Şimdi Ara

Bugün ABDULLAH ÇATLININ ölüm yıl dönümü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bugün ABDULLAH ÇATLININ ölüm yıl dönümü.

Yakarım şu dünyayıda tek Türk'ü ezdirmem. Allah şahidim olsun sizi bu sokaklarda rahat gezdirmem!
    Abdullah ÇATLI

ülkemizde hainlerle, kahramanların ne kadar karıştırıldığının göstergesi koca reis.

beyler, eskiden bu ülkenin aslanları vardı güzel günlerde. bunlar cezaevini yuva, ölümü şeref kabul ederdi. devlet için gözü kara, herşeyden vazgeçen bi yapıları vardı.

abdullah çatlı'ya çiller hükümeti asala'ya operasyon karşılığında 1 milyon mark( eski alman para birimi) para teklif etti. abdullah çatlı, 12 ülkücü arkadaşının serbest bırakılması karşılığında operasyon yapacağını söyledi ve para almadı...

ayrıca benim değil, 5 kere üstün hizmet madalyası almış korkut eken'in '' çok büyük bir vatansever, çok hizmetleri olmuştur '' dediği insandır.

asala ermeni terör örgütünü bitirmek gibi büyük işlere imza atmış. muhsin yazıcıoğlu'yla çok işler yapmış ve 3 kasım 1996'da susurluk civarında bana göre "suikast" düzenlenerek öldürülmüş bir adamdır. hayatını devletin pis işlerini temizlemeye adamış daha sonra devlet kadrosundan ayrılarak sivil hayatına dönmüş bir adamdır. bildiklerinden dolayı derin devlet yapısına tehdit olarak görüldüğü için kalemi kırılmıştır.

14 yaşında ülkücükle tanışıp bu işleri yapmış adamdır

RUHU ŞAD OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulu Türk -- 3 Kasım 2014; 1:10:58 >

• Yeri uçmağ olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 kasim 96 dogumluyum kac kez dusundum ulan acaba Abdullah Catlinin yerini almak icin mi yollandim dunyaya bu bana mesaj mi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Bende 3 kasim 96 dogumluyum kac kez dusundum ulan acaba Abdullah Catlinin yerini almak icin mi yollandim dunyaya bu bana mesaj mi diye

• Ruhu şad olsun
  • o kim?
  • Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'ı da unutmamak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

o kim?

Sen bilmezsin, boş ver.

• Allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatansever bi insandır ama bu amerikan masası olduğu gerçeğini degistirmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın ismi bile karizma.

• Devrimci, alevi katili bir adam değil miydi bu ? Neyini seviyorsunuz beyler? Kendinize gelin.
  • Donanımhaber ergenleri toplanmış vasıfsız psikopatları övmeye başlamışlar gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Devrimci, alevi katili bir adam değil miydi bu ? Neyini seviyorsunuz beyler? Kendinize gelin.

Yaw hehe
  • Allah onun gibilerinden razı,mekanı cennet olsun

• Cenab-ı Allah'ın yeryüzündeki kılıcı mısın ey ÇATLI..! Rahmet yağmur olsun üzerine yağsın.

• Çevrem çok kalabalık ama ben bu insanların içinde yalnızım.
    Abdullah Çatlı

Kanı ve sütü bozukla iş yapılmaz, siyaset konuşulmaz, tartışmaya girilmez. Kafasına sıkılır, sevaba girilir.
    Abdullah Çatlı

Kimseyi ezmedim, ezeni ezdim.
    Abdullah Çatlı
  • REİS'İ azrail durdurabildi anca..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanın cennet olsun reis

• quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

Yeri uçmağ olsun.

yok crysis
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.