Şimdi Ara

BU VİRÜSÜ SİLİYORUM YENİDEN GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Avast virüs programı kullanıyorum.Ve devamlı tarama yaptığımda c:windows/bittorent.exe diye bir virüs buluyor.Siliyorum yeniden geliyor.Allah aşkına bu nedir?Neyden kaynaklanıyor.Aynı virüsü yeni topladığım sistemdede buluyor.Acaba XP cd sindemi virüs var?İkisinide aynı cd den kuruyorum.

• regeditte arat ismini ordan direk sil birde öyle dene.

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
    çöldeki bedevi senden medeni...

Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni...
    Ok gibi doğru olsam yabana atarlar beni...

Sakın KVK Avcılar servisine gidipte sağlam cihazınızı harap şekilde almayın!
  • Güvenli kipte farklı bir yazılımla silmeyi deneyin.
  • Güvenli kipte aç dostun, Spybot - Search & Destroy yada Spyware Doctor kullanabilirsin.
    Daha Fazla Göster
  • Tamam arkadaşlar bi deneyeyim.Teşekkürederim.

Hoşçakalın

Orjinalden alıntı: Angelus

Güvenli kipte aç dostun, Spybot - Search & Destroy yada Spyware Doctor kullanabilirsin.

BENDE EK OLARAK:Cookies-Temporary Internet Files klasör içeriklerini boşaltmadan temizleyicileri devreye alma sonuca gidemessiniz

Orjinalden alıntı: Angelus

Güvenli kipte aç dostun, Spybot - Search & Destroy yada Spyware Doctor kullanabilirsin.

kesinlikle katılıyorum;spyware bulaşmış.spyware doctor sorununu halledecektir.aynı sorun bende de vardı çünkü.ancak s.doctor la halledebildim.ama spyware doctor dan sonra ufak bir kalıntı daha kalıyor onu da antivirüs le rahatlıkla temizleyebilirsin.

bittorent.exe Virüsü Temizle Yöntemi
    Son zamanlarda bir çok kullanıcının baş belası bittorent.exe virüsünün temizleme yöntemini aşağıda bulabilirsiniz:

Öcelikle güvenilir ve güncel bir antivirüs programını en güncel haliyle sisteme kurun. Bizim önerimiz Avast Antivirüs programı. programı kurduktan sonra dos modunda sistemi taratın. Sistemdeki virüslü dosyaları bulacak ve silecektir. ancak işlem burada bitmiyor maalesef, bazı durumlarda aşağıdaki yönergeleri sizin yapmanız gerekmekte.

. Zararlı kodları Registery (Kayıt Defteri)'den Silmek
    Önemli Not: Registery(Kayıt Defteri)de yapacağınız değişilikler direkt sistemi etkileyebilir ve geri döndüremeyebilir. Lütfen öncelikle defterin yedeğini alın. Eğer emin değilseniz bilen bir yetkin kişiden yardım talep ediniz.!

Start > Run (Başlat > Çalıştır).
    regedit yazın
    OK (tamam) Tıklayın.
    Aşağıdaki Alt Satırı Bulun:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE

panelin sağ tarafındaki aşağıdaki değeri bulun ve silin:

"Rich98"

Bakmanız gereken diğer alt kayıtlar:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRunOnce
    HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersion
    PoliciesExplorerRun

yine panelin sağ tarafındaki aşağıdaki kayıtı silin:

"{9D0351F9-8E49-4ed1-BBCE-0795F5B9F240}" = "%System%richnotify.exe"

Registry Editor (Kayıt Defteri Düzenleyici) 'den Çıkın.

Alıntıdır.Umarım işe yarar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Basit spywarelar silinebiliyor ancak hepsi silinecek diye birşey yok. Sonuçta worm da olabilir, trojan da. Hiçbir anti-virüs yazılımı wormları temizleyemez.

Wormden çok çektim

warmcaller.wm diye bir dosya vardı benim bilgisayarda ve admin hesabı elindeydi. Bilgisayarı ancak guest hesabıyla kullanabiliyordum ve bu dosya trojanlarla Internet üzerinden benim gözümün önünde işlem yapıyordu. Kendi kendine paint açılıyordu ve birşeyler çizip dosyayı kapatıyordu, sanki bilgisayarın başında biri varmış gibi. Birkaç kere DOS'u açıp komut yazdığına denk geldim. Komutlar tamamen başka bir bilgisayardan veriliyor ve bu dosya üzerinden benim bilgisayarım kullanılıyor, anlayacağın bilgisayarımı başkası kontrol ediyor.

Bir de guest hesabını kullanıyordum dediğim, sanırım admin hesabı olmayınca neler yapılabiliyor, neler yapılamıyor biliyorsundur.

• quote:

Orjinalden alıntı: alitopal

Arkadaşlar Avast virüs programı kullanıyorum.Ve devamlı tarama yaptığımda c:windows/bittorent.exe diye bir virüs buluyor.Siliyorum yeniden geliyor.Allah aşkına bu nedir?Neyden kaynaklanıyor.Aynı virüsü yeni topladığım sistemdede buluyor.Acaba XP cd sindemi virüs var?İkisinide aynı cd den kuruyorum.

ARKADAŞIM aşagıdaki adres bir göz at umarım yardımım olur

http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2120&mode=thread&order=0&thold=0

ADRES REKLAMA GİRMEZ SANIRIM HERKEZ MUZDARİP BU KONUDA

• Arkadaşlar bu virüs benim iş yerindeki bilgisayarlardan hergün bulaşıyor, eve geldiğimde kaspersky bulup temzliyor ama autorun özelliğini iptal edemiyor. Dolayısıyla flash'ı ikide bir formatlamak zorunda kalıyorum malesef.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.