Şimdi Ara

Buda oldu 3. facebook hesabımda kapatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.si mail listemi ekledim fazla eklemişim (ozaman niye var orda mailden aktarma?)
    3.sü işe biraz hak ettim 2. hesabım 1 sene önce kapanmıştı yine mail attim kesin açılmayacak falan dedi bende
    Fuck off dedim o mail adresinden cevap olarak.
    Sanırım IP numarasından bu hesabımı buldular güm gitt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDKAYA -- 20 Mart 2010; 17:05:04 >

• hata üstüne hataa hata üstüne hataaa
  • Boşver feyisbuku ya takıl öyle..
  • Gelen maile bakın :)

Merhaba,

Ne yazık ki hesabınız, Hak ve Sorumluluklar Bildirgemizi ihlal ettiğiniz için kapatılmıştır. Hesabınızı hiçbir nedenden dolayı tekrar etkin hale getirmeyecek ve ihlaliniz ile ilgili daha fazla açıklama yapmayacağız. Bu karar kesindir.

Teşekkürler,

Deniz
    User Operations
    Facebook
  • su sacma sapan yok su gruba katıl yok suna gir diye mesaj atanlardansan iyi olmus he birde birsuru tanımadıgı ekleyen apacileri saymadım
  • redkaya dostum daha geçen çarşamba kapanan bir üyeliğimi daha açtırdım.

keşke hiç maille cevap vermeden bana bıraksaydın. burda bi kaç arkadaşın daha kapanan hesabını açtırmıştım. yine de yardımcı olabilirim istersen. bende bi hazır metin var. nette gördüğüm hazır metinlerden değil ama. özel. gönderdiğimde her kapanan hesabı açtırabilirim. şu zamana kadar rahat 60 70 kere kapanan hesabı açtırdım. bunların birisi 17 kere açılıp kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c585itjrkrdod -- 20 Mart 2010; 17:52:48 >
  • Bu maili nereye atınca hesap kapatılıyor, ben kesin olarak kapatmak istiyorum. Dondurdum ama email ve şifreyi girince normal olarak giriyo, bu nasıl bi dondurma biçimiyse artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Bu maili nereye atınca hesap kapatılıyor, ben kesin olarak kapatmak istiyorum. Dondurdum ama email ve şifreyi girince normal olarak giriyo, bu nasıl bi dondurma biçimiyse artık

Uye olduğun mail adresi ile
    info@facebook.com adresine "FUCK OFF" vb. 1 saat içinde kapanıyor :)
    Tecrübe ile sabit
  • Kuzenin bizkaçkişiyiz grubu insanları fazla dürttüğü için kapanmıştı olur böyle saçmalıklar facede
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDKAYA

quote:

Bu maili nereye atınca hesap kapatılıyor, ben kesin olarak kapatmak istiyorum. Dondurdum ama email ve şifreyi girince normal olarak giriyo, bu nasıl bi dondurma biçimiyse artık

Uye olduğun mail adresi ile
    info@facebook.com adresine "FUCK OFF" vb. 1 saat içinde kapanıyor :)
    Tecrübe ile sabit

Hemen deniyorum

• "I want to close my facebook account. So, I f*ck you :)" Şeklinde bişey yolladım . Bakalım kapanıcak mı
  • quote:

"I want to close my facebook account. So, I f*ck you :)" Şeklinde bişey yolladım . Bakalım kapanıcak mı

kapatçakları varsada kapatmazlar
  • quote:

"I want to close my facebook account. So, I f*ck you :)" Şeklinde bişey yolladım . Bakalım kapanıcak mı

Aslında niye uğraşıyorsun öyle kendinden silebilirsin dondurmak dışında, ve nette biraz araştırırsan bulursun
  • quote:

Eee hani sonuç :)
  • Tüm arkadaşlarını sil sonrada dondur donra ztn bi işede yaramaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.