Er
07 Aralık 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bu üniversitede okuyan arkadaslar varsa goruslerini yazabilir mi? Fransızca egitimi, ortami,akademik kadrosu,erasmus,fransaya gidis vs... Matematik okuyan varsa tadindan yenmez. Gitmeyip arkadaslarindan bilen de yazabilir😁
Arkadaslar ben suan universiteye hazirlaniyorum, hedefim matematik bolumu. Ablamla ortak pc kullaniyorduk ama artik kisisel bir seye ihtiyacim var. Onceden hedefim farkliyken ipad air almayi dusunuyordum. Fakat matematikte karar kilinca arastirdim ve pc almam gerektigini anladim. Macbook air m1 almayi dusunuyordum telefonda da apple a gececektim fakat iphone fiyatlarini gorunce ufaktan vazgectim. Sizce android telefon kullanirken pc nin de Windows olmasi daha mi rahat olur? Matematik programlari ve bilgisayar programlama dersleri icin macbook air m1 iyi midir ? Baska hangi dizustu pc yi onerebilirsiniz? En f/p olacak urunu ariyorum :/
Zor Geometri soru bankası önerisi alabilir miyim? Cozdugunuz memnun kaldığınız vs.
Merhaba üniversite için bilgisayar almam gerekecek ve daha da pahalanmadan alayım diyerek bu ara alabilirim. Küçük taşıması kolay bir şey istiyorum. Okul icin rahat olacak bir şey. Matematik veya endüstri mühendisliği dersleri olarak bilgisayar programlama vs var matematik programlari da kullanmam gerekecek Pek anlamıyorum modellerden vs size sormak istedim. Aslinda ipad air almayi istiyodum ama dusundugum bolumlerde hep pc kullanmak gerekiyor.
Elimde tyt matematik karekok rutin ve rutin olmayan sorular kitabi var hocam hediye etmisti ilk cozdugumde hosuma gitmisti sizce cozulur mu? Orijinalle beraber goturulur mu?
..
Ayt matematik için bilgisarmal+acil fasikül+ 3d+ apotemi çözmeyi düşünüyorum sizce iyi mi? Başka kaynak öneriniz varsa alabilirim.

Ekleme: Mert hocadan çalışıyorum + eyup b, bıyıklı matematikten vs soru çözümleri izlemeyi de düşünüyorum.
Merhaba sayisal mezun ogrenciyim. bu aralar disiplin konusunda sikinti yasiyorum, ben de burada yaptigimi yazayim gun gun hem psikolojik baski olsun biraz hem de kalsin oyle bakarim arada diye konu acayim dedim. Yarin baslicam herkese iyi calismalar gorusuruzz.
Hakkında
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: kadrolu yks ogrencisi (ilk mezun)metal, rock biraz da indie dinleycisibasketbol oynamayi sever ama cok anlamaz
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.335 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.