Şimdi Ara

BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne hale geldik eskiden herhangi bir kötü olay oldumu hemen DEVLET DEVLET derdik ben buna şahsen inandım ama daha sonra ERGENEKON şimdide PARALEL DEVLET diyorlar ve ben bu iki örgütün bu olayları yapmadığına ve en ufak parmağının bile olmadığına inanıyorum ve bu KARALAMA kampanyasına inanan tüm insanların bu iftiraya atanların ahirette nasıl hesap vereceklerini ciddi ciddi merak ediyorum

• Hayır tüm İYİ olayları akp yapıyor. Tüm KÖTÜ olayları ise paralel, dış mihraklar, faiz lobisi ya da siyonistler yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın tarihinize bakarsanız. Ecevit ve Özal ın bürokrasinin (derin devletin) ülkeye verdiği zararı açık etmişlerdi. Malesef ikisinin de sonu hiç iyi olmadı.
    Yıllardır güdümlü yönetim ülkedeki. Ve hala bu diktası izleri devlette var.
    Elinde biraz para biraz da hırs olan gruplar ülkeyi seçilmişlerin ellerinden hee seferinde aldılar.
    Bu nedenle ülkedeki darbe süresi 10 yıldır.
    Ne zaman halkın seçtiği kişiler iyi bir şey yapmaya başladı ya asıldı ya da gayri resmi infaz edildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel devlete ek olarak birde lobiler , dış mihraklar , Vandallar var...

• Arasıra kedilerde karışıyor

• "CHP başına taş düşse cemaatten biliyor" bu söz sizce kime ait

• sadece paralelciler değil, çaresiz muhalefetin ve medyasının desteklediği tetikçiler de yapıyor.
    elbette tüm bunların da sponsoru y.dışından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

"CHP başına taş düşse cemaatten biliyor" bu söz sizce kime ait

Kime ait hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Arasıra kedilerde karışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: D-NZ-93

Paralel devlete ek olarak birde lobiler , dış mihraklar , Vandallar var...

VANDAL dediğiniz bunlar ve bunlar gibilermi ? utanmadan birde poz vermişler
  • Hüseyin Çelik

• Paralel var şuanda belki azaldı ama önceden cemaatciysen her kapı açılıyordu özellikle devleti dinleme, devlet kadrolarına yerleşme, sınav sistemleri daha birçok olayda parmakları var
    Ama Akp için çıkar kapısı oldu ne olursa olsun paralel her şeyi onlar yaptı bir kerede kabullenin hep paralel yaptı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Hayır tüm İYİ olayları akp yapıyor. Tüm KÖTÜ olayları ise paralel, dış mihraklar, faiz lobisi ya da siyonistler yapıyor.

Aynen öyle:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Hüseyin Çelik

Doç. Dr. Hüseyin Çelik (d. 5 Mart 1959; Gürpınar, Van), Kürt asıllı Türk siyasetçi, akademisyen ve yazar. 59. Hükümet'te Milli Eğitim Bakanı, TBMM 22. ve 23. Dönem AKP
    Hüseyin Çelikle konunun ne alakası var ?

Van, 24. Dönem Gaziantep milletvekillerindendir. Öncesinde 58. Hükümet'te Kültür ve Turizm Bakanlığı yapmış, 21. Dönem'de Doğru Yol Partisi'nden Van milletvekili seçilmiştir.

Eğitim ve kültür Hayatı

Hüseyin Çelik
    1959 yılında Van'ın Gürpınar ilçesinde doğdu. Aslen Kürt'tür. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Aynı yıl Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne asistan olarak girdi. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi'nin kadrosuna geçti. 1988-1991 yılları arasında Jön Türkler üzerine doktorası ile ilgili araştırmalar yapmak üzere İngiltere'de bulundu. Aynı zamanda Londra Üniversitesi, School of Oriental and African Studies'de Turkish Politics bölümü MA programına devam etti. 1991'de Türkiye'de ilk siyasal hareket olan Yeni Osmanlılar Cemiyeti ile ilgili araştırmalar yapmak üzere Belçika, Hollanda, Almanya, Avusturya, İsviçre, İtalya ve Fransa'da bulunan Çelik, Ali Suavi ve Dönemi konulu doktorasını tamamladı. 1992'de Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde yardımcı doçent, 1997 yılında ise; doçent oldu. Son olarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde öğretim üyeliği ve bölüm başkanlığı yaptı. Türk kültürü, siyasi tarihi ve edebiyatı üzerinde yayımlanmış 15 kitabı bulunan Hüseyin Çelik ileri düzeyde İngilizce ve Kürtçe biliyor. Çelik'in eşi Şahsenem Sema hanımdır. Enis, Ali Ekrem ve Büşra Vuslat adlarında üç çocuğa sahiptir.

