Şimdi Ara

Bu vucut bu halden bu hale nasıl gelir ? [SS] Edward Norton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edward Norton'un oynadığı 2 film var çoğunuz da seyretmişsinizdir.Fight club ve american history x burda birinde yarmış bi vucudu varken fight club da da bir o kadar çiroz bi hali var.Yani diğer filmde vucudunun yapısı bile değişmiş resmen ondan sonra bu kadar sıska nasıl olmuş nasıl yöntemler izliyorlar acaba kemik yapısı bile farklı uyuz oldum :D fikri olan var mı?

• Christian balenin resimlerini koydurma bana adamlar rol yapıyor para alıyor bu işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 23 Mayıs 2011; 1:11:22 >
  • Body Building + Steroid başka bi açıklaması olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

Body Building + Steroid başka bi açıklaması olabilir mi ?

American History X, Fight Club'dan bir yıl önce yayınlandı, aynı olayı ben de merak edip araştırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 23 Mayıs 2011; 1:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Christian balenin resimlerini koydurma bana adamlar rol yapıyor para alıyor bu işten.

Sol üstteki hali Feyyaz'a benziyor la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 23 Mayıs 2011; 3:15:50 >
  • valla ben edward norton ın o hale gelmesine şaşırmam ama buna şaşırırım işte...

ne olmuşki diyecekler için adam 72 yaşında.jeffry life yazın aratın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 23 Mayıs 2011; 1:18:29 >
  • @6e harbiden :D:D

Nerde bu diyetisyenler eğitmenler biz de kasalım valla 5 6 aydır body yapıyorum adamların kusursuz vucutları var yanına yaklaşamam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum nasıl bu hale geldi?
    5 yıl önce açıldı
    Oyunlar neden bu hale geldi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Christian balenin resimlerini koydurma bana adamlar rol yapıyor para alıyor bu işten.

Bu adamın boyu kaç?
  • O vücut için steroide gerek yokki.
  • azim + para
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

Bu adamın boyu kaç?

1.83?
  • steroide gerek yok, onsuz da yaparsın 1 senede bu değişimleri. adamlarda para bok nasolsa, her türlü supplementi falan alabilirsin, adam tutarsın yemek işleri için. pro BB cilerin öyle zaten, adam günde 7-8 öğün mü yiyodur napıyosa artık dksı dksına hazırlayıp önüne koyuyolar adamın sen yiyip ağırlık basıyosun sadece başka bişeyle uğraşmıyosun, para varsa her iş rahat
  • Christian Bale makinist filmi için 30 kilo vermişti filmden sonra tekrar 30 kilo almış 6 ayda eski haline gelmiş tabi steroidsiz 6 ayda 30 kilo alınmaz
  • Alınır beyler alınır siz hiçbirşey bilmiyorsunuz yeterki para olsun. Spartacus oyuncuları dizi için o vücudlar normalde parasız en az 2 senede yapılır ama onlar 1-2 ayda yaptılar.
  • SAS, Spartacus dizisindeki adamların antrenörü sen miydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

steroide gerek yok, onsuz da yaparsın 1 senede bu değişimleri. adamlarda para bok nasolsa, her türlü supplementi falan alabilirsin, adam tutarsın yemek işleri için. pro BB cilerin öyle zaten, adam günde 7-8 öğün mü yiyodur napıyosa artık dksı dksına hazırlayıp önüne koyuyolar adamın sen yiyip ağırlık basıyosun sadece başka bişeyle uğraşmıyosun, para varsa her iş rahat

+1
  • Christian Bale makinist filmi için günde sadece 1 elma ve 1 kutu ton balığıyla beslenmiş Ulan insan bir film için nasıl yapar bunu yahu ,kral oyuncu ama.Adam her filmde şekilden şekile giriyor.
  • Saçma sapan yorumları görünce deliriyorum yok efendim 1-2 ayda öyle vücut yapılırmış hadi leeeeen bu işin parası parasızı olmaz 1 milyar dolar olan bir adamla cebinde 5 kuruş olmayan adamın insanoğlunun kas sistemi aynıdır steroidlerle daha hızlı sürede daha hacimli bir vücut yapabilirsin ama öyle vücutlar 1-2 seneden aşağı olmaz istersen bill gates ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

valla ben edward norton ın o hale gelmesine şaşırmam ama buna şaşırırım işte...

ne olmuşki diyecekler için adam 72 yaşında.jeffry life yazın aratın...

Vücut genç kafa yaşlı

• quote:

Orijinalden alıntı: gayrisafimillihafıza

SAS, Spartacus dizisindeki adamların antrenörü sen miydin?

Araştırma, bilgi, tecrübe. Senin gibi ikibüklüm sandalye başında oturan adam değiliz. Vücut işlerini biliyoruz tabikide steroid basan ünlüler vardır ama vücutlarında yara olur. 1-2 ayda vücut yapılır kardeşim vücut yapmak kolay yeterki doğru sistemde çalış. Kas sistemi aynı değildir bunu unutma. Her insanın vücudu farklıdır metabolizması farklıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.