Bildirim
Bu ülkede araba fiyatları hiçbir zaman avrupa standartlarına inmeyecek mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
150 bin tl lik passati 1 sene kullaniyosun 10 15 bin km sonra satiyosun 160 bin tl ye.. Biraz zor düzelir bu işten ekmek yiyen çok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
150 bin tl lik passati 1 sene kullaniyosun 10 15 bin km sonra satiyosun 160 bin tl ye.. Biraz zor düzelir bu işten ekmek yiyen çok..
Çalışarak kazandığımız para para değil ki o yüzden böyle oluyor
Bu konular sıktı artık fiat.
quote:
Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-
Bu konular sıktı artık fiat.
Olanlar sıktı narutoisyanlar baki kalacak
Milletin rahatı yerinde vallahi, sokaklar lüks otomobillerden geçilmiyor. Bu saatten sonra bu ülkede araba fiyatları düşmez. Halkın içinde fakirden çok fakir edebiyatı yapan var. -
onlar kadar çok üretip çok satabildiğimiz gün onların standardında sahip olmaya başlayabiliriz.
Bizde araba pahalı değil, paramızın değeri yok.
Üretim yapıp bunu dış ülkelere satarsak ekonomi iyiye gider. -
Ben Peugeot 206 almayı düşünüyorum. Onu da kırk kere kaskosudur, sigortasıdır, vergisidir, ıvırıdır, zıvırıdır deyip erteliyorum. Düşünün ki bu araç 20 yıllık, onu bile almaya çekiniyorum. Milletin altında yeni model Megane'lar, Corolla'lar, Bazat'lar vs. Bu insanlar nerden para getirip de alıyor, gerçekten şaşırıyorum. Bu şekilde devam ettikçe hiçbir zaman Avrupa standardında olamayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 22 Temmuz 2017; 16:32:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Volkswagenin yöneticisi falan olsam. Avrupada kiraya verilen veya piyasadan takasla vs aldıkları 2.el araçları allayıp pullayıp km lerini düşürüp Türkiye piyasasına sokardım. 0 km olarak sattıkları araçlardan daha çok kâr edeceklerinden adım gibi eminim. Nasılsa alacak enayi çok
Abi Fosfagen ya alman abi adamlar yapmış abi
Ülkedeki zihniyet Avrupa standartları çıkmadıkça ;
Araba fiyatlarıda Avrupa standartlarına inmez.!!
1 tl = 1€ olursa bişeyler olur yoksa mevcut durumdaki TL ile hiç bir halt olmaz. Yani mesele para birimi, arabanın fiyatı değil. Vergileri düşsen bile kur yüzünden arabanın fiyatı yine pahalı avrupaya göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakdağ -- 22 Temmuz 2017; 21:42:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X