Şimdi Ara

bu seneki ehliyet sınav takvimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim kuzen 20ocak 1989 doğumlu yani bu sene 18i dolduruyo ve ehliyet alıcak yani en erken ne zaman sınav var haliyle öss yede hazırlanıo bu sene içindeki olucak tüm sınav tarihlerini biliyosanız yazarmısınız

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
    2008 HYUNDAI ERA 1.4 SELECT KUM BEJİ
  • şubat ın ilk haftası sanırım

MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI (2007/1) 17 Şubat 2007

MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI (2007/2) 21 Nisan 2007

MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI (2007/3) 07 Temmuz 2007

MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI (2007/4) 25 Ağustos 2007

MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI (2007/5) 27 Ekim 2007

MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI (2007/6) 15 Aralık 2007

mebden aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 3 Ocak 2007; 23:23:02 >

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
  • mayısdayım ben ay beklicem mi bede gelmesini bekledimmi 3 ay offff ya geçmez 3 ay beeeee

Orjinalden alıntı: fiesta1903

eywallah saolasınn tam bilmiyorum ama 1ay fln sürer herhalde son zamanlarda ehliyet alan arkadaşlar söyleyin ne kadar sürüyo

vallaha kurstan bahsediyorsan evet 3 hafta falan normal kurs var işte trafik motor falan daha sonra 2 veya 3 hafta kursa göre değişen direksiyon kursu var yani bir buçuk ay falan kurs süre ama eğer sen ehliyeti almak 1 ay sürer diyorsan maalesef öyle değil mesela şimdi yarın yazılsa büyük ihtimal 17 şubat sınavına giremez kontenjanlar dolmuş başvurlular yapılmıştır bu yüzden anca 21 nisandaki sıanva giricek bu sınavın sonuçları belli olucak sonra 2-3 hafta sonra direksiyon sınavı olucak 2 hafta falan prosedürler sürücek yani senin kuzen yarın gidip yazılsa büyük ihtimal anca hazirana alır ehliyeti şaka gibi ama gerçek ben kendimden biliyorum temmuzda yazıldım daha geçen hafta alabildim tabii burada prosedür baya uzun sürdü berki onda o kadar sürmez burda randevuyla falan dı

• quote:

Orjinalden alıntı: Flyer17

quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

eywallah saolasınn tam bilmiyorum ama 1ay fln sürer herhalde son zamanlarda ehliyet alan arkadaşlar söyleyin ne kadar sürüyo

vallaha kurstan bahsediyorsan evet 3 hafta falan normal kurs var işte trafik motor falan daha sonra 2 veya 3 hafta kursa göre değişen direksiyon kursu var yani bir buçuk ay falan kurs süre ama eğer sen ehliyeti almak 1 ay sürer diyorsan maalesef öyle değil mesela şimdi yarın yazılsa büyük ihtimal 17 şubat sınavına giremez kontenjanlar dolmuş başvurlular yapılmıştır bu yüzden anca 21 nisandaki sıanva giricek bu sınavın sonuçları belli olucak sonra 2-3 hafta sonra direksiyon sınavı olucak 2 hafta falan prosedürler sürücek yani senin kuzen yarın gidip yazılsa büyük ihtimal anca hazirana alır ehliyeti şaka gibi ama gerçek ben kendimden biliyorum temmuzda yazıldım daha geçen hafta alabildim tabii burada prosedür baya uzun sürdü berki onda o kadar sürmez burda randevuyla falan dı

ben 1ay sürer diye kurs süresinden bahsetmiştim ama işin bukadarda büyüyeceğini tahmin etmemiştim temmuzda yazılıyosun daha yeni alıyosun ehliyeti bu ne iş yaa 18sene bekle sonra yarım sene ehliyet eline gelcek die bekle ztn ömrümüz beklemekle geçiyo

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya beyler bugun arkadaşım bi stajerlik ehliyetinden bahsetti buna giriyomuşsun şimdi kazanırsan sınavı verııyolarmıs elıne bı kagıt araba surebılmen ıcın sonra yasını doldurunca emnıyetten ehlıyetını alabılıyo mussun dogrumudur bu. eger dogruysa yarın kaydımı yaptırırım ben. alrım kagıdımı gezerım ama bi şart varmıs 3 defa agır kaza yaptıgın zaman ömür boyu ehlıyet alamıyormussun. işin aslını bilen var mı bi yardım edin şu genç kardeşinize kardeşlerinize
  • bende tam olarak bilmiyorum ama benim bildiğim öyle değil bir kere yine normal sınava giriyosun tabii 18 yaşına girmiş olman lazım eskisi gibi ehliyeti alıyosun ama bu stajer ehliyeti oluyo yaklaşık bir kaç sene tam zamanı bilmiyorum yani benim duyduğum mesela stajer ehliyetle tek başına şehir dışına çıkamıyosun yanında uzman ehliyetli biri olmadan falan bende böyle şeyler duydum yani senin anlayacağın bu iyi bir şey olmuycak bence daha kötü olucak
  • kursa yazilmaniz icinde 18 i bitirmeniz lazim kursta 1 ay suruo.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.