Bildirim
Bu virüsü sileyim mi? (Tabi virüsse)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Resim görünmüyor üstadım yahut ben göremiyorum..
1 haftadir bu sekilde olan resimleri bende goremiyorum bu yuzden sorular cevapsiz kaliyor
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Burdan, virüs gibi gözüküyor..
demek bizde gorunmuyor sorun ne ki acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbay -- 7 Eylül 2007; 16:55:11 > -
quote:

I love DH vallahi..Alem adamlar var..
1 haftadir bu sekilde olan resimleri bende goremiyorum bu yuzden sorular cevapsiz kaliyor
quote:
demek bizde gorunmuyor sorun ne ki acaba
Yok yahu, bende de gözükmüyor..
_____________________________ Ötelere bak ve sus... -
Arkadaşlar forumdan kovulmayacağımı bilsem bu forumu düzenleyen arkadaşlara çok güsel laflarım var ama . işte 1500 msj olmuş artık olmaz bu tarz şeyler.
Arkadaşlar resmi yeniledim bi bakarsanız sevinirim. _____________________________ Ötelere bak ve sus... -
Selamlar..
http://www.yazguven.com/draculavirustemiz.html
Saygılarımla -
Trojan olduğundan emin olabilirsin. Diskleri izinsiz paylaşıma açıyor.Sil gitsin yalnız dosya hem kendini system32 ye kopyalıyor hem de usb bellekte bir kopyası bulunuyor. İkisini aynı anda silersen kurtulursun.Sildikten sonra diskleri paylaşlıma kapat. _____________________________ -
Nerden bulaştı bu kardeş ? _____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
Bu trojanın yayılma alanı usb bellekler.Dosyalardan system32 deki silsen usb bellek otamatik çalışınca yani ilk takınca kendini tekrar yamıyor.Bellektekini silsen system32 den kendini belleğe kopyalıyor.
Yapacağın bulaştıran usb belleği tak(bir arkaşınınkinden bulaşmış olabilir).activeDebogger32.exe çalışıyorsa sonlandır.Sonra system32 den ve usb bellekten sil.Virus programına ihtiyacın bile yok.Bir kaç arkadaşın bilgisayarını bu illetten el yordamıyla temizlemiştik._____________________________ -
bunu başka bi sitede nasıl silineceğini atlatmıştım istersen bak::::::::>>>>>
http://forum.paylasim-tr.com/activexdebugger32-exe-virusu-silinmesinde-kesin-cozum-patron1-patron2-t-2073.html_____________________________ -
Keylogger diyor sil hemen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler