Şimdi Ara

Bu Trafolar ne işe yarar ve bunlarla ne yapılabilir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm beyler elimde 3 adet trafo var 3000 kva lık UPS ten çıkma bunlarla ne yapılır bu trafoların neye yaradığını bilen varmı ??

bilen varsa yardımcı olabilirmi ??

Bu Trafolar ne işe yarar ve  bunlarla ne yapılabilir ??

• şu büyük olan keşke bende olsada tekrardan sarsam :) özendim valla bıktım sac nüveli büyük trafolardan eğer anlıyorsan sağlam akım veebilen pwm güç kaynağı, ups, şarj üniteleri ve hatta profesyonel güç kaynakları yapılabilir normal 50Hz şebeke için kullanılmazlar. yüksek frekans için idealdir kendileri:)
  • sayın kenakord hocam bu tarfoları kullanarak çok değil sadece 1000 veya max 1500 wattlık tam sinüs bir inverter devre yapılabilirmi ??

ya internette bakmadığım site yer kalmadı adamlar tam sinüs inverter şemalarını sır gibi saklıyor sanki gizli devlet bilgileri mübarekler yaww

elinde 1000-1500 wattlık bu ferrit trafolarla yapılabilen IGBT li veyahut Mosfetli TAM SİNÜS Devre şeması olan varsa gönderebilirmi ??

aramaktan bıktım usandım yaww

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

sayın kenakord hocam bu tarfoları kullanarak çok değil sadece 1000 veya max 1500 wattlık tam sinüs bir inverter devre yapılabilirmi ??

ya internette bakmadığım site yer kalmadı adamlar tam sinüs inverter şemalarını sır gibi saklıyor sanki gizli devlet bilgileri mübarekler yaww

elinde 1000-1500 wattlık bu ferrit trafolarla yapılabilen IGBT li veyahut Mosfetli TAM SİNÜS Devre şeması olan varsa gönderebilirmi ??

aramaktan bıktım usandım yaww

waaak waaak waaak!!!! maalesef yok kardeşim eğer trafosuz inverter yapmak istiyorsanız
    bu devreyi yapabilirsiniz
     Bu Trafolar ne işe yarar ve  bunlarla ne yapılabilir ??

trafoları indiktörlü devrelere kullanabilirsiniz(istenilen ölçülere göre sararak).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakimalar -- 29 Kasım 2012; 21:58:27 >

• sayın rakimalar hocam bu devrede ferrit nüve trafolar nerde ölçüleri nedir voltaj değerleri kesiti çapı sarım sayısı bilmem neyi nerede göremedim o yüzden soruyorum

+ bu devrede modifiye sinüs sanırım tam sinüs devrenin içersinde ne var çok merak ediyorum nasıl yapıyorlar bu tip devreleri acaba

bu devredeki elemanlar değerleri ve nere bağlandıkları hiç gözükmüyor orjinalini gönderebilirmisiniz ve devrenin gücü nedir ?? elimdeki ferrit nüve trafolar işe yararmı ??

• quote:

sayın rakimalar hocam bu devrede ferrit nüve trafolar nerde ölçüleri nedir voltaj değerleri kesiti çapı sarım sayısı bilmem neyi nerede göremedim o yüzden soruyorum

+ bu devrede modifiye sinüs sanırım tam sinüs devrenin içersinde ne var çok merak ediyorum nasıl yapıyorlar bu tip devreleri acaba

bu devredeki elemanlar değerleri ve nere bağlandıkları hiç gözükmüyor orjinalini gönderebilirmisiniz ve devrenin gücü nedir ?? elimdeki ferrit nüve trafolar işe yararmı ??

Bir ara elime geçmişti 2000w tam sinüs inverter şeması hatırladığım kadarı ile 4 tane entegre 20-25 kadar opamp vardı

• syn neşelimeşeodunu o devre elindemi halen çok merak ettim şimdi yaww tamda aradığım devre şeması yaww

valla paylaşırsanız çok memnun olurum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

syn neşelimeşeodunu o devre elindemi halen çok merak ettim şimdi yaww tamda aradığım devre şeması yaww

valla paylaşırsanız çok memnun olurum...

bu devre trafosuz inverer devresidir yani nüve ölçüleri filan yok
    TRAFOSUZ İNVERTER
    tabi bu devrenin çok dezavantajları var örneğin çıkışını bir sinüs çevirici ile çevirmeniz
    gerekmektedir
    galiba bu sizin işinize yaramıcak

• hocam tüm hayallerim suya düştü

resmen baltaladın hayallerimi
  • quote:

hocam tüm hayallerim suya düştü

resmen baltaladın hayallerimi

maalesef

• yaww zaten bu işlerin sonu gelmez en iyisi hazır almak kardeşim böyle yapsanda bişey çalıştırmıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.