Şimdi Ara

bu yıl aşırı fazla fosforcu türemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • youtubeye yks vlog, yks günlüğüm, study with me diye aratın bu sene bu tarz videolar patlama yapmış durumda her gün onlarca bu tarz video atılıyor videoda yüklenen içerikte çeken kişi avmye gidip vanilya kokulu mum alışverişi yapıyor sonra starbucksa girip tall grande venti boy kahvesinden alıp eve geçiyor renkli kalemlerini parlak ışıklı masasına renk sırasına göre dizip belirli uygulamaların ve sitelerin reklamlarını yapıyor sonra video bitiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsi looser kanaatimce, bunları izleyeceğinize pkklı fare ile ülkücü ördek kavgası izleyin daha faydalı en azından muhakeme yeteneğinizi geliştirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni boyle videolae birakin motive etmeyi iyice dusuruyor amk. Kullanmak icin ablamla kavga ettigim ortak pc (hp) de ders calisip assssla "aeathetic" olmayan daginik ucube odamda ustunde ziriilyon sey bulunan masamda calisiyorum birak starbucksta study date yapmayi kutuphaneye yanimda kahve goturuyorum ipad 282828 tane iyi marka kalem falan da hak getire. Bi ara acaba calismak icin boyle ortamlar mi lazım amk tribine girdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.