Bildirim
Bu Windows 8 bir harika dostuuum [SS Geldi] (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NiqT
quote:
Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi
quote:
Orijinalden alıntı: God Loves Ugly
quote:
oyunlarda performansı falan iyi mi bütün oyunları açar mı ? 250 tane oyun var sorunsuz oynayacaksam bende almayı düşünüyorum
ne alıyon reyiz ? Yıllardır bangır bangır bağırıyoz şurada korsana destek diye yapma bunu yapma bunuu
Korsan mı ?
Prison Break dizi değilmi ne arıyor orda ?
oyunu çıkalı 2 yıl oluyor hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: The@Thing
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
quote:
Orijinalden alıntı: The@Thing
quote:
Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma
Hep sıkıntı olur , en ufak bir programda uyumsuzluk sorunu çıkar , uyumlu yamasını cart curtunu arayıp durursun çoğu da çıkmamıştır daha.
Yav he he
İlkokullu musun, liseli misin ne haltsın bilmiyorum ama işletim sistemlerini bırak en dandirik yazılımlar bile ilk sürümlerinde sorunlu olur. Yamalarla en iyi hallerine ulaşırlar.
Len velet,yazılım ilk sürümlerinde değil beta sürümlerinde sorunlu olurlar.
Veletler iş öğretiyor iyimi
Şahsen ben hala xp kullanıyorum var nek olarak arkadaş gerçekten haklı henüz erken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 2 Kasım 2012; 1:00:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EfendiAdam
Açılış süresi falan süper, şuan 29 tl ye alınabiliyor zaten, alma niyeti olan kaçırmasın bence ama metro ya alışmak biraz zor olabilir
hocam metro nedir acaba? -
Neredeyse Windows 8 kullanalı 1 sene olacak.
Eskiden Dexter konusunda attığım resmi bile buldum;
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=18741958&p=268
Tam sürüm ile sonunda muradımıza erdik, bundan sonra Mikerowesoft.com dokunmatik tablet/telefon/bilgisayar üzerine yoğunlaşacağı da kesinleşti denilebilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma
Hep sıkıntı olur , en ufak bir programda uyumsuzluk sorunu çıkar , uyumlu yamasını cart curtunu arayıp durursun çoğu da çıkmamıştır daha.
Uzun zamandır Windows 8 kullanıyorum, Build 9200 versiyonunu, tam sürümü olmamasına rağmen şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. -
Buda benden
-
quote:
Orijinalden alıntı: TianLeiLe
Buda benden
Buda'dan mı, senden mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: TianLeiLe
Buda benden
Buda'dan mı, senden mi?
-
kim ne derse desin win 7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun
kim ne derse desin win 7
ne demesse win 7 değil -
Bende 1-2 gune gecmeyi dusunuyorum win7 den cok memnunum at gibi calisiyor ama bi degisiklik olur en azindan
Hocam birde programlar da uyumsuzluk oluyor mu direk calisiyo mu yoksa win 7 de calisan hersey ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
oyunlarda performansı falan iyi mi bütün oyunları açar mı ? 250 tane oyun var sorunsuz oynayacaksam bende almayı düşünüyorum
ne alıyon reyiz ? Yıllardır bangır bangır bağırıyoz şurada korsana destek diye yapma bunu yapma bunuu
Korsan mı ?
half life yokbi cacık olmaz bu arşivden istediğin kadar arşiv yap half life yok la
-
quote:
Orijinalden alıntı: FreeRun
quote:
quote:
quote:
Korsan mı ?
half life yokbi cacık olmaz bu arşivden istediğin kadar arşiv yap half life yok la
listede var hocam, sıra gelmedi ki indireyim
-
O tema için bir link verir misin.Bu arada görev çubuğunu nasıl şeffaf yaptınız. -
windows 3.1 e benziyor metro arayüz hiç beğenmedim . -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Korsan mı ?
bende şimdiye kadar cıkan heroyunu indirmişimdir ama yer olmadığı için kurup sildim benimde böyle arşiv olacaktı şimdi ah ahh, şimdi senin arşivi görünce bazı oyunları oynayasım geldi
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NEEMİŞ ?
quote:
quote:
quote:
Korsan mı ?
bu şokun etkisi hayatım boyunca geçmeyecek
Gören herkes aynı tepki veriyor
Eksik var mı?
bunlar listeden birkaçı
Dead Space
James Bond 007 Quantum of Solace
Just Cause
Rage
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
STALKER Call of Pripyat
en sevdiğim oyun olan devil may cry 4 yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: NEEMİŞ ?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Korsan mı ?
bende şimdiye kadar cıkan heroyunu indirmişimdir ama yer olmadığı için kurup sildim benimde böyle arşiv olacaktı şimdi ah ahh, şimdi senin arşivi görünce bazı oyunları oynayasım geldi
en sevdiğim oyun olan devil may cry 4 yok
Hocam eğer harici disk falan alırsanız, kopyalar geri yollarım, kargo ücreti size ait.
o oyunu hiç sevmedim, oynamadım önerir misin iyi mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welcome To Hell Bro -- 2 Kasım 2012; 1:39:14 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X