Sıfır fiyatı 1 milyonu bulan araçları alanlardan bahsetmiyorum onların nasıl aldığı çok belli. Ikinci eli 150 bin olan araçları nasıl alıyorlar? Yaşıtım arabalar 150 bin olmuş, neredeyse 1 yıllık maaşım... Benim yarı maaşımı alan adamın altında 200 binlik araçlar, nasıl alıyorlar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu insanlar nasıl araba alıyor???
-
-
yalnızca araba alanlara bakıp bu adamlar nasıl araba aldı diye sorgularken aynı zamanda alamayanlara bakıp bunlar niye araba almıyor diye sorgularsan daha iyi görebilirsin farkı.
-
10 kişiden 1 kişi alıyor onu görüyorsunuz 9 u almıyor alamıyor benim çevrem de araba alabilen tipler belli ya babadan zengin ya da almancı vs biz alamıyoruz var mı bir sıkıntı maaşlı çalışanın eğer babadan kalma bir şeyi yoksa sonu geldi
-
Ben de alamıyorum zaten, o kısıma bakmama gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi çekip normal daha ucuz bir araba alıyorsun. Sonra kredi bitince o arabayı satıp üzerine biraz daha kredi çekip model yükseltiyorsun.
Araba ve ev almadığın gün zararda hissediyor insanlar kendilerini fiyat hep artıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende amerikadaki 3 milyon dolarlık evleri nasıl aldıklarını merak ediyorum. karı koca doktor olup 30yılda krediye giriyorlar heralde. 10bin dolar net maaş alsan. 3er yesen 7şer kalsa 15bin ayda hadi 200bin dolar yılda giriyor eve desek.. 15yılda 3 milyon dolar ki bu adamlar tatile oraya buraya da giderler.. demekki karı koca çalışıp mortgage a giriyorlar.
Kredi cekip aliyorlar, özel sektorde surekli ara zam oluyor maaşlar surekli yukseliyor maaşlar yukselince borçta azalmis oluyor otomatikman yani aylik 3bin odeyip 7bin maas aliyorsun 1 yil sonra yine aylik 3 bin odeyip 11bin maas aliyorsun
Babası annesi köşede birikimi vardır bir eve de iyi kötü araç lazım diye almış olabilirler.
Yada belli peşinat ile kredi çekmesi de muhtemel
Arabayı aldıktan sonraki maratonlarında alan kişilere başarılar diliyorum.
Eski arabayı adam edene kadar dünya para harcayacaklar.
Trafik sigortası olmuş 2000-2500 TL en az oda
Kasko olmuş 5000-8000 TL
MTV si Muayenesi Lastiği
En zoruda yürütmesi mazot 26-30 TL bandında geziyor.
Yedek parça fiyatları da baya yükselmiş durumda.
He bunlara karşın aldığın araç ülkemizin süper ekonomisinde her geçen gün değerini katlıyor.
Örnek 2020 de aldığım 2013 model 70.000 TL araç şuan 250.000 TL
Yaptığım tüm masrafları yakıtını herşeyini üstüne gezerek geri bıraktı.
Ama satarsam bıraktı.
İhtiyaci kullanıldığından aslında kar değil şuan gider durumunda.
Satsak yayan kalacaz.
Bir daha zor alırım.
Birde kazalı mı km si oynanmış garantisi yok az paraya zor temiz araç almak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_tutkunu -- 16 Temmuz 2022; 11:22:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Motor almak istiyorum olmuş 100k 120k nasıl alalım kaç ay kredi ödeyecende alacan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30 binden aşağı almıyor hekimler hocam
-
evet bu da doğru, 4 bin lira krediyle ev aldı kız arkadaşımın ailesi, o zaman memur maaşı 4 bindi, şimdi 12 bin.
-
doğru hocam, ben ailemden 5 yıldır ekonomik yardım almadığım için o konu benim aklıma gelmiyor açıkçası.
sigorta ayda 200 lira, kasko 500 lira falan para değil de... ayda 6-7 bin lira kredi ödemek koyar bence. mazot beni çok ilgilendirmiyor, evden çalışıyorum, arabam olsa en fazla haftada bir sürerim. almak istememin sebebi kenarda olsun, seneye ya da öbür seneye evleneceğim, hanede bir araba olsun iyi kötü. maksat o.
-
motora da 100k vermek.. ne bileyim. ne bir valiz taşıyabilirsin ne de 2 arkadaşınla binebilirsin. türkiye'de motor sürmek ekstra dert ve risk.
izmirde de deli gibi motor çalıyorlar, para olsa bile almak mantıksız.
-
30bin dolar net?
oğğ şeeeddd
state'e bağlı 25-35 arası değişir diye düşünüyorum. (ortalama) plastik cerrahları vs. çok daha yüksek alır.
-
aga ben yurtdışında çalışan biri olarak tr de kolaylıkla alırım arabayı. tr para yönünden bereketsiz biyer. tr de atıyorum trabzonun bilmemne ilçesinde bahçeli bir evde oturup hergün spor yapıp dinlenip fit vücut yapıp sonra çalışmaya yurtdışına gidip yurtdışında kendi yemeğini yapıp kendi saçını kesip kendi pizzanı bile kendin yapıp para stoklayıp tr ye dönmen gerek.sakın tr de çalışıp para biriktirmeye çalışma işin çooook zoooor hajı
Evlilik zamanı araba gerçekten şart
O kadar getir götür işleri oluyor ki ev dizerken çok kolaylık oldu araç olması.
Yoksa kimden isteyeceksin taksi ile de bi yere kadar giderdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinde bir değer olması lazım. Şu an kimse sıfırdan kolay kolay ev, araba alamaz. 150 bin liralık araban vardır 50 bin kredi çeker model yükseltirsin gibi. Araba uzun süredir yatırım aracı haline dönüştü. Ayrıca en kötü şartlarda bile bu ülkenin %5lik kesimi bayilerin önünü doldurmaya yeter. Kalanlar da market alışverişi yaparken bile zorlanır. Zenginsin veya fakirsin orta direk kalmadı.
-
Hocam getir götür konusunda sıkıntı yaşamam da evimin önünde olması lazım
Herkesin geliri farkli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
10 kişiden 1 kişi alıyor onu görüyorsunuz 9 u almıyor alamıyor benim çevrem de araba alabilen tipler belli ya babadan zengin ya da almancı vs biz alamıyoruz var mı bir sıkıntı maaşlı çalışanın eğer babadan kalma bir şeyi yoksa sonu geldi |
Kredi cekip aliyorlar, özel sektorde surekli ara zam oluyor maaşlar surekli yukseliyor maaşlar yukselince borçta azalmis oluyor otomatikman yani aylik 3bin odeyip 7bin maas aliyorsun 1 yil sonra yine aylik 3 bin odeyip 11bin maas aliyorsun |
Elinde bir değer olması lazım. Şu an kimse sıfırdan kolay kolay ev, araba alamaz. 150 bin liralık araban vardır 50 bin kredi çeker model yükseltirsin gibi. Araba uzun süredir yatırım aracı haline dönüştü. Ayrıca en kötü şartlarda bile bu ülkenin %5lik kesimi bayilerin önünü doldurmaya yeter. Kalanlar da market alışverişi yaparken bile zorlanır. Zenginsin veya fakirsin orta direk kalmadı. |
Benzer içerikler
- bacağın kalp gibi atması
- konuşacak konu bulamamak
- bir ortamda nasıl ciddi olunur
- ideal erkek boyu
- 2000 kalori shake tarifi
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X