Şimdi Ara

Bu Senede Kazmayı Vuramadık ! Seneye İnönü'deyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır gündeme getirilmesine rağmen yeni bir stadyum yapımı için geçmiş yönetimler tarafından BJK adına herhangi bir izin alınmadığı da aşikârdır.

BJK'nın yepyeni bir stadyuma kavuşması için Yönetim Kurulumuz iş başına gelir gelmez kararlılıkla çalışmalarına başlamıştır. Tekrarlamak gerekirse günün ihtiyaçlarına ve Beşiktaş camiasının beklentilerine cevap veremeyen BJK İnönü Stadyumu'nun yeniden ve yerinde yapılması kararı alınmış olup bu konu ile ilgili izin, proje ve inşaat çalışmaları hızla ve kararlılıkla devam etmektedir.

2012-13 sezonu içerisinde inşaat çalışmalarının başlayacağı öngörülerek maçlarımızı TT Arena Stadyumu'nda oynama isteğimiz Sayın Başbakan'ımıza, Sayın Gençlik ve Spor Bakanı'mıza, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne, TFF yetkililerine ve Galatasaray Spor Kulübü yönetimine iletilmiştir.

GS yönetiminin teklifimizi kabul etmemesinin yanı sıra, bazı GS yöneticilerinin konu ile ilgili 100 yıllık dostluğumuza yakışmayan açıklamaları camiamızı son derece üzmüştür.

Yönetim Kurulumuz, sporun temel prensiplerinden olan dostluk ve paylaşıma aykırı bu yaklaşımlar nedeniyle, 2012-13 sezonundaki maçlarımızı BJK İnönü Stadyumu'nda oynama kararı almıştır.

Konuyla ilgili süreçte yardım ve desteklerini kulübümüzden esirgemeyen ve bu sezon da BJK İnönü Stadyumu'nda oynama kararımızı anlayışla karşılayan Sayın Başbakan'ımıza ve Sayın Gençlik ve Spor Bakanı'mıza bir kez daha teşekkür ederiz.

Camiamızın tüm kesimlerini takımımızı desteklemek amacıyla önümüzdeki sezon da BJK İnönü Stadyumu'na davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

BJK Yönetim Kurulu

• Hayırlısı olsun.
  • Doğru yolu bulduklarına sevindim o stad yıkılsaydı bir daha yapılmazdı zaten.
  • isabet olmuş
  • Oldu bittiye gelecekti.Kimse memnun kalmayacaktı.Bu zor günlerde,yeni yapılanma sürecinde,daha iyi oldu bence.Bizlere düşen görev lisanslı ürün ve kombine alıp maddi manevi destek vermek.
  • Aylardır tartişildı izinler alınmaya çalışıldı,GS ile ters düşüldü falan filan...Avrupa'da yok ,beklenti de fazla değil ...Bu sene yapılmaya başlanması lazımdı ! Yanlış karar !!
  • Siyasi baskıya boyun eğmeyen Galatasaray yönetimini kutlamak gerekiyor kendi açılarından.Beşiktaş tarafından ise gelen vuruyor giden vuruyor.Genç oyuncular ve Samet Aybaba'yla sadece şansımız tutar inşallah diyip sezona giriliyor.En ufak bir güven yok.Ne olup olmayacağını kimse bilmiyor.Umarım gençler kendilerine verilen şansları iyi değerlendirirler.Türkiye'de pek olmaz ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zorla girilmez isabetli olmuş
  • BJK yönetimi siyasi baskı ile dostluğu bozmak istemedi diye bir şey yok, tam aksine bunun için son dakikaya kadar çabaladı. Süreci biraz takip eden herkes de bunun farkında zaten.

Ama bu ülkede siyaset dahil hiçbir kurum GS camiasını karşısına almaya cesaret edemeyeceği için bütün bu çabalar sonuçsuz kaldı.
  • Sanki Türkiye'de yaşamıyor bu gsliler ya da yaşları küçük gerçekten. Bilmiyorlar ki bu ülkede siyasetin girdiği her şey onların istedikleri gibi sonuçlanır. Yazıda bile Başbakan ve Bakanın bu kararı anlayışla karşıladığından bahsediliyor. Daha ileri gidilmedi, tamamen köprüler atılmak istenmedi. Sizden bir Fatih Terim kadar düşünmenizi beklemiyorum ama biraz kafanızı yorun bu konuda bence.
  • Belkide böylesi daha iyi oldu.Yeni bir takım.Farklı bir sahada havaya girmeleri daha zor olurdu.Her şeyin hayırlısı diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Sanki Türkiye'de yaşamıyor bu gsliler ya da yaşları küçük gerçekten. Bilmiyorlar ki bu ülkede siyasetin girdiği her şey onların istedikleri gibi sonuçlanır. Yazıda bile Başbakan ve Bakanın bu kararı anlayışla karşıladığından bahsediliyor. Daha ileri gidilmedi, tamamen köprüler atılmak istenmedi. Sizden bir Fatih Terim kadar düşünmenizi beklemiyorum ama biraz kafanızı yorun bu konuda bence.

