Bildirim
Büfe Açıyoruz(Alkolsüz) Tavsiye Bekliyorum
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dükkan kirasi kac para
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Dükkan kirasi kac para1.5k çok tanıdığımız ahbapımızın yeri olduğu için.yoksa o fiyata zor bulunur önünden köy otobüsleri felan kalkıyor cadde üzeri.
-
Tek sigara satın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok giden ürünleri satın. Ayrıca maske kullanın insanlar dikkat ediyor artık ona. Temizliğe önem verin bitti gitti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
içkisiz büfenin cirosu ne kadar olur ki. ben hiç büfeden alış veriş etmedim kaç yıldır. en son şehirarası yolculuk yaparken otobüs terminali içindeki büfeden su almıştım.
daha öncesinde büfeler ne kadar kazanıyor net karı nedir diye araştırma yaptınız mı?
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kirası uygunmuş dönmeme ihtimali yok, su soda vs soğuk içecekler bile kirayı çıkartır. Baban kantinci ise buradaki herkesten bin kat iyi bilir o işi o konuda şüphen de olmasın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X