Şimdi Ara

Bu sisteme en iyi hangi ekran karti gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yegenime dogum günü hediyesi almayi düsünüyorum. Alttaki sisteme takilabilecek en baba ekran karti nedir?

Fiyati öyle ucuk bise olmasin ama performans olarakta geri kalmasin diye ben MSI GTX 960 Gaming 4G diye düsündüm ama sizler bültenleri daha yakindan takip ediyorsunuz. Sizin düsünceleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutfb2005 -- 17 Temmuz 2015; 23:12:20 >

• kasayı açıp güç kaynağına bakın kaç watt?sonradan değiştirmediyseniz kötü bir şey takılıdır.4gb gtx960'da problem yok alabilirsiniz.
  • 128 bit 4 gb yi sıkar biraz ama bilemiyorum yegeniniz cok buyuk oyun bagimlisi degilse sıkıntı cıkarmaz herhalde birazdan uzman abiler gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutfb2005 M kullanıcısına yanıt
    İşlemci güçlü fakat içerisindeki güç kaynağının bilgilerini öğrenmem gerekiyor Daha doğrusu toplamda kaç watt güç verdiğini Ona göre öneride bulunabilirim.
  • Buradan sormam iyi oldu, güc kaynagini hic hesaba katmamistim.

Sanirim birde güc kaynagi almak gerekiyor. Kaclik kurtarir bu pc yi?
  • Bu psunun kaldirabilecegi max gpu 750ti, degistiririm derseniz fsp hyper 700+r9 280 alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killabyte -- 17 Temmuz 2015; 23:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD almanı tavsiye etmem şahsen benm düşüncem GTX970 dir . . . çünkü önümüzdeki sene DX12 cıkacagından ve bu yeni sürümde NVIDIA destekli olacagından kesinlikle AMD ekran kartı önermem . ayrıca GTX960 almanıda tavsiye etmem , işlemcin cok güçlü yazık edersin 960 alırsan . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Caktirmadan dedim ram upgrade yapicaz falan, arkadasinda 600 w varmis. o isimizi kurtarmazmi böyle bi grafik karti upgrade icin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.