Şimdi Ara

Bu Windows 8 bir harika dostuuum [SS Geldi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
3
Favori
9.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m-99

windows 3.1 e benziyor metro arayüz hiç beğenmedim .

bende beğenmedim aslında en basite indirgemişler arayüzü görselliği, heralde her yaştan insanın kullanmasını amaçlıyorla zorlanmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

SSD ile harika bir açılış hızı ve kullanım sunuyor mükemmel diyebilirim metro ise çok pratik ve kullanışlı bilmeyen arkadaşlar genelde kötülüyorlar ama öğrenmeleri lazım.

Aynen SSD aldim, 1 aya yakindir Win 8 kullaniyorum, tik demedi daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

bende beğenmedim aslında en basite indirgemişler arayüzü görselliği, heralde her yaştan insanın kullanmasını amaçlıyorla zorlanmadan

aero olayı sistemi zorluyordu .bir çözüm getiremediler heralde en iyisi kaldıralım dediler windowsun daha hızlı olması için . lakin çok kötü geliyor göze . paintle yapılmış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

quote:

oyunlarda performansı falan iyi mi bütün oyunları açar mı ? 250 tane oyun var sorunsuz oynayacaksam bende almayı düşünüyorum

ne alıyon reyiz ? Yıllardır bangır bangır bağırıyoz şurada korsana destek diye yapma bunu yapma bunuu

Korsan mı ?

Bu Windows 8 bir harika dostuuum [SS Geldi]

half life yok bi cacık olmaz bu arşivden istediğin kadar arşiv yap half life yok la

listede var hocam, sıra gelmedi ki indireyim

bende şimdiye kadar cıkan heroyunu indirmişimdir ama yer olmadığı için kurup sildim benimde böyle arşiv olacaktı şimdi ah ahh, şimdi senin arşivi görünce bazı oyunları oynayasım geldi

Hocam eğer harici disk falan alırsanız, kopyalar geri yollarım, kargo ücreti size ait.

sağol kardeşim ama ben artık bluray indiriyorum film ile ilgileniyorum artık ,oyuna pek bakmıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

quote:

oyunlarda performansı falan iyi mi bütün oyunları açar mı ? 250 tane oyun var sorunsuz oynayacaksam bende almayı düşünüyorum

ne alıyon reyiz ? Yıllardır bangır bangır bağırıyoz şurada korsana destek diye yapma bunu yapma bunuu

Korsan mı ?

Bu Windows 8 bir harika dostuuum [SS Geldi]

half life yok bi cacık olmaz bu arşivden istediğin kadar arşiv yap half life yok la

listede var hocam, sıra gelmedi ki indireyim

bende şimdiye kadar cıkan heroyunu indirmişimdir ama yer olmadığı için kurup sildim benimde böyle arşiv olacaktı şimdi ah ahh, şimdi senin arşivi görünce bazı oyunları oynayasım geldi

Hocam eğer harici disk falan alırsanız, kopyalar geri yollarım, kargo ücreti size ait.

sağol kardeşim ama ben artık bluray indiriyorum film ile ilgileniyorum artık ,oyuna pek bakmıyorum

tamam hocam siz bilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

aero olayı sistemi zorluyordu .bir çözüm getiremediler heralde en iyisi kaldıralım dediler windowsun daha hızlı olması için . lakin çok kötü geliyor göze . paintle yapılmış gibi

bende geçicem yakın zamanda ama önceden şu başlat cubuğu nasıl olur nasıl kurarız onlara bakıyorum mecbur kullanamam ben başlat cubuğu olmadan illa olacak o

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende geçicem yakın zamanda ama önceden şu başlat cubuğu nasıl olur nasıl kurarız onlara bakıyorum mecbur kullanamam ben başlat cubuğu olmadan illa olacak o

o büyük sıkıntı zaten . bir seçenek olarak start butonu koymaları gerekirdi . aero da öyle olmalıydı . dün kurdum ilk defa az kalsın windows 7ye dönüyordum

• TeknoSA'da kurcaladım biraz, gayet akıcıydı ama sonra cahillikten dolayı sapıttım herşey birbirine girdi, "biz ne bilelim ki abi görmedik ki biz sizi" modunda çıktım hemen oradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o büyük sıkıntı zaten . bir seçenek olarak start butonu koymaları gerekirdi . aero da öyle olmalıydı . dün kurdum ilk defa az kalsın windows 7ye dönüyordum

bu win8 bildiğin win7starter birader ya ondada aero yok, 2gb lı sistemlere kuruyorlardı, başlat cubuğu olanını düşün ahaha

• Windows 8'e hızlı diyen hayatı boyunca hiç XP kullanmamıştır.
  • XP Forever
    Win98 Candır
  • Bu ne ya, başlat menüsü yok, yıllar sonra bir ilk
    Windows 7 iyidir ama 98'e geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Illa metro olarakmi kullanacaz gorunumu.Bildigimiz w7 gibi kullanabiliyormuyuz?

Metro'da masaüstü kısayoluna tıklarsanız normal masaüstünü de kullanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

Bende 1-2 gune gecmeyi dusunuyorum win7 den cok memnunum at gibi calisiyor ama bi degisiklik olur en azindan
    Hocam birde programlar da uyumsuzluk oluyor mu direk calisiyo mu yoksa win 7 de calisan hersey ?

Vallahi ben driver yüklemedim öyle diyeyim yani kaldı ki yazılımsal ben hiç bir sorun yaşamadım. Global düşünülmüş ona göre kodlanmış yazılımlarda hiç bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Örneğin ofisinizde türkçe bir yazılım kullanıyorsunuzdur muhasebe programı veya stok takip gibi program ismi vermeyeyim bu denli yazılımlarda uyum sorunu yaşarsınız buda istisnadır. Winamp, ccleaner veya ne bileyim winrardı bilmem neydi bu tarz yazılımlarda kesinlikle sorun yaşamazsınız ki yaşamadım da. Sizin de dediğiniz gibi Windows bunu düşünüp Win7'de stabil çalışan yazılım desteğini Win8'de de vermiştir. Ben çok memnunum açıkçası. Konsepti çok farklı uzun vadede düşünmeseniz bile mutlaka kurun kurcalayın 1 günlüğüne olsa dahi...

• 2 aydır kullanıyorum. Pcde Darksiders 2 street fighter 4, deadlight, shank alan wake vsvs bi sürü oyun var bir problem yaşamadım.
  • ati 4850 için driver bulabilen var mı ?

bunun için wind. 8 kullanamıyorum
  • program uyumlulugu konusunda sikinti yok da biri bana donatilar nerde soyleyebilir mi

pek sevmedim ben, resmen tabletler icin hazirlanmis bu w8..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

O tema için bir link verir misin.Bu arada görev çubuğunu nasıl şeffaf yaptınız.

Tema kendi teması hacım masaüstü görüntüsünü ben değiştirdim bir tek oda 1. sayfada var bir kaç arkadaş istemişti. Şeffaflıkta orijinal hiç oynamadım haci.
  • win 8 yükledim açtığım pencereyi kapatamıyorum görev yöneticisini buldum da ordan kapatıyom yada alt+f4
    masaüstünde herşey daha kolay başlangıç ekranına alışmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.