Şimdi Ara

Bugün Cok Kötü Şeyler Oldu :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Dün gece babamdan 70 lira kopardım adeks internet kafeye gidecem diye.her nese sabah bi arkadaş gelip beni evimden aldı.otobüse bindik gidioz yolda arkadaş demezmi ben cantayı durakta unuttum diye.sonra ben orda indim.o cocuk gitti cantayı almaya.fakat canta yoktu.adekse gidemedik.bende cebimdeki para ile bişeyler yapalım dedim.4 arkadaş takılıyoruz indigim mekanda.her nese mangal yapalım felan dedim.herkes para cıksın dedim 10 lira felan cıkarttı hepsi 110 lira felan oldu.sonra eve geldik bi bakmışız 10 kisi olmuşuz.Bizim evdeyiz.Annemi evden kovdum.35 lik Votka 5 adet Extra 1 Adet Vişne Suyu 2 Cips Ve Ekmek Arası bişeyler:D.Her nese bizim arkadaşlar dedi.votkayı fondip yapabilirmisin 8 kere ard arda.deneyeyim dedim.5 oldu 6 oldu aç karnımla ictim bide oturdu tabi az.bunlar dedi içemez felan formumdayım sarhoş olmadım rahat olun dedim 25 şınav çektim.Sonra biraz bişiler atıstırdım geri döndüm tüm votkayı birayı bitirdim sonra benim kafa bi milyon oldu.O sıra arkadaşlar benim donu monu indirip resim cekmisler.Şantaj yapıyorlar simdi :D.Ya dio sevgilimle beni barıştır anca sen yaparsın yada resimlerini facebooka atarım :D msn nickinede yazmış Barışın Cıplak resimleri 20 Tl :D bi çantayı kaybetmek nelere mal oluyor.Evin halide berbattı...Bi Ton azar işittim

• Bizde dünki konuna kanıp gelsek nanay olacaktık ha !Beşiktaş'tayım bende ama gerek yok Adekse daha güzel yerler var burada...

@TOLGA

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=476805

Pencereyi kapa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 18 Ekim 2010; 1:36:17 >

Orijinalden alıntı: Funeralcanicellat

Selam arkadaşlar.Dün gece babamdan 70 lira kopardım adeks internet kafeye gidecem diye.her nese sabah bi arkadaş gelip beni evimden aldı.otobüse bindik gidioz yolda arkadaş demezmi ben cantayı durakta unuttum diye.sonra ben orda indim.o cocuk gitti cantayı almaya.fakat canta yoktu.adekse gidemedik.bende cebimdeki para ile bişeyler yapalım dedim.4 arkadaş takılıyoruz indigim mekanda.her nese mangal yapalım felan dedim.herkes para cıksın dedim 10 lira felan cıkarttı hepsi 110 lira felan oldu.sonra eve geldik bi bakmışız 10 kisi olmuşuz.Bizim evdeyiz.Annemi evden kovdum.35 lik Votka 5 adet Extra 1 Adet Vişne Suyu 2 Cips Ve Ekmek Arası bişeyler:D.Her nese bizim arkadaşlar dedi.votkayı fondip yapabilirmisin 8 kere ard arda.deneyeyim dedim.5 oldu 6 oldu aç karnımla ictim bide oturdu tabi az.bunlar dedi içemez felan formumdayım sarhoş olmadım rahat olun dedim 25 şınav çektim.Sonra biraz bişiler atıstırdım geri döndüm tüm votkayı birayı bitirdim sonra benim kafa bi milyon oldu.O sıra arkadaşlar benim donu monu indirip resim cekmisler.Şantaj yapıyorlar simdi :D.Ya dio sevgilimle beni barıştır anca sen yaparsın yada resimlerini facebooka atarım :D msn nickinede yazmış Barışın Cıplak resimleri 20 Tl :D bi çantayı kaybetmek nelere mal oluyor.Evin halide berbattı...Bi Ton azar işittim

