Şimdi Ara

BU TELEFON HATLARI NEDEN PAHALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AŞAĞIDAKİ İLANDAKİ CEP TELEFONU HATLARI NEDEN BU KADAR DEĞERLİ Bİ ARA DAHA BU KONU GÜNDEME GELMİŞTİ SANIRIM AMA HALA NEDENİNİ TAM BİLMİYORUM BİLEN BİRİ AÇIKLAYABİLİRMİ

http://www.sahibinden.com/search.php?sKlasik=1&b[subcategories_also]=1&b[aramabolge]=100&b[minprice]=&b[maxprice]=&b[pricecurr]=1&b[detay_832]=&b[detay_833]=&b[ilantarih]=&b[search_text]=&b[whole_word]=1&b[sort_field]=price&b[page]=1&b[auction_id]=&b[sort_order]=asc&c=880&b[sort_field]=price&b[sort_order]=desc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 16 Mayıs 2007; 14:45:09 >

• ya akılda kalması kolay olan ya da tuşlanması kolay olan nolar pahalı oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

ya akılda kalması kolay olan ya da tuşlanması kolay olan nolar pahalı oluyor

İYİ HOŞTA 200.000 YTL YEDE HAT VAR BU KADAR PARA VERİLİRMİ SADECE BUNUN İÇİN BENDEDE 0532 263**** DİYE NUMARA VAR PARA EDERMİ YANİ
  • İsterse 500.000 YTL istesin. Önemli olan istemek değil ki, o parayı verecek enayi bulmak...
  • para çoookkk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

ya akılda kalması kolay olan ya da tuşlanması kolay olan nolar pahalı oluyor

İYİ HOŞTA 200.000 YTL YEDE HAT VAR BU KADAR PARA VERİLİRMİ SADECE BUNUN İÇİN BENDEDE 0532 263**** DİYE NUMARA VAR PARA EDERMİ YANİ

ilk gördüğümde ben de şaşırmıştım, ama satışlardaki mantık akılda kalan (benzerleri zor bulunan) numaraları pahalıya satmak (500 50 50 gibi).

demekki bu hatları satın alanlar var ki hala bu tip satışlar yapılıyor. gerçi tel. hafızaları varken neden akılda kalıcak numaraya ihtiyaç olsun, orası da ayrı bi konu...

• bazı firmalar bu numaralar'ı """"" PRESTİJ """"" açısından alıyor. OK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.