Şimdi Ara

Bu spor sadece banami nankor yoksa herkes mi ayni ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese merhabalar . Yaklasik17 aydir vucut gelistirmeyle ugrasiyorum . Son 3 aydir asiri duzenli ve guzelde beslenme programim vardi . Bu arada belirtiyim genetigim cok kotu cidde anlamda asiri sekilsiz bir kemik yapim var . Neyse cidden ramazan oncesine kadar guzel
    olculer kazandim vucudum baya sekillenmisti . Gelgelelim ramazanda 1 ay kadar sporu azalttim mecbur gunler uzun ve sicakti iftardan sonra haftada 2 gun veya 3 gun gittim bayram haftasi dahil son 3 hafta gitmedim ve yaklasik 10 kilo verdim. Suan vucudum inanilmaz sekilsiz hale geldi sanki hayatimda gic spor yapmamisim gibi . Ne bacaklar kaldi ne kollar ne omuzlar . Inanilmaz moralim bozuluyor dusundukce cidden hirbirsey yapmamisim gibi . Herkesdemi durum ayni bu spor bu kadar nankor olabilirmi ?
    Ayrica onerilerinizi bekliyorum sizce ne yapmaliyim en kisa surede nasil eski halime gelirim ?
    Ramazan oncesi olculerim
    Boy 1.93cm
    Kilo 92
    Karin 93cm
    Omuz 125cm
    Kollar 39.5 cm
    Gogus cevresi 102cm

Suan
    Kilo 81
    Digerleri hic olcmedim ama ciddi anlamda dusus var buna eminim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur1111110 -- 6 Ağustos 2014; 15:28:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olculer guzel de beli incelt dayi 93 nedir

• FieSTaA kullanıcısına yanıt
    4 ay once 103 du gogusle ayni :) bildigin armut gibiydim . Ramazandan onceki olculer onlar simdi baya dusmustur zaten resimlerde filanda belli oluyor . Pazar gunu tekrar baslicam bakalim saglam bir kilo alma dietiyle 1 aya toparlarim herhalde .

• Merhabalar;

Spor yaptığınız süre içinde supplement kullandınız mı? Bunun ciddi anlamda etkisinin olduğunu duymuştum. Konu hakkında ciddi araştırmalar yapan bir arkadaş "protein tozuyla gelen, toz kullanılmadığında gider" sonucunu çıkartmıştı.
  • Onur1111110 O kullanıcısına yanıt
    Doğal yollarla mı yaptın yoksa ilaç streoid vs. kullandın mı ? Cidden merak ediyorum. Birde yağ oranın kaç ?
  • Ara verdiğin sure içinde beslenmene dikkat ettin mi? Etti isen spora başladığında vücut kendini gösterir diye düşünüyorum

• yenideneyim kullanıcısına yanıt
    Evet kullandim . Protein tozu kullandim ancak ramazandada kullanmaya devam ettim iftardan 1-2 saat sonra aliyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yag ve seker konusunda hassasiyetimi korudum . Yarin tekrar baslicam bakalim 1 ay icin soyle 4-5 kilo alirsam duzenlide yaparsam toparlarim diye dusunuyorum .

• kucuk kullanıcısına yanıt
    Ilac va kullanmadim sadece protein tozu kullandim ramazandan onceki ayda 1 ay boyunca amino asit kullandim . Yag oranini bilmiyorum olcucunce haber veririm :) ama oda dusmustur hicbisi kalmadi zaten hepsi gitti celimsiz bisi oldum baya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur1111110

Ilac va kullanmadim sadece protein tozu kullandim ramazandan onceki ayda 1 ay boyunca amino asit kullandim . Yag oranini bilmiyorum olcucunce haber veririm :) ama oda dusmustur hicbisi kalmadi zaten hepsi gitti celimsiz bisi oldum baya :D

Çok merak ediyorum yağ oranın kaç ? 17 Aylıksın ve 39.5 cm kol. İyi gelişmişsin zaten.. Bende 15 Aylıktım ramazanda bıraktım, Tam 1 Ay gitmedim bayramın 1. Günü başladım. Kol 35cm falandı, 34-35 arasına düştü ramazanda, ramazan boyunca hiç supplement kullanmadım. Küçülmenin sebebi büyük olasılıkla vücudun su atması. Sonuçta kasların için su dolu, ben kreatin ek takviye kullanıyordum bide buna bağladım düşüşü. Bayramdan beri yapmaktayım, 35cm yi 2 antremanla geri getirdim. Eski haliyle aynı durumdalar..

• Onur1111110 O kullanıcısına yanıt
    Ramazan sırasında beslenme düzeniniz değiştiği için vücut buna dair tepki oluşturmuş olabilir. Az bir zaman da değil, 1 ay neredeyse. Protein tozu kullanmazsanız bana göre daha uzun vadede aynı seviyeye gelirsiniz, ancak yaptığınız çalışma daha kalıcı olur. Sonuçta bu tarz maddeler besinin yerini tutmuyor, sadece destekleyici durumundalar.
  • kucuk kullanıcısına yanıt
    Yag oranini olcup haber vercem size en yakin surede. Bende yarin baslicam iste baslamadan soguklen olccem kollari kaca dusmus onla ilgilide bilgi paylasini yaparim .

• quote:

Orijinalden alıntı: yenideneyim

Ramazan sırasında beslenme düzeniniz değiştiği için vücut buna dair tepki oluşturmuş olabilir. Az bir zaman da değil, 1 ay neredeyse. Protein tozu kullanmazsanız bana göre daha uzun vadede aynı seviyeye gelirsiniz, ancak yaptığınız çalışma daha kalıcı olur. Sonuçta bu tarz maddeler besinin yerini tutmuyor, sadece destekleyici durumundalar.

Aynen kardeşim. Protein tozu aldım 5 Ay sırf, az tavuk falan yedim. İnanılmaz şiştim, sonra 1 ay ara verdim eski halime falan döndüm, öyle yani .

Herkesin genetiği farklı, arkadaş protein tozu kullanmasaydı eminim vucüdü aynı tepkiyi verecekti...
  • foto görmeden yorum yapma sacma olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.