Şimdi Ara

Bu Windows 8 bir harika dostuuum [SS Geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
3
Favori
9.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sisteminiz iyiyse bence ivedi geçin beyler. Görseller performans heyecan verici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 1 Kasım 2012; 23:54:21 >

• Oyunlarda ki performansı falan nasıl?
  • zamanla sıkılırsın, ubuntu kadar güzeli yok pencerelerin vs. animasyon geçişleri konusunda
  • ss isterük
  • os x king
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

ss isterük

Valla ben flash oyun bile oynamıyorum bu yüzden sormayın bana Yeni driverlar crackler falan derken max. 10 dakikaya geliyor SS'ler
  • dokunmatik bilgisayar veya tabletiniz varsa w8'i öneririm.eğer yoksa geçmenizin pek anlamı olmaz daha yeni bir işletim sistemi,eksikleri çok.w7 daha stabil şuan için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet gerçekten harika. 3 gündür kullanıyorum, baya bir hoşuma gitti.
  • SSD ile harika bir açılış hızı ve kullanım sunuyor mükemmel diyebilirim metro ise çok pratik ve kullanışlı bilmeyen arkadaşlar genelde kötülüyorlar ama öğrenmeleri lazım.
  • ss at bakalım biraz ona göre
  • Hep sıkıntı olur , en ufak bir programda uyumsuzluk sorunu çıkar , uyumlu yamasını cart curtunu arayıp durursun çoğu da çıkmamıştır daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Hep sıkıntı olur , en ufak bir programda uyumsuzluk sorunu çıkar , uyumlu yamasını cart curtunu arayıp durursun çoğu da çıkmamıştır daha.

Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Hep sıkıntı olur , en ufak bir programda uyumsuzluk sorunu çıkar , uyumlu yamasını cart curtunu arayıp durursun çoğu da çıkmamıştır daha.

Yav he he

Şuan için bir çok programın windows 8 ile uyumu yok.
  • aynen beyler win8 harika yemişim win7 ayrıca internet explorer daha hızlı
  • oyunlarda performansı falan iyi mi bütün oyunları açar mı ? 250 tane oyun var sorunsuz oynayacaksam bende almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Yav he he

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake LaMotta -- 27 Ocak 2015; 4:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi

oyunlarda performansı falan iyi mi bütün oyunları açar mı ? 250 tane oyun var sorunsuz oynayacaksam bende almayı düşünüyorum

ne alıyon reyiz ? Yıllardır bangır bangır bağırıyoz şurada korsana destek diye yapma bunu yapma bunuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

quote:

oyunlarda performansı falan iyi mi bütün oyunları açar mı ? 250 tane oyun var sorunsuz oynayacaksam bende almayı düşünüyorum

ne alıyon reyiz ? Yıllardır bangır bangır bağırıyoz şurada korsana destek diye yapma bunu yapma bunuu

Korsan mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

zamanla sıkılırsın, ubuntu kadar güzeli yok pencerelerin vs. animasyon geçişleri konusunda

katılıyorum ancak oyun yüklemek pek bi zahmetli yav
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

quote:

Korsan mı ?

İşte bu beeee

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.