Şimdi Ara

Bu ülkede hala atasına saygı duymayanlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi süre ankarada kaldıktan sonra konyaya dedemlere gittik yer Konya / Çeltik Ziraat bankası önü bankada para çektik babamla sağdaki parkta oturduk bi soda içtik babamın gözüne bankanın önündeki Atatürk büstü takıldı yerden 1m yüksek mermer üstündeydi büst hiç bakılmadığı belliydi büste yüzü gözü falan kuş pisliği doluydu babamla arabadan bi bez aldık boyum babamdan uzun olduğu için büste çıktım yüzünü gözünü falan siliyodm soldaki kahveden gelen sesleri duyunca ana avrat küfrettm ordan salak salak gülmeler burnunuda siiil orasını burasını da sil diye bağırmalar yeminederm tiskindim ya bu ülkede hala atasını tanımayanlar onların yaptıklarını bilmeyenler saygı duymayanlar var orda bunu diyen 1-2 kişi diil 20 kişilk bi topluluk nerdeyse kimse sevmek zornda değil tabikide ama saygı duymak zorunda

• Herkesde bazı bilinçler olsaydı şuan zaten çok daha güçlü bir devlet olmuş olurduk.

Yazık.
  • ulan saygı duymuyorsun anladık da, laf niye atıyorsun şerefsiz !
  • eğitimsiz insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexans

bi süre ankarada kaldıktan sonra konyaya dedemlere gittik yer Konya / Çeltik Ziraat bankası önü bankada para çektik babamla sağdaki parkta oturduk bi soda içtik babamın gözüne bankanın önündeki Atatürk büstü takıldı yerden 1m yüksek mermer üstündeydi büst hiç bakılmadığı belliydi büste yüzü gözü falan kuş pisliği doluydu babamla arabadan bi bez aldık boyum babamdan uzun olduğu için büste çıktım yüzünü gözünü falan siliyodm soldaki kahveden gelen sesleri duyunca ana avrat küfrettm ordan salak salak gülmeler burnunuda siiil orasını burasını da sil diye bağırmalar yeminederm tiskindim ya bu ülkede hala atasını tanımayanlar onların yaptıklarını bilmeyenler saygı duymayanlar var orda bunu diyen 1-2 kişi diil 20 kişilk bi topluluk nerdeyse kimse sevmek zornda değil tabikide ama saygı duymak zorunda

Atadan kasıt sadece Atatürk olmamalı, ecdadın mirasına ne yazıkki sahip çıkamıyoruz...

• Ben heryerde büstlerin ve heykellerin olmasına karşıyım, o zaman hiçbir değeri kalmıyor. Zaten gelişmiş ülkelere baktığınız zaman yapılan heykeller sanatsal ve nadidedir. Heryerde o ülkeninin kurucusunun heykelini ve büstünü göremezsiniz, zaten gerekte yoktur. Konuyu açan arkadaşın anlattığı olaya söylenecek çok şey var ama burada anlatmak ve söylemek birşey ifade etmez. Sana gülüyorlar diye kimseye kin besleme arkadaşım, çünkü bu ülkede herşeyi gönülden yapan harkese gülüyorlar. Gönülden dinini anlatana, gönülden dinini yaşayana, gönülden çalışana, gönülden yaşayana, gönülden konuşana, gönülden sevene, gönülden emek verene, gönülden kendi görüşünü savunana, araştırana, çalışma yapana, üretene saygı duymuyorlar. Ayrıca heykel, büst ve diğer görsel sanatların bir ülkede değer kazanması için devlet tekelinde çıkması ve sanatçıların özgür bırakılması gerekir. Toplumun görsel sanatlara önem vermesi ve anlaması ise tamamen gelişmesiyle ve kültür düzeyi ile alakalıdır. Ama tekrar söylüyorum bir insanı (kim olursa olsun) çok heykelleştirmek, çok büstünü yapmak, resmini heryere asmak, fazla empoze etmek o insana olan sevgi ve saygıyı azaltmaktadır. Herşeyin nadide olanı ve ulaşılması zor olanı güzeldir. Ama burası Türkiye, ne atalarımıza saygımız var nede kendimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexans

bi süre ankarada kaldıktan sonra konyaya dedemlere gittik yer Konya / Çeltik Ziraat bankası önü bankada para çektik babamla sağdaki parkta oturduk bi soda içtik babamın gözüne bankanın önündeki Atatürk büstü takıldı yerden 1m yüksek mermer üstündeydi büst hiç bakılmadığı belliydi büste yüzü gözü falan kuş pisliği doluydu babamla arabadan bi bez aldık boyum babamdan uzun olduğu için büste çıktım yüzünü gözünü falan siliyodm soldaki kahveden gelen sesleri duyunca ana avrat küfrettm ordan salak salak gülmeler burnunuda siiil orasını burasını da sil diye bağırmalar yeminederm tiskindim ya bu ülkede hala atasını tanımayanlar onların yaptıklarını bilmeyenler saygı duymayanlar var orda bunu diyen 1-2 kişi diil 20 kişilk bi topluluk nerdeyse kimse sevmek zornda değil tabikide ama saygı duymak zorunda

Burası çok hoşuma gitti dostum. Atatürkü sevmiyorum diyenlere yobaz damgası vurulan bir forumda bu yazıyı görmek süper

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevmek zorun da değiller ama saygı duymalılar keşke o kahveye terörist saldırıda bulunulsa zaten kahve insanı en nefret ettiğim insan tipidir
  • Konya öyledir. Orda has Kürtler var.(Evet, artık benim de kürtlere olan bakışım değişti. %99'u öyle.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

konya yobaz memleketidir orada öyle şeylere gülerler dalga geçerler..ama mevlana heykeli olsa yalayarak temizlerler..

not: mevlanaya karşı hiç bir kinim yok.

Onu da temizlemezler.Ancak yukarı doğru bakın.Ordakinin heykelini temizlerler.Heykelini değil daha nelerini temizlerler.Ondan sonra alacakları cevap ta şudur: "Ananı da al git!"...
    Yukarıdaki dediğimi anlamışsınızdır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.