Bildirim
Bu yaşta devlete bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim arkadaş ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
6 ay askerlik yapamazmış bak bak bak.
Paran yoksa paşalar gibi yaparsın devletin senden zorla aldığı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1- askere gidewceksin zengin değilsen böyle ağlayacaksan konusmayacaksın seve seve yapacan o askerliği
2- kredi çekeceksin 100 milyar diğer jherkes gibi vorç sefalet içinde yaşayacaksın hiç istediğin hayat ıolmayacak
seçene ksenin -
Askerlik yapmak istemiyorsan birkaç kişiyi tartakla hatta komutan falan olur deli takliti yap rapor al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
organlarını satabilirsin -
Parayi yerken banami sordun hafız
Tefeciden borç al.
Yediğim para 8 bin lira . Yerken de okula gidiyordum tek gelirim kyk'dı. Boş yapma canım
Git ötede ağla yıkık herkesin kendin gibi boş sanma.
Hesapsiz kasap kaba etine kacar masat diye bir lafi hatirlatmakla beraber seni borcunla basbasa birakiyorum canim aglaquote:
Orijinalden alıntı: crx9001
Yediğim para 8 bin lira . Yerken de okula gidiyordum tek gelirim kyk'dı. Boş yapma canım
Arkadaşım seni ilgilendirmez benim ne kadar askerlik yapmak istediğim ? Bu konuda yorum yapamazsın öyle bir hakkın yok
Konuyu ne amaçla açtığım belli kendi kuyruk acınızı kendi içinizde yaşayın . (Ya 12 ay yaptın ya da bedelli yaptın yani belli zaten yazdığın yorumdan. )
La olum kafan mı güzel ? Bak ne yazmışım. Tek gelirim kyk'dı. Daha açık nasıl anlatabilirim sana güzelim. Aç bak bakayım geçmiş yıllardaki KYK ücretlerine. Neyin hesabını yapayım zaten zar zor yetiyordu.
Ulan sanki keyfime 100 bin lira kredi çekmişim de nasıl oducem diye soruyorum
dostum soylediklerin birbiriyle celisiyor. nasil borc odeyecegim diyorsun sonra da askere gitmeyecegim diyorsun:D nasil odeyecegini soyliyim tıpıs tıpıs askere gidiyorsun 35 bin tl yi oduyorsun :D hatta belki rutbeli olarak yaparsin maasinda olur guzel para ile donersin evine. -
kyk borcunda işe girdiğin zaman maaşından taksitli olarak kesilecek öyle ödeyeceksin yani. -
benim yerime de yap madem moruq.quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Paran yoksa paşalar gibi yaparsın devletin senden zorla aldığı yok. -
10 bin lira borç değil. ödenir. gayet güzellikte yapıyorlar öderken boşuna ağlamayın.
bedelli konusunda haklısın ama -
O zaman ağlama burda nasıl ödeyeceğim diye. Git çok çalış büyük adam ol o zaman ne kadar askerlik yapmak istediğini seçersin ok -
ayranı yok içmeye tattiravalliyle gider .... 😁 sigortalı işe gir çalış devlet baban kesiyo zaten zorla sen rahat ol 😁 askerliği de dert etme 30 yaşına gelince seve seve gidersin 🤗
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Olm dhde yarbaysın reelde değil kendine gel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Paran yoksa paşalar gibi yaparsın devletin senden zorla aldığı yok. |
1- askere gidewceksin zengin değilsen böyle ağlayacaksan konusmayacaksın seve seve yapacan o askerliği
2- kredi çekeceksin 100 milyar diğer jherkes gibi vorç sefalet içinde yaşayacaksın hiç istediğin hayat ıolmayacak seçene ksenin |
Olm dhde yarbaysın reelde değil kendine gel
|
Parayi yerken banami sordun hafız
|
E askere ZORLA göndermiyolar mı? Askerlik zorunlu sonuçta.
|
benim yerime de yap madem moruq.
|
Hesapsiz kasap kaba etine kacar masat diye bir lafi hatirlatmakla beraber seni borcunla basbasa birakiyorum canim agla
![]() |
Git ötede ağla yıkık herkesin kendin gibi boş sanma.
|
Benzer içerikler
- tarot günah mı
- zıbık ne demek
- borcunu isteme mesajları
- merci çikolata nerenin
- 1 ayda kaç kilo alınır
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- büyük indirim günleri ne zaman
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X