Ya yıllardır bu ülkede kadın olmayacaksın edebiyatı yapılır da ben her gün keşke kız olsaydım diyorum.Facebookta fake bi hesap açıp evlenme gruplarına girmiştim 1 günde 1300 küsür kişi istek atmıştı bi de forumda deniyeyim dedim. 1 saatte 121 kişi profile tıklamış,açtığım konu da 3 sayfa olmuş.20 yıllık hayatımda anne-babam bana bu kadar ilgi göstermedi lan,mükemmel bir şey ![]() Üfler ifşalamasa 2 günde 5 bin kişi falan tıklardı herhalde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 9 Nisan 2021; 23:44:49 > |
Bu ülkede bir şey olacaksın

-
-
Hocam çok çalışman lazım.
Profil fotosunu çok basit seçmişsin, direkt fake kız yazınca en üstlerde çıkıyor.
Neyse birdahakine artık.
-
Hocam çok uğraşmadım zaten nasıl bi tepki alıcam merak ettim,biraz da işsizlik can sıkıntısı
-
-
Kız fotosu yerine animemsi çizimler koy mal bulması kolay olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Facebookta kimse fark etmemişti de forumun Sherlockları affetmiyor
-
Forumun IQ ortalaması 115
Facebook IQ ortalaması 98
Normal yani
ulan kaç yıldır üyeyim. büyük sükse yapan, öne çıkan konularda top 3'e giren konularım oldu. o bildirim yerinde 9+ göremedim :( demek kız olmak böyle bişeymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 10 Nisan 2021; 1:11:32 > -
Ufff karıya bak
-
Boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar.... olsun
9 yılda 1.5 bin kişi profiline tiklamis buna 1 saatte 150 kişi :)
kahkaha attım ya
-
Bu yüzden artık kadınları suçlamayı bıraktım. Onları bu duruma getiren ağzı salyalı şekilde onların peşinde koşup da gurur ve değerleri kenara itip sülük gibi yapışan hemcinselerimizdir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clipulan kaç yıldır üyeyim. büyük sükse yapan, öne çıkan konularda top 3'e giren konularım oldu. o bildirim yerinde 9+ göremedim :( demek kız olmak böyle bişeymiş
kız olmak mı kızzz kızzzzzzzzzzz nasıl bir şeydir acaba kızzzzzzzzzz olmak kızzz ahahahahah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X