O çok kötü dediğin şey, arkadaşların donunu indirdikten sonra mı oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 18 Ekim 2010; 1:36:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Selam arkadaşlar.Dün gece babamdan 70 lira kopardım adeks internet kafeye gidecem diye.her nese sabah bi arkadaş gelip beni evimden aldı.otobüse bindik gidioz yolda arkadaş demezmi ben cantayı durakta unuttum diye.sonra ben orda indim.o cocuk gitti cantayı almaya.fakat canta yoktu.adekse gidemedik.bende cebimdeki para ile bişeyler yapalım dedim.4 arkadaş takılıyoruz indigim mekanda.her nese mangal yapalım felan dedim.herkes para cıksın dedim 10 lira felan cıkarttı hepsi 110 lira felan oldu.sonra eve geldik bi bakmışız 10 kisi olmuşuz.Bizim evdeyiz.Annemi evden kovdum.35 lik Votka 5 adet Extra 1 Adet Vişne Suyu 2 Cips Ve Ekmek Arası bişeyler:D.Her nese bizim arkadaşlar dedi.votkayı fondip yapabilirmisin 8 kere ard arda.deneyeyim dedim.5 oldu 6 oldu aç karnımla ictim bide oturdu tabi az.bunlar dedi içemez felan formumdayım sarhoş olmadım rahat olun dedim 25 şınav çektim.Sonra biraz bişiler atıstırdım geri döndüm tüm votkayı birayı bitirdim sonra benim kafa bi milyon oldu.O sıra arkadaşlar benim donu monu indirip resim cekmisler.Şantaj yapıyorlar simdi :D.Ya dio sevgilimle beni barıştır anca sen yaparsın yada resimlerini facebooka atarım :D msn nickinede yazmış Barışın Cıplak resimleri 20 Tl :D bi çantayı kaybetmek nelere mal oluyor.Evin halide berbattı...Bi Ton azar işittim

Hocam size neler oluyor böyle...

• Hocam güldürdün yine.

| Corel Draw | Adobe Photoshop | Adobe After Effects | Adobe Premiere |
    "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz..."
    F. Sultan Mehmed

• Serin hikaye
  • film çekmişler mi?
  • Kuğul gençlik ne yaparsın eğleniyorlar kendilerince
    hı hı

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • Sanki marifet. Ben bunları yazmaya utanırım.

süper ya

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

gol oldu

• Espri güzeldi sandalyeden düştüm resmimi cekmisler diorum kızlara göndericekler diorum .D

Espri güzeldi sandalyeden düştüm resmimi cekmisler diorum kızlara göndericekler diorum .D

adam dertli beyler

Hey Hey Apple!
  • adeks internetin olayı ne ki oraya gitmeye böyle heves yapmışınız ?

Orijinalden alıntı: furuki90

4 arkadaş takılıyoruz indigim mekanda.her nese mangal yapalım felan dedim.herkes para cıksın dedim 10 lira cıkarttı hepsi 110 lira oldu

hesap fail

70 + 4x10 = 110 lira

Hesap doğru

Not: Oxford terkim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 18 Ekim 2010; 3:47:24 >

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: furuki90

quote:

4 arkadaş takılıyoruz indigim mekanda.her nese mangal yapalım felan dedim.herkes para cıksın dedim 10 lira cıkarttı hepsi 110 lira oldu

hesap fail

70 + 4x10 = 110 lira

Hesap doğru

4 arkadaşlarmış sonra eleman 70 koymuş geriye kaç kişi kalmışş üç, üç çarpı on eşittir otuz yetmiş artı otuz eşittir yüüz bi sonraki ders okuma anlama

EDIT:noldu einstein amca sustun
     Bugün Cok Kötü Şeyler Oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furuki90 -- 18 Ekim 2010; 4:05:54 >

Hey Hey Apple!

• Arkadaş gelip kendisi söylesin.
    Ben susarım, veriler konuşur.
    Gerçekler zamanla anlaşılır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.