Siyasî hayatı
    Üniversite yıllarında ve akademik hayatında siyasetle yakından ilgilendi. 18 Nisan 1999 Milletvekili Genel Seçimlerinde DYP'den Van Milletvekili seçildi. 3 Temmuz 2001'de DYP'den istifa ederek AK Parti'nin kurucuları arasında yer aldı. Milletvekili seçildiği ilk yıl TBMM Başkanlık Divanı Üyeliğine seçildi. TBMM'de AK Parti Grubu oluştuktan sonra Grup Başkan Vekili oldu. 3 Kasım 2002 Milletvekili genel seçiminde yeniden Van Milletvekili olarak parlamentoya girdi. 58. Cumhuriyet Hükümetinde Kültür Bakanı olarak görev aldı. 59 ve 60. AK Parti Hükümetlerinde ise, Millî Eğitim Bakanı olarak yer almıştır. Ak Parti Gaziantep milletvekili olan Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı görevinin ardından ise Başbakan Başdanışmanı olarak atanmıştır. Ak Parti MKYK üyesi olan Çelik, Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve Ak Parti Sözcülüğünün ardından Ak Parti Genel Başkan ve Başbakan Başdanışmanlığı görevine atanmıştır. Ve hali hazırda bu görevi yürütmektedir.
     BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ? BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ? BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ? BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ? BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ?

• ergenekon, balyoz beraatle sonuçlandı. zamanında herşey de bunları suçlayanlar şimdi paralele diye bişey icat ettiler. at yalanı öpeyim inananı. 50 saat elektrik kesintisinin nedenini bulamadılar. bunlara bi de nükleer tesis emanet edecekler. fukuşimada facia elektrik kesldiği için meydana gelmişti.
  • aslında rüşvet olayında paraları ceplerine paraleller zorla yerleştirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

ergenekon, balyoz beraatle sonuçlandı. zamanında herşey de bunları suçlayanlar şimdi paralele diye bişey icat ettiler. at yalanı öpeyim inananı. 50 saat elektrik kesintisinin nedenini bulamadılar. bunlara bi de nükleer tesis emanet edecekler. fukuşimada facia elektrik kesldiği için meydana gelmişti.

Benim gibi FUKUŞİMA'yı bilmeyenlerle paylaşıyorum...

Fukuşima (Japonca), Japonya'nın Honşu adasının kuzeydoğusunda Tōhoku bölgesinde yer alan bir şehirdir. Fukuşima ilininn hem Nakadōri bölgesinin kuzey kısımının en büyük şehri hem de ilin idarî merkezidir.

Şehir, Abukuma nehrinin yakınında bulunmaktadır. Japonya'nın başkenti Tokyo, Fukuşima'nın yaklaşık 250 kilometre güneyindedir. Şehirde, 2006 itibariyla, yaklaşık 290.090 kişi yaşamaktadır. Fukuşima'da Takayu Onsen, Tsuçiyu Onsen ve İizaka Onsen gibi kaplıcaları vardır. Bu onsenler turizm için çok önem taşır.

2011 Tōhoku depremi ve tsunamisinden sonra bölgede büyük çapta hasar yaşandı. Bölgede yaşayan yaklaşık 1.100 kişinin hayatını kaybettiği ve yaklaşık 4.600 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Ayrıca bölgede yer alan Fukişima nükleer santrali de tsunamiden büyük ölçekte etkilendi ve santralde nükleer sızıntının da olduğu bir kaza meydana geldi.
     BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ? BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ? BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ? BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ? BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ? BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ? BU ÜLKEDE TÜM OLAYLARI PARALEL DEVLETMİ YAPIYOR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 2 Nisan 2015; 15:39:46 >

• ne paraleli zaten akp paralelin hası adamlar devlet içinde devlet oldular siz hala paralel paralel diye sayıklanırken adamlar işlerini görüyor
  • bu nasıl zekadır ben anlayamıyorum...

yahu yıllardır aynı yatağa girdi akp ve cemaat..ne kadar cemaatçi tanıdığım varsa akp liydi..ne kadar akp li tanıdığım varsa da hepsi cemaati severdi..

en basiti kpss skandalına göz yuman kim ? akp

ergenekon ve balyoza göz yuman ? yine akp

bir insan nasıl bunlar hiç olmamış gibi davranıp kendini temiz görebilir ?

ama tayyip te liderlik vasfı var değil mi ? boyu uzun bir kere..üstelik yol da yaptı..hastanelerde artık sıra da beklemiyorsun..ee daha ne olsun

sizin olmayan beyinlerinizi çıkarıp kurda kuşa yem etmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: D-NZ-93

Paralel devlete ek olarak birde lobiler , dış mihraklar , Vandallar var...

VANDAL dediğiniz bunlar ve bunlar gibilermi ? utanmadan birde poz vermişler

Bunları takma kafana bunları düşüneceğine paralel nasıl koskoca ülkenin elektriğini kesebilir(!) bunu düşün....

Kedi lobisini düşün....

Şu dış mihraklar kim onu düşün...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.