Şimdi Ara

Bu volvo nun gideri var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2010-model-s40-orijinal-km-360092013/detay

Güncel kasalar gibi sağlamlığı var mıdır aracın Bir de fiyatı nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanimdisi -- 22 Kasım 2016; 19:57:17 >

• "lütfen boya, değişen hasar kaydı takıntısı olanlar rahatsız etmesin" boya takıntısı olan aramasın diyeni çok gördüm ama hasar kaydı takıntısı olan aramasın'ı ilk kez gördüm.
  • Araba fena durmuyor egerki başka bsey yoksa ki vardır,cok uygun gibi geldi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 22 Kasım 2016; 20:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

"lütfen boya, değişen hasar kaydı takıntısı olanlar rahatsız etmesin" boya takıntısı olan aramasın diyeni çok gördüm ama hasar kaydı takıntısı olan aramasın'ı ilk kez gördüm.

Aynen bana da çok enteresan geldi bu ifade

• Adam diyor ki:“ Kardeşim arabam komple boyalı ve pert kaydı var. İşine gelirse

• bu araçlarda sağlamdır. Sert bir sürüşü var. Aşırı konforlu değil fakat çok da sert değil ortası gibi. Yanılmıyosam fordun dizel motorunu kullanıyordu. Kuzenim kullanıyor her hangi bir sıkıntısını duymaıdm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı avrupada 7 bin Euro. Dalga geçiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Aynısı avrupada 7 bin Euro. Dalga geçiyorlar.

türkiye'de yaşıyoruz. 0 araba fiyatları sanki 2-3 katıdeğil gibi konuşmuşsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 22 Kasım 2016; 21:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

türkiye'de yaşıyoruz. 0 araba fiyatları sanki 2-3 katıdeğil gibi konuşmuşsunuz.

Biliyorum hocam. Ama şu da var Euro çok değerli. 3.50 katı oluyor tl çevirince.

Yoksa bu araba 7 bin birim yani 7 bin tl olsa ne iyi olurdu.

• Ford Focus ile parçalarının çoğu uyar. Motor tamamen aynıdır. Karakter olarakta Focus'a baya benzer. Alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchg

quote:

7 bin Euro 25bin TL yapıyor. Pazarlık payını göz önüne aldığımda ve Avrupa-Türkiye pazarlarını kıyasladığımızda, Avrupa'da da pek ucuz olduğu söylenemez.

avrupali maasini tl ile almiyor ;)

araca gelirsek komple boyali iste bagiriyor resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat uygun. Altında kesin bişey var. Bu araca bir şey denemez ama volvo varsa güven ve gider vardır.

• güncel kasalar kadar sağlamdır, güvenli bir araçtır, motor psa grubu 1.6 dizel motordur, ford peugeot citroen ortak üretimdir çok ufak farklarla, birçok mekanik parçası yine bu markalarla uyar

ilan konusunda da şu bu aramasın laflarını çok da yargılamamak lazım, gerçekten öyleleri arıyorki adama sen önce bir konuşma okuma yazma vb birçok şeyleri öğren sonra araba kullanmaya kalk denmek zorunda kalınabiliyor, bu araçta da volvo da olmasından ötürü ufak bir kazadan dolayı bile orta seviye bir hasar görünüyorsa arayanlar bıdı bıdı yapıyor adamı deli ediyor olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

"lütfen boya, değişen hasar kaydı takıntısı olanlar rahatsız etmesin" boya takıntısı olan aramasın diyeni çok gördüm ama hasar kaydı takıntısı olan aramasın'ı ilk kez gördüm.

Büyük ihtimalle pert kaydı vardır

• c5 i alırken bu kasada yeni çıkmıştı şimdi tekrar bakıyorumda o rezil konsola iyi ki para vermemişiz...
  • Adamlar euroyla maas alıyor yani senin burada sahin aldigin paraya adam volvo ya biniyor ustune de 1.5 euro ya benzin aliyor (adama gore sanki 1.5 tlye benzin 7bin tl ye araba almis gibi oluyor). AMA 2023 TE BOR CIKACAK SUPER GUC OLUCAZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne gıcık bi satıcı ya.. bi de resmen pert takıntısı olan aramasın demiş.
  • Karpuz bile alırken 2 saat vuran sesine göre alan bi millete boya,değişen takıntısı olan aramasın denmez.
  • İki yıl kullandım 60000km yaptım banamısın demedi yaşlandığı için satmıştım ağır sorunu yoksa değerlendirin derim hem renk hem model olarak etrafta beyaz araç bolluğu varken güzel durur.

• S40 iyi araçtır. Güncel kasası yok, üretimden kalkmış bir araç. Ama bana sorarsan S60tan daha çok volvodur. Dizel manuel olunca sorun vs. de çıkarmaz sanırım. Uygun fiyatlı bulunursa, temizse, kontrolden geçirilip gayet de alınabilir. Ama...!

Boya takıntısı olan aramasın, bilmem ne takıntısı olan aramasın diyen adamdan araç alınmaz. 40 bin verdiğin bir ürünü tabiki kontrol ettireceksin. Hatta satıcı bunu sana söylemeli al kardeşim kontrol ettirelim için rahat etsin diye. Öbür türlü adam kontrol ettirmekten vs. kaçıyorsa hiç o araca bulaşmayın. Zaten görünür sıkıntısını kontrol ettirebilirsiniz. Onu bile kontrolden kaçıyorsa, hiç bulaşmayın bu satıcıya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.