Şimdi Ara

BU SORUYU MERAK EDİYORUM HERKES İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu soruyu merak ettim bilgisayara sürekli format atmak gereklimi yoksa istediğimiz zaman atsak olur mu ben 2 yıldır laptopa format atmadım hala sorunsuz kullanıyorum sizce format atmalımıyım yoksa böyle devam etmelimiyim

• sorun yoksa niye atasın ki
  • Her formatta hd nin boyutu küçülüyor ve performansı düşüyor diye biliyorum. Mecbur kalmadıkça atma bence.

Zaten h.d. ler formatla silinmiyor sadece üzerine ambalaj çekilip dolu olan kısımla boş olan kısım yer değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Her formatta hd nin boyutu küçülüyor ve performansı düşüyor diye biliyorum. Mecbur kalmadıkça atma bence.

Zaten h.d. ler formatla silinmiyor sadece üzerine ambalaj çekilip dolu olan kısımla boş olan kısım yer değiştiriyor.

Evet arkadaş doğru söylemiş. Hiçbir şekilde bilgisayarda ki verileri silemezsiniz. Format atsanız bile o veriler silinmeyecektir, sadece yok olacaktır.

Senin sorununa gelirsek; zorunlu olmadıkça format atmamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Her formatta hd nin boyutu küçülüyor ve performansı düşüyor diye biliyorum. Mecbur kalmadıkça atma bence.

Evet arkadaş doğru söylemiş. Hiçbir şekilde bilgisayarda ki verileri silemezsiniz. Format atsanız bile o veriler silinmeyecektir, sadece yok olacaktır.

Senin sorununa gelirsek; zorunlu olmadıkça format atmamak gerek.

internette ve çevrede bakıyorum herkes sürekli format atıyor bende 2 yıldır format atmadım onun için aklıma takıldı forumda sorayım dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.