Şimdi Ara

Bu Takımı Buraya Getiren Ünal Aysaldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kimse kusura bakmasın.Fatih Terim bizim için efsane bir hoca olabilir ama bu takımın bu halde olmasını sağlayan Ünal Aysaldır.Her konuda sonuna kadar güveniyorum.İlerde bu konuyu editliycem.

• Katılıyorum reserved
  • ünal aysal, başkanlık makamında başarılı olamazdı fatih hoca olmasaydı.en büyük şansı Fatih Terim'dir.
  • aynen teknik taktik, soyunma odası psikoloji falan ünal aysalın özellikle en iyi oldugu konulardı.
  • aldığınız şampiyonlukların tek yıldızı fatih terimden+ uefa kupası+avrupa da geçen sene reale kafa tutmalar fatih terim ile oldu. bir çoğunuzun gözüyle gördüğü, yaşadığı şampiyonlukları terim almıştır.
  • Ünal Aysal uygun ortamı bekliyordu FT'yi göndermek için , ortamı da buldu ve gönderdi.Ama Fatih Terim'de de suç var.
  • Arka planında bu kadar çok insanın emek verdiği futbol klüplerinde tüm başarıyı tek bir kişiye yüklemek olumlu sonuçlar doğurmaz, ortada bir başarı varsa bu başarı hocasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle tüm Galatasarayındır. Böyle söylemlerle birilerinin üstüne gitmeye ya da pohpohlamaya gerek yok. Fatih hoca takım için gerekeni yaptı, yönetim istediği desteği vardı, başarı da bununla birlikte geldi. Şimdi de bana sorarsanız ipini kendisi çekti ve gidecek, kalan sağlar bizimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YAV HEEEEE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

zaten sizin gibilerinden güzelim hoca gitti hadi çıkın oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Arka planında bu kadar çok insanın emek verdiği futbol klüplerinde tüm başarıyı tek bir kişiye yüklemek olumlu sonuçlar doğurmaz, ortada bir başarı varsa bu başarı hocasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle tüm Galatasarayındır. Böyle söylemlerle birilerinin üstüne gitmeye ya da pohpohlamaya gerek yok. Fatih hoca takım için gerekeni yaptı, yönetim istediği desteği vardı, başarı da bununla birlikte geldi. Şimdi de bana sorarsanız ipini kendisi çekti ve gidecek, kalan sağlar bizimdir.

Bu kadar ya . Çok güzel yorum olmuş eline sağlık .
    Fatih Terim'i çok severim , Galatasaray'da olmasa da çok seveceğim ama Fatih Hoca kendisinden bekleneni yapmıştır bu takımı şampiyon yaparak .
    Gelmesinde ki amaç buydu ve bunu gerçekleştirdi .
    Takımın başına geldiğinde Türkiye'nin en iyi orta sahası alındı . Güzel bir kadro kuruldu . Ligi sekizinci sırada bitirdiğimizde ki zamanlardaki iç karışıklıklardan uzakta , iyi bir kadro ve çalışma ortamıyla geldi takımın başına . Galatasaray,Fenerbahçe gibi takımlarda bu ortamlar kurulduğunda zaten başarı gelir .
    Galatasaray'a büyük katkılar yapmış olan Fatih hocamıza başarılar dileriz ama benim ve benim gibi düşünenler için ön planda Galatasaray vardır . Vizyonu olan , büyük bir teknik adamla Galatasaray çok daha iyi yerlere gelecektir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Beyler kimse kusura bakmasın.Fatih Terim bizim için efsane bir hoca olabilir ama bu takımın bu halde olmasını sağlayan Ünal Aysaldır.Her konuda sonuna kadar güveniyorum.İlerde bu konuyu editliycem.

Kesinlikle bende bundan bahsediyorum 2 saattir..... +1905
  • Haftasonu Rize maçında taraftarın tepkisi belli olur. 2 maç kötü gitsin başkansız da kalabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de katılıyorum, mesajım bulunsun
  • fatih terim geldiğinde yapılan transferleri herkes ne çabuk unutmuş ?? sneijder'i drogbası bruması melosu bu adamları hangi yönetim getirebilmiş ? herşeyi fatih terim yaptı öylemi geldiği sene 10 transfer yapılmıştır rahat
  • Türkiye'de hiç bir başarı cezasız kalmaz. Bu böyle geldi böyle gidecek. Sen 8. likten üstüste 2 kez şampiyonluğa taşıyan adamı hangi mantıkla kovarsın? Ver 4 yıllığı ne değişecek? Neyin inadı bu? Zaten Demirörenin önüne kemik atar gibi atmışsın adamı. 4'e 1 kalmış ligde namağlupsun Real'den 6 yedin diye TD mi değiştiriyorsun?

Kimse bana Real maçını alınan beraberlikleri bahane göstermesin takıma motivasyon verenler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayraktı. İkisini kovdu Florya'nın havası kaçtı. Maçlara da yansıdı bu tabii haliyle.

Kulüp tarihinin en başarılı TD 4-5 maç sabredemiyorsanız daha ne diyeyim size!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Türkiye'de hiç bir başarı cezasız kalmaz. Bu böyle geldi böyle gidecek. Sen 8. likten üstüste 2 kez şampiyonluğa taşıyan adamı hangi mantıkla kovarsın? Ver 4 yıllığı ne değişecek? Neyin inadı bu? Zaten Demirörenin önüne kemik atar gibi atmışsın adamı. 4'e 1 kalmış ligde namağlupsun Real'den 6 yedin diye TD mi değiştiriyorsun?

Kimse bana Real maçını alınan beraberlikleri bahane göstermesin takıma motivasyon verenler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayraktı. İkisini kovdu Florya'nın havası kaçtı. Maçlara da yansıdı bu tabii haliyle.

Kulüp tarihinin en başarılı TD 4-5 maç sabredemiyorsanız daha ne diyeyim size!

Aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.