Şimdi Ara

Bu Türk çocuklarındaki neyin kafası böyle [ Noob'um ben yhaa ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Talon ile 7 winstreak yaptım. Devamında da 3 maç lose aldım. İlk maç 0 10 0 oynayıp maç sonuna kadar iki kill alayım bana yardım edin çeviricem oyunu diye ağlayan bir fioraydı. İkinci lose'da 10. dakikada oyuna gelen ve ttnete küfreden devamında ''Top kuleyi ver geri çık jungle'da farm yap yoksa sürekli ölürsün'' dediğim oyuncu dediğimi yapmadı bana gang atın keseyim şu Garen'i diye ağlanan bir Fiora oyuncusu daha. Bu maçta 10-3 mü ne oynamıştım hatta bütün takım berbattı.

Win streak sonrası lose streak gelir tamam anlıyorum da 3. maçta talon aldım birisi de gitti anivia pickledi geldi lane'e expi azalttı gangda bir defa öldüm baseden geldiğimde ben 2 level karşıdaki kassadin 4 leveldi ve bir gang ile birdaha öldüm. Devamında exp çalan adam küfretmeye başladı diğerleri de küfretti demedikleri kalmadı. Hatta birisi de oyun paralı olsa da şu talon gibileri oynamasa dedi. Laaa bak sen köylü zenginine paramla döverim ayağı yapıyor.
    EK: Bu arada 6 dakika oynadım anivia'ya 2 cs kaptırdım sadece ve 34 farm yapmıştım 12. dakikada oyun paralı olsun talon gibileri oynamasın diyen adamın 40 farmı vardı.

Bu oyuncuların kafası neyin kafası. Nasıl bir kültürdür bu. Laneyi bozan expi bölüşen adam niye düşüksün sen diye sövdükçe sövüyor. Bir de bu foruma gelip 7 dakikada 12 dakika da 100 farm yapıyorum diye yarışıyorsunuz birbirinizle.

Lolwiki build nasıl yapılır okumadan oynayın siz oyunu aferim süper devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 15 Eylül 2013; 21:24:41 >

• okumayın
  • OKUMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutux64

okumayın

Teşekürler.
  • klasik qq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.