Şimdi Ara

Bu takımın şampiyon olması çok zor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ki maçtan sonra anladım ki bu takım hiç bir zaman rahat maç alamayacak. mersin maçı eskişehir maçı karabük maçı her maç son dakika. her maç korku dolu. dünki maç keza 9 kişi rakibi penaltı olmasa yenemeyecektik. ramon denen adam adam geçemez, serdar ramonun biraz daha iyisi. atiba veli yana pas. ileri asla yok. alıp bi adam geçeyim rakibi oyundan düşüreyim yok. forvette ba iyi. sosa iyi. gökhan töre iyi oynarsa maç alıyoruz kötü oynarsa vay halimize! bkz: dün ki rize maçı. olcay şahan yetenekleri sınırlı, beşiktaşlık bir oyuncu değil. şimdi geliyorum rakiplere. fenerbahceye bakıyorsunuz. gökhan gönül ile caner erkin. adamlar kanat gibi. her maç 20 orta biri 20 orta biri açıyor. fenerin forvetleri kötü. gol atamıyor. yeteneksiz bi takım. demba fenerde olsun bu sene 10 puan fark atmıslardı herkese. ama bi oyun var. beşiktşa konya maçındada böyleydi. bir gram futbol yok sahada. BEŞİKTAŞın adına layık oynamıyorlar. öte yandan galatasaraya bakıyorum. melo var. selcuk var. veli ve atibanın daha iyileri, hem veli atiba gibi koşuyorlar, hem adam geçirmeyip top kesiyorlar.. hemde onlardan fazlalık olarak frikik atıp rakip geçip dikine oynuyabiliyorlar. olmayan atağı gole ceviriyorlar bir şekilde. bu bir gerçek. BEŞİKTAŞımız sezon başından beri rahat maç alamadı. tek bir maç oda trabzon maçı. trabzon açık oynayan bir takım.. beşiktaş açık oynayan takımlara ters geliyor. dar alanda iki pas yapıp kontraya cıkıyor. ki nitekim 3 0 aldık maçı belki 5 olacaktı.. haftasonu bursa maçınıda kolay alıcaz. görüceksiniz. bursada açık oynuyor. şenol hoca takımı önde bastıyıyor. bursaspor cok iyi takım belki bu biraz zorlayacak ama taktiksel savaşta beşiktaş önde. onun dışında derbilerdede arenada galatasarayı yenecek, fenerbahceye ya yeniliriz ya berabere kalırız. ama mühim olan bunlar değil. diğer maçlar. beşiktaş büyük maçlarda iyi oynuyan bir takım. liverpoolü eler gelir burda 9 kişi rizeyi yenemediği gibi karabüğü yenemez.. bunu bence yavaştan kabullenin bu takımda şampiyon olacak hava yok. haftalardır aldığımız maçlar son dakikaya kadar ölüp ölüp dirildiğimiz maçlar. bu böyle devam etmez..

• Bursa ve Liverpool maçı gösterecek her şeyi. Biraz sakin dün önemli olan 3 puandı ve aldık.
    Kötü oynayıp kazanabilmek önemli bir şeydir. Çünkü bu takım her zaman kötü değildi eski ritmine ulaşacaktır.
  • Arenada yenersiniz siz evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakibin 9 kişi kalması , takım oyunumuzu bozdu. Futbolcular telaşlı bir şekilde oynamaya başladı. Siz nasıl diyorsanız 9 kişi kalmı takımı zor yendik diye, onlar da muhtemelen kafalarında 9 kişilik takımı yenmeliyiz düşüncesi içinde stres yaptılar. Ayrıca galibiyeti küçümsemek saçma olur , bence bu maç kırılma noktasıydı ve haklı bir penaltı ile galip geldik. Eğer bu maçta puan kaybetmiş olsaydık psikolojik bir yıkım olabilirdi.
  • Arenada kac kere yendiniz de büyük konusuyosun

