duruyor bu Oyunun kötü olduğu anlamına gelmez.Fakat çoğu insana hitap etmiyor sıkıcı.İlk Oyunu da sıkıcı buldum bu Oyunda izlediğim videolardan dahada sıkıcı devasa açık Dünya dağ bayır ordan oraya birşey taşıyorsun bu kimisine göre eğlenceli olabilir bana göre değil.Bir Oyunda en önemli şey Oynanış ve Oynanış mekanikleridir.Oyunu Oyun yapan en önemli unsur budur Hikaye izlemek istersem gider Sinemaya giderim.Çok İyi bir filim olabilir ama çok iyi bir Oyun değil bunu defalarca kez gördük artık.Elden Ring de gördük Baldurs Gate 3 de gördük en son Clair Obscur Exp 33 de gördük Oynanış Mekanik en önemlisidir.Oyun basını Oyuna göreceli yüksek puanlar vermiş çünkü Oyunun grafikleri mükemmel Karakter tasarımlar mükemmel bu gibi kriterlere bakıyorlar oyuncunun ise zevkleri değişir.Kimis Souls oyunu sever kimis araba yarışı kimsi FPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 25 Haziran 2025; 15:56:43 >

• kojima denen ucubenin nasıl bir torpili arkası varsa şu çöp oyun bile 90 alıyor.

ubisoft bu oyunu çıkartmış olsa 73 puan alır linç edilirlerdi Bugün erken erişime açılan Death Stranding 2'nin eleştirmen puanı belli oldu 

neyse ki dost ve enis doğru dürüst inceleme yapmışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Var. Vuruş hissiyatı olarak gayet de iyi olduğu söyleniyor. Ama doğru dürüst kullanmaya fırsat vermiyormuş. Kullanıldığı sekanslar hem çok nadir hem de zayıfmış, nitelikli bir oynanış kurgusundan yoksunmuş.

Neden böyle bir oyun var ve yabancı oyun basını neden bu oyunu bu kadar övüyor, tatmin edici şekilde anlayabilmiş değilim. Bu tarz oyunlar bence övülmemeli. Çünkü yapımcıların oyunları oynanışa dayalı eğlenceli yapılar olmaktan çıkarıp sinemaya çevirmelerini teşvik ediyorlar. Oyun farklıdır, sinema farklıdır. Bir oyun sinema-vari bir deneyim sunabilir ama tüketiciye oyunculuğun özgün niteliği olan şeyi (oynanış, gameplay) vadetmeli. Aksi takdirde bir oyundan söz edemiyoruz.

Bu çerçevede Hellblade, Death Stranding 2 vb bence kötü örneklerdir.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.