Bildirim
BU ÜLKEDE ARABA KULLANMAK NİYE BU KADAR LÜKS???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
LPG olmasada trafik ana baba günü olur.
Şahinden çok C180 görüyorum -
insanlar hallerinden memnunlar devlet yollarında 200 kilometre hızla seyahat edenler, yol bozuk diye 260 kilometre hızla gidemediklerini ifade edenler var. Demek akaryakıt çok pahalı değil.
not: lpg 2.26 burada -
lpg taktıracağım arkdaş başka yolu kalmadı bu işin diyorum . -
Eğer lpg fiyatı artarsa insanlar belediyeleri toplu taşım çözümleri üzerinde düşünmeye zorlar. Buda herkes için daha ekonomik, çevre için daha sağlıklı olur. Özel kullanıma mahsus araçlarda yakıt fiyatlarının dahada zamlanmasını isterdim. Büyük şehirlerde; içinde sadece bir kişi olan araçlar ile yayılmak lükstür ve bunun bir bedeli olmalıdır. -
ozman lpg yı de 4 lıra yapsınlar kımse bınmesın en guzelı -
quote:
Orijinalden alıntı: demir2008
ozman lpg yı de 4 lıra yapsınlar kımse bınmesın en guzelı
Tabi artik gece 3 te acil hasta falan olursa caddeye çıkıp otobüs beklersiniz nasil mantiginiz var yeminle hayret ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lüks olsa Avrupa'dan Anadolu'ya geçmek, hafta sonları Boğaz'da sahil gezisi yapmak bu kadar zor olmazdı.
Kim demiş lüks diye, vergiden kaçırdığımızı otomobile gömüyoruz. -
nıe lpg ye 4 lıra verılınce sorun oluyordu benzıne verlınce olmuyormu sankı memlkettekı butun araclar lpg lı mı -
Bir araştırma yapılmışmı yada böyle bir sonuca rastlayan varsa türkiyedeki lpgli ve benzinli zielönemli değil çoğunluğu şirket aracı olduğu için oranı nedir bir avmye gidiyoruz örnekolarak açık otopark a lpglileri alıyorlar bomboş kapalı full + full kontrol da ediliyor bagajı açılıp bakılıyor her araca 5 bin benzinli varsa kapalıda 100 araç da muhtemelen lpgli dışarda
trafikte durum nedir benzinli lpg li hangisinin sayısı daha fazla oranı kaçdır bir benzinciye gidiyoruz mesela bugün bostancı shell de sıra bekledim benzin almak için 3 araba vardı önümde ve 6 pompa vardı hepsi doluydu lpg olan pompa boşta bekliyordu belki 20 araç geçti bir tane lpgli araç gelmedi ucuz da niye kimse de yok bu lpg sadece sahibinden deki ilanlarda mı var nerde bu lpgli araçlar lpg alan kullanmıyormu yoksa
atıyorum istanbul trafiğinde 4 milyon araç varsa kaç yüz bin tanesi benzinli kaç yüzbini lpgli varmı böyle bir araştırma gerçi lpg taktırıp işltemeyen muayene gelinceye kadar 2 sene bekleyenlerde var
-
quote:
Aynı havayı tenefüs ettigimden utanıyorum -
Çok bel büküyor vallahi, 20bin tl'lik otomobile 40bin tl ödüyoruz.Üstüne yetmezmiş gibi, aracı yürütememenin sıkıntısını yaşıyoruz. -
dizel 3.64 yazıyor
katkılısı 3.77
yoksa yinemi zam var? -
quote:
Orijinalden alıntı: DewilBurak
dizel 3.64 yazıyor
katkılısı 3.77
yoksa yinemi zam var?
shellde gtl dizel 3.99 yok artık diyorum yaa pes hakikaten pes, diyecek bişey bulamıyorum, resmen kira öder gibi benzin istasyonlarına para veriyoruz okula gidip geliyorum 50 lira gidiyor ya (46km gidiş-46 km dönüş) -
quote:
Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt
quote:
Tabi artik gece 3 te acil hasta falan olursa caddeye çıkıp otobüs beklersiniz nasil mantiginiz var yeminle hayret ediyorum.
Acil hastası olan adam yakıt fiyatına bakmaz gibi geliyor bana.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt
quote:
yuh be ne alakası var -
Garanti gelir kaynağı olduğundan vergilerin ve Akkaryakıtın yüksek olmasında bi teselli eden Yunanistan, Portekiz vs. gibi şu anda ciddi sorunlarlan mücadelle eden devletler gibi değiliz, yoksa çok perişan oluruz. -
bence benzin 5 tl olunca haberlerde artık işsizlik, düşük maaş, zam isteyenler, evi yıkılanların protestosu yerine, araç sahipleri yapacak. hatta böyle bir etkinlik düzenlersek ben gelirim :) dibinden petrolü bırak su bile zor çıkan amerikada benzinin galonu (yaklaşık 4 litre) 5 tl iken, burada litresi 5 tl :) yani biz 20 tl ye 1 galon benzin alıyoruz. fark ne ? 4 katı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
bence benzin 5 tl olunca haberlerde artık işsizlik, düşük maaş, zam isteyenler, evi yıkılanların protestosu yerine, araç sahipleri yapacak. hatta böyle bir etkinlik düzenlersek ben gelirim :) dibinden petrolü bırak su bile zor çıkan amerikada benzinin galonu (yaklaşık 4 litre) 5 tl iken, burada litresi 5 tl :) yani biz 20 tl ye 1 galon benzin alıyoruz. fark ne ? 4 katı :)
Adamlar 3,5 lt. benzinli araca biniyor biz 1.6 dizellere talim.......... -
Arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım.Emin olun yarın bi gün benzin 5 lira olacak ve bu sefer diyeceğiz 6 lira olursa isyan çıkar sonra onada alışacağız.Diyeceğim o ki bu arabaya biniyorsanız mike mike o yakıtı alacaksınız.Adamlar %50 oy aldı herkesi susturdu.Zaten karşısında da öyle bi muhalefet varki yani ben bile umudumu kestim artık.
Benzer içerikler
- renault megane 1.3 tce 140 yorumlar
- araç ruhsat sahibinin vefatı halinde varislerine devri
- minibüsü otomobile çevirme maliyeti
- ankara ücretsiz yol tarifi
- egea 1.4 triger seti kaç binde değişir
- dacia fiyat listesi
- chery fabrika
- bmw x1 xdrive25e
- akü markaları
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X