46 ve 42 derece neredeydi İstanbul'un. Ben 40 gördüm sanırım en son < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinebilir (2. sayfa)

-
-
-
Tamam onbaşım ama 46 derece yokmuş değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence 100 dereceydi
-
abi en güzel zaman mart-mayıs arası hem kısa kol giyebiliyosun hem üstüne yağmurluk tarzı sweat alıp çıkıyorsun öteki türlü nefes bile alınmıyor
-
SONBAHAR KIŞ TEQ ATAR.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hava gölgede 45 derece ve üzerine fön makinesinden çıkmış gibi şiddetli rüzgar var.
Toplam bir buçuk saat otobanın kenarında, güneşin altında hızlı tempo ile yürüdüm, eğlenceliydi...
-
Eminim, yanından vızır vızır geçen tomofobillerin içindekiler, "kim bu gafayı sıyırmış meczup, bu havada dolaşıye" diye akıllarında geçirmiş olabülürler...
-
Iphone 15 ProMax 1 Terabyte Natural Titanium cihaz bile yüzde seksandan sonra şarjı "Aşırı sıcak" deyip durduruyor...
-
balkona basamıyom bırak çıkmayı, yerler tandır gibi
-
Buna sahap olmak için dünyanın parasını ödedin.. E ayıp olmazsa bi zahmet, bu uyarıyı da vererek sahabını şaşırtsın yane, deel mi......
-
HAARP işi olabülü...
-
Amerikan başkanı, pentagon, cia, mossad, nsa herkes devrede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 26 Temmuz 2025; 18:3:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neymiş o kan ?
Türkiye beni bulsun ;)
Ne güzel işte tandır 🍞 yapıp afiyetle yersin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X