Şimdi Ara

*Bu sivilceler nasıl geçer? SS'Lİ ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yanağımdaki bu sivilceler için GARNIER markasından krem kullandım farklı kremler sürdüm fakat geçmedi . Sizce ne yapmalıyım mümkünse doğal yollardan ? Durum bu ;

• zamanla geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

zamanla geçer
    Off bi yumurta kırıcan şimdi o sıfata... Ne güzel giderdi bi kıymalı yumurta yaaa karnımı acıktırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

zamanla geçer
    Bak bende de vardı doktora gidecem gidecem diyordum hep aksatıyordum sonra yarıyılda bi gittim bi krem verdi 15 gün sürdüm düzenli günde bi kere geçti doktora gitmelisin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: StingingStrokes

Bak bende de vardı doktora gidecem gidecem diyordum hep aksatıyordum sonra yarıyılda bi gittim bi krem verdi 15 gün sürdüm düzenli günde bi kere geçti doktora gitmelisin bence

Alıntıları Göster
    gerçekten baya kötüymüş
  • quote:

Ah şu aralar ygs sınavım var . Zamanım hiç yok bir cildiyeye gitmek için be dostum Sınav bitsin önerini kesinlikle uygulayacağım .
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben şu ilacı kullanıyorum. Yanılmıyorsam dördüncü ayımdayım. Ufak tefek şeyler kaldı sadece. Çok faydası oluyor. Cilt doktoruna görünüp kontrollü olarak bunu kullanabilirsin eğer 18 yaşının üzerindeysen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kazak Nasıl SS'li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benzamycin mi ne öyle bi krem var, büyük ihtimal kullanmışındır ama araştır bi herkeste var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BineyMoser

benzamycin mi ne öyle bi krem var, büyük ihtimal kullanmışındır ama araştır bi herkeste var
    Doktora gideceksin. Ergenlik diyecek ve krem,jel ve klasik azitro hapını verecek. İşe yaraya da bilir yaramaya da. Sen her gün yüzünü güzelce sabunla yıka, duş alırken lif ile suratını da temizle etkisini görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Ben şu ilacı kullanıyorum. Yanılmıyorsam dördüncü ayımdayım. Ufak tefek şeyler kaldı sadece. Çok faydası oluyor. Cilt doktoruna görünüp kontrollü olarak bunu kullanabilirsin eğer 18 yaşının üzerindeysen.

Doktor 14 yasimdayken vermisti 18 yas siniri varmi ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tupacin Bandanasi

quote:

Bilmem, aldığın zamanı bilmiyorum ama o zamanlar yoktur belki. Ya da ilacın deneme süreçlerinden birine denk gelmişsinizdir. İlacın çok fazla yan etkisi var çünkü. İnmeye kadar listelenmiş. Bana doktorun ilk sorduğu soru kaç yaşındasın olmuştu. Başka bir kıza yüze sürülen ilaçlardan vermişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tupacin Bandanasi

quote:

Alıntıları Göster
    @Mext Teşekkürler bro

@Good Feeling Hayır kullanmamıştım bro. Bir araştırayım.

@L'enfer Onu da bir araştırayım bro. Teşekkür ediyorum

• Tupacin Bandanasi kullanıcısına yanıt
    yaş sınır yok kardeşim 18 altıysan anne babanın ımza lazım bu ılaç harici kurtulamazsın sivilcelerden haberin olsun jel falan hikaye 4 ay bitti şimdi gitcem tekrar ufak tefek kaldı bendede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo23

@Mext Teşekkürler bro

@Good Feeling Hayır kullanmamıştım bro. Bir araştırayım.

@L'enfer Onu da bir araştırayım bro. Teşekkür ediyorum

Alıntıları Göster
    Zoretanin Öneririm Hocam Ben 1 Haftadan Beri Kullanıyorum Biraz Soğulaştırdı

2 VEYA 3 AYDA KESİN GEÇER

NOT : KARACİĞERE COK ZARARI VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoStunt

Zoretanin Öneririm Hocam Ben 1 Haftadan Beri Kullanıyorum Biraz Soğulaştırdı

2 VEYA 3 AYDA KESİN GEÇER

NOT : KARACİĞERE COK ZARARI VAR

Alıntıları Göster
    dur tahmin ediyim üniversiteye sivilcelerle başlamak istemiyosun
  • Krem vs boş iş bence pasparlak dolandığınla kalıyorsun.Çözüm aknetrent.Doktora gidiyorsun, kan testi yapıyor ardından uygunsa 6 aylık bir tedavi öneriyor. Heray geleceksin ama diyor kan tahlili için ve ilacı verirken senden imza alıyor çünkü ilaç korkutmak gibi olmasın ama yan etkikerinde intihar bile yazıyor. 6 ay boyunca herkes suratına noldu , dudağına noldu diyecek. Burnun durup dururken kanıyacak, saçların dökülecek ama sonunda Babyface surat seni bekliyor genç. Eee ne kadar ekmek o kadar köfte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafik Tasarımcı -- 2 Mart 2014; 19:40:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: so be it

Alıntıları Göster
    Dove'nun şu tarz bir sabunu var;

http://www.astralhygiene.co.uk/ekmps/shops/astralhygiene/images/dove-soap-253-p.jpg

Bunu her sabah ve akşam yüzünü yıkarken sür. + Bazen geceleri yatarken yüzüne sürüp biraz kurumasını bekleyip öyle yatabilirsin. Sadece 2 gün içinde sivilcelerin kuruduğunu farkedeceksin. Yüzün soyulur biraz sabunu yıkamadığın için ilk başlarda ama bu dediğimi düzenli yaparsan sivilce sayısını ve canlılığını minimuma indirirsin. Fakat buna başladıktan son hiç kaşıma hatta ovuşturma bile yüzünü.

• Prednol diye bir krem var sürüyorum çok iyi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

Dove'nun şu tarz bir sabunu var;

http://www.astralhygiene.co.uk/ekmps/shops/astralhygiene/images/dove-soap-253-p.jpg

Bunu her sabah ve akşam yüzünü yıkarken sür. + Bazen geceleri yatarken yüzüne sürüp biraz kurumasını bekleyip öyle yatabilirsin. Sadece 2 gün içinde sivilcelerin kuruduğunu farkedeceksin. Yüzün soyulur biraz sabunu yıkamadığın için ilk başlarda ama bu dediğimi düzenli yaparsan sivilce sayısını ve canlılığını minimuma indirirsin. Fakat buna başladıktan son hiç kaşıma hatta ovuşturma bile yüzünü.

Alıntıları Göster
    böyle bir suratı kurtarmak için acnelyse sürmelisin belki acnelyse bile yetersiz kalabilir kimyasal peeling bile gerekebilir ama sen acnelyse sür 2 gün aralıkla 1 ay filan sür etkisini illaki görürsün babyface yapmaz ama %70 oranda iyileştirir. ayrıca yüzünde sivilceler aktif bir şekilde çıkmaya devam ediyorsa her sabah yüzünü kükürtlü sabun ve soğuk su ile temizle ...

• quote:

Orijinalden alıntı: so be it

aynen öyle hocam buarada tüm yorumları okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.