Silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 31 Temmuz 2025; 2:35:0 > |
Silinebilir

-
-
Dün 2 ay sonra ilk defa gece klima açmadan uyuyabildim...
-
Paraya kıyıp araba bile almazsan böyle konular açarsın
-
Araba alınacak zaman gelir. Fakat konunun arabayla alakası yok, evde klimanın altında terliyorum. Klima da kaliteli marka. Hava inanılmaz sıcak ve nem var.
Ona bakarsan kışın veya sonbahar vakti araba kullanmaya daha çok ihtiyacım var ama o mevsimleri övüyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 24 Temmuz 2025; 14:19:5 > -
Halbuse sen deel miydin antalyaların meşhuuur çöl sıcaklarında bile klimayı açmayıp fan ile idare edip bununla övündüğünü yazan...Halbuse meğersem 2 aydır klima açıyormuşsun.. demek ki mayısta bile klima kullanmışsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 24 Temmuz 2025; 14:24:31 > -
kilolu olduğun için hamama girmiş gibi terleme normal.. gözün yemiyorsa ürünleri kargolat ayağına gelsin..
-
Ben zayıfken de terliyordum. Kargo ile gönderim sakat güzel bir makine buldum 4000-5000 TL civarına. Projenin bir kısmı için lazım bu makine.
-
o zaman ya beklicen ya da klimalı bi taksiye atlayıp gidecen
-
1 hafta önce dgs vardı onuda boş geçti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksi aşırı pahalı tutar. Galiba hazırlanıp gidip alacağım. Bakalım ne olacak. İşlemcisi, ramleri değişen bir makine buldum. Sıkıntısı yoksa gidip alacağım.
-
pahalı olduğunu düşüneceğini biliyordum, buna dair mesajım da hazırdı: elin şişkosuna dünyanın parasını yedirirken, üstüne bir de hediyeler yağdırırken için hiç sızlamıyordu.. bir proje için ise şimdi kalkıp 2 kuruşun hesabını yapman ise şaşırttı..
-
Taksiyle gitmek daha pahalıya denk geliyor şişko daha ucuzdu.
-
gölge 42 idi dün, ondan önceki gün hissedilen sıcaklık 46 derece
-
dün nasıl klima açmadan uyuyabildiniz kardan adam mısınız?
-
Urfada mı
İstanbul'daaaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul'da öyle bir sıcaklık yoktu
Neresinde yoktu, oraya geleyim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaz ayını seven insanların kendine saygısı yoktur.
-
+1 Ayrıca göz kısık kısık gidiyoriz güneşten dolayı.
Güneş ve Yaz ayını hiç sevmiyorum. Güneş olmasa belki yaz ayı sevilebilir yeşillik için.
Hava komple kapalı en sevdiğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- trendyol araçlı kurye yorumları
- erkek kol kılları neyle alınmalı
- parayı faize yatırmak mantıklı mı
- sondajda kil çıkması
- aso teknik koleji yorumlar
- en ilginç rekorlar
- black friday ne zaman 2025
- çay bardağı emojisi
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X