• Rakiplerimiz hep kötü oynayıp kazanıyor

• Fenerbahçe 1 2 adam akıllı forvet aldı mı bu ligi domine eder seneye yabancı kuralı da kalkıcak o zaman işte görüceksiniz fenerbahçeyi. Puan kayıplarının hepsi forvet yetersizliğinden defans orta saha kanatlar 10 numara forvetler rezil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minibüsçü

Bjk buyuk maclari iyi oynuyormus

Gsyi yenip fb ile berabere kalirmis rahat rahat

Fb ile gsnin samar oglanisiniz hayal aleminden uyanin. Sizin denginiz trabzon bursa sivas vs. Ne haddinize fb gs rekabetinin icine sizmaya calismak.

Kardeş şurdan 2 tane aksaray alsana

• Cumartesi günkü Ts maçı gösterdi ki bu ülkede en iyi futbol oynayan takım Fenerbahçe.Ama forvetlerimiz çok formsuz.İçeriye her maç 30 orta geliyor ama değerlendiren yok.Form tutarlarsa zaten olay biter.
  • Yahu biraz sahip çıkın takımınıza, biraz inanın. Bu takım oluyor. Daha geçen sene kurulmuş bir takım ve hemen şampiyonluk beklemeyin. Stadı olmadan ilk 3 e girmek bile benim için başarıdır. Biraz sabredin.
  • Arena da yeneriz mi dedi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Minibüsçü

Bjk buyuk maclari iyi oynuyormus

Gsyi yenip fb ile berabere kalirmis rahat rahat

Fb ile gsnin samar oglanisiniz hayal aleminden uyanin. Sizin denginiz trabzon bursa sivas vs. Ne haddinize fb gs rekabetinin icine sizmaya calismak.

Olcay attı 3 oldu

• Bence tam şampiyon gibi oynuyoruz. Kötü oynadığımız maçlarda bile kazanmasını biliyoruz. Önemli olan bu yoksa bir takımın senede 50 maçın 50'sinde de iyi oynaması zaten mümkün değil. Fenerbahçe de geçen sene hep son dakikalarda kazanıyordu ligi tepede bitirdi. Önemli olan nasıl kazandığın değil kazanman. Bu sene de bunu başaran iki takım var Fenerbahçe ve Beşiktaş. Ufak etmenler belirleyecek şampiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Bursa ve Liverpool maçı gösterecek her şeyi. Biraz sakin dün önemli olan 3 puandı ve aldık.
    Kötü oynayıp kazanabilmek önemli bir şeydir. Çünkü bu takım her zaman kötü değildi eski ritmine ulaşacaktır.

Liverpool maçı yakın tarihte mi? Sanki bana haftayaymış gibi geliyor ama yanılıyorum sanırım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Bursa ve Liverpool maçı gösterecek her şeyi. Biraz sakin dün önemli olan 3 puandı ve aldık.

Liverpool maçı yakın tarihte mi? Sanki bana haftayaymış gibi geliyor ama yanılıyorum sanırım değil mi?

Bursa maçından sonra işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

15 şubat pazar bursa maçı

19 şubat perşembe liverpool maçı
  • Anaaa bir şey kalmamış yahu. Eyvallah beyler cevap için.
  • galatasarayı geç hiç bişey yapamazlar onlar artık bizim için küçük bi takım :D onlarda fenerle bizim aramızda geçecek olan şampiyonluk yarışında yer edinmeye çalışıyolar. gs yi artık bizim için küçük bir takım olarak görüyorum :D
  • Yahu sezonda iki maç kötü oynadık diye şampiyonluk gitti demişsiniz. 34 maçın 34ünü de 3 fark atarak tek kale oynayarak kazanacağımızı mı sanıyorsunuz? Tam tersine kötü oynadığımız maçlardan da 3 puan aldık. Adamlar 9 kişi kalenin önüne dizilmişler kolay değil tabi ki gol atmak.

Beni korkutan tek şey derbiler. Derbilerde cesur oynamayı öğrenirsek puan alabiliriz, özellikle de Kadıköy'den.
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    90+2 Burak Yılmaz 2-0

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.