Şimdi Ara

bu teybi alırsam pişman olur muyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/piranha-charger-a-type-radyolu-usb-sd-mmc-girisli-klasor-secme-ozelligi-pm-otpirchargera

mitsubishi l300 ün orjinal teybini kaset adaptörüyle kullanıyordum. kaset yuvasi bozuldi sanirim. yeni kaset adaptörü almama rağmen kaseti sürekli dışarı atiyor teyp.

benim amacim telefonumdaki spotify dan aux girisiyle müzik dinlemek. linkteki teyp beni memnun eder mi? butcemi en fazla 10 tl daha artırabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecici olarak alinabilir boyle teyplere bakicaksaniz goldmaster iyi bir tercih olabilirdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Gecici olarak alinabilir boyle teyplere bakicaksaniz goldmaster iyi bir tercih olabilirdi..

Hangi teybi tavsiye edersiniz?

• Butce nedir ona gore tavsiye edelim

• Benim gördüğüm goldmasterler de bu kadar ucuz değil ki.Arkadaş en fazla 70 tl verebilecek görünüşe göre.
  • mümkün olduğunca bütçeyi düşük tutmaya çalışıyorum. amacım auxdan ses almak baska bir derdim yok. radiosu da vasat olmasın yeterli diye düşünüyorum.

• Öyle demeye çalıştığımı düşünüyorsan fakir demiyorum.Goldmaster markası gereksiz pahalı bence.Onu demeye çalışıyorum. Sonylerle pionerrlerle ayni fiyatı olanları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık rahat olabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: general263

Öyle demeye çalıştığımı düşünüyorsan fakir demiyorum.Goldmaster markası gereksiz pahalı bence.Onu demeye çalışıyorum. Sonylerle pionerrlerle ayni fiyatı olanları var.

Goldmaster kötü değil ki pıoneer sony kenwood alınamıyorsa en kötü ihtimalle alınabilicek teyp markalarından biridir goldmaster, goldmaster in full ü pıoneer sony gibi markaların cd siz usbli aux lu teypleri olan fiyatına denk gelir. Pıo-sonuçy-kenwood bu gibi markaların full donanımlısı cd li çift amfi destekli filan fahiş fiyatlarda..

• quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

quote:

Orijinalden alıntı: general263

Öyle demeye çalıştığımı düşünüyorsan fakir demiyorum.Goldmaster markası gereksiz pahalı bence.Onu demeye çalışıyorum. Sonylerle pionerrlerle ayni fiyatı olanları var.

Goldmaster kötü değil ki pıoneer sony kenwood alınamıyorsa en kötü ihtimalle alınabilicek teyp markalarından biridir goldmaster, goldmaster in full ü pıoneer sony gibi markaların cd siz usbli aux lu teypleri olan fiyatına denk gelir. Pıo-sonuçy-kenwood bu gibi markaların full donanımlısı cd li çift amfi destekli filan fahiş fiyatlarda..

Hocam dediğim gibi auxtan ses alıyım yeterli.ancak aux tan da kötü ses almak istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kötü demiyorum ki zaten.Diyemem de.Kullanmadım çünkü.Benim bahsettiğim fiyatları.Çok uğraşmayacak flash bellek takacak teyp arayan bir adam o markaya bu ülke şartlarında atıyorum 150tl üstü bir fiyat vermez.Hak eder etmez ayrı konu.Madem bu parayı veriyorum der malum marka teybi alırım hoparlörü alırım der.Benim gördüğüm gm teyplerinin bazılarını vatandaş bu yüzden almaz. Gm bu ülke halkına satacaksa önce cüzdanından yaklaşmalı.

Bu arada meticulous, auxdan teybe bağladığında auxun diğer ucundaki cihaz herneyse ekolayzır ayarlarını düzenlemen gerekecek.Hem teypte hem atıyorum telefonu bağladın auxtan, telefonda eq ayarı yapıldıysa ses kalitesi bozuk çıkabiliyor.Sadece teybin eq ayarı yapılı olsun.Sonra boşa mı para verdim acaba diye aklını kemirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 5 Mayıs 2016; 22:57:16 >
  • Amacın aux çıkışı ise bence hiç teyp alma orjinal teybe uygun fiyata aux yaptırabilirsin ses kaliteside bozulmaz
  • @general263

eq ayarlarını kontrol edeceğim hocam teşekkürler.

@kemal19

bendeki teypte 13 pin cd changer girişi var.buna uygun aux dönüştürücünün fiyatı 180 tl falan.onun yerine teyp almam daha ucuza geliyor.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    bir bak istersen,

http://forum.donanimhaber.com/m_117270294/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal19

bir bak istersen,

http://forum.donanimhaber.com/m_117270294/tm.htm

bunu benim teypte denedim teyp algılamadı.sinyal yükseltici lazımmış.o yüzden satıyorum. o dediğim yükseltici adaptörler 180 tl den aşağı değil.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Ozaman işini görür hocam bu fiyata özellik gayet iyi ama fazla bi performans ekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal19

Ozaman işini görür hocam bu fiyata özellik gayet iyi ama fazla bi performans ekleme

1 saat önce hepsiburada'dan siparişimi verdim. teşekkür ederim cevabınız için. inşallah teyp işimi görür de memnun kalırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.