Merhaba arkadaşlar oyun indiriyordum. boşluğuma geldi ve reklam kısmından inen dosyayı çalıştırdım. Ardından bilgisayarım kasmaya başladı ve lisans boyunca tüm evraklarım sakladığım ders bilgilerim resimlerim hepsi gitti geri ulaşmamın bir yolu var mı. Ekte göreceğiniz fotoğrafta ortada Utorrent simgesinin yanında file adında simge var onu çalıştırdığım zaman oldu. Açık uygulamalar kapandı bende durumu anlar anlamaz bilgisayarı kapatmaya çalıştım en son güç tuşu ile kapattım. Tüm belge resim video isimlerinin sonunda .rfzu var. şimdiden teşekkür ederim ![]() |
.rzfu Virüsü tüm dosyalarım bi anda yapısı değişti ve asla açılmıyor

-
-
dosya bu kadar büyük değildi az mb sahipti acaba içine mi sakladı
-
-
hocam minnettarım fakat sorunum çözülmedi senin gibi yabancı kaynakta aradım bulamamıştım başka bir önerin var mı binbaşım
-
Selamlar, aynı virüs bana da musallat oldu. Format dahi atılmıyor. Çözebildiniz mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Aynı vrüs banada bulaştı çözüm bulan olursa paylaşmasını rica ederim.
-
Merhaba arkadaşlar.
Aynı durumdan bende 6 aydır muzdaribim. Konuyu açan arkadaş gibi boşluğuma gelip bir anda inmiş bir dosyayı çalıştırdım. Hatta o sırada ağa bağlı olan 2. laptopuma da bulaşmaya başlamıştı ki bağlantıyı bir anda modemi kapatarak durdurabildim. ve bilgisayarı açmadan 2. laptopa format atıp yedek harddiskinde ki bilgileri kurtardım. İlk laptopuma da bi şekilde uğraşıp format attım lakin onun yedek hdd de bulunan bütün yıllarımın resimleri videoları kısacası en değerlim anılarım şifreli kaldı.
Bi çözüm o gün bugün arıyorum bulamadım.
Benzer içerikler
- sahibinden yayında olmayan ilanları görme
- mouse hareket ediyor ama tıklanmıyor
- youtube kalite seçilemiyor
- android teyp yazılım indir
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- bilgisayardan ses gelmiyor
- instagram hesap kurtarma
- komut istemi
- connection reset ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X