sonuna kadar kullandınız siyasi baskıyı daha ne suat kılıçı geçtim başbakanı dahil ettiniz olaya
  • Oyle bir yazi olmus ki, sanki GS yuzunden stad olmuyo. Bu yeni yonetim sanirim isler yanlis gidince veya yapamadiklari birsey olunca devamli sucu baskalarina atilacak.

Bu yazida suc mesela GSde. Hadi bakalim ileride baska sorunlarda suc kimlerde olacak merak ediyorum.

Hani madem stadi yenilemek istiyosun git Olimpiyat veya Kasimpasa stadinda oyna. FB davet etti orada oyna o zaman. Ama yok GSli yoneticiler centilmen degil insan degil. BJK yonetiminin Arena ya olan tutumunu sahsen son derece kiniyorum. Yalnis yoldalar. Istanbulda TT Arena disinda bir cok stad var, oralarda oynanabilir gayette.
  • quote:

Sanki Türkiye'de yaşamıyor bu gsliler ya da yaşları küçük gerçekten. Bilmiyorlar ki bu ülkede siyasetin girdiği her şey onların istedikleri gibi sonuçlanır. Yazıda bile Başbakan ve Bakanın bu kararı anlayışla karşıladığından bahsediliyor. Daha ileri gidilmedi, tamamen köprüler atılmak istenmedi. Sizden bir Fatih Terim kadar düşünmenizi beklemiyorum ama biraz kafanızı yorun bu konuda bence.

Fatih hoca orda biraz dalga geçerek söyledi aslında bunu çok ciddiye almanında esprisi yok.Sonuçta fatih terimde olsa taraftarın istemediği birşeyi kimse yaptıramaz.İşin hukuki yoluda kabul edinki yoktu, sadece emrettim olduya getirmeye çalışıldı ama beceremediler.Bu da ilerleyen dönemde ortaya çıkacak eğer gs nin yada yönetimdeki şahısların başına birşeyler gelirse anlayın ki intikam alınıyor hee yok birşey olmazsada şunu anlayabiiriz gs li yönetiminde yukarıda lafı geçiyor.

Sonuçta burdakilerin demek istediği şu herhalde bu olayı kalkıp bakanlığa biz söylemedik beşiktaş tarafı söyledi ve biranda gs yönetimi kendini bu konuyla alakalı bakanla karşı karşıya buldu.Sonuçta bize uygun bir stad ayarlayın mevzusu değildi bu bize arenayı verin mevzusuydu zaten sıkıntı da burda başladı.Hatta forumda bazı beşiktaşlılar yok arenamız yok seneye ordayız diye kafa bulmaya başlamıştı.Demek ki neymiş sakin olup olayları izlemek gerekiyor.Yinede az sayıdaki mantıklı beşiktaşlı arkadaşlara teşekkür ederim bu süreçte hiç gaza gelmeden şunu diyenlerde oldu arenada neden ısrar ediliyor bukadar olayın tadı kaçtı diyende vardı, keşke herkes böyle düşünse ama olmuyor tabi herkesi aynı mantığa sokmak imkansız.

Beşiktaş bu şekilde stad falan yapamaz bu da ayrı bir mevzu.2 olay var örnek alabileceği ya fenerbahçe gibi kısmi şekilde stadı yapıcak parça parça.Yok bizim stad böyle olmaz diyorsanız galatasaray gibi yapacaksınız inönüden çıkacaksınız size farklı noktada stad yapacaklar, o alandan devlet zaten parayı fazlasıyla kaldırır.Ki ozaman inönüyü son ana kadar kullanırsınız ve stadsızlık sorununuz olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Fatih hoca orda biraz dalga geçerek söyledi aslında bunu çok ciddiye almanında esprisi yok.Sonuçta fatih terimde olsa taraftarın istemediği birşeyi kimse yaptıramaz.İşin hukuki yoluda kabul edinki yoktu, sadece emrettim olduya getirmeye çalışıldı ama beceremediler.Bu da ilerleyen dönemde ortaya çıkacak eğer gs nin yada yönetimdeki şahısların başına birşeyler gelirse anlayın ki intikam alınıyor hee yok birşey olmazsada şunu anlayabiiriz gs li yönetiminde yukarıda lafı geçiyor.

Sonuçta burdakilerin demek istediği şu herhalde bu olayı kalkıp bakanlığa biz söylemedik beşiktaş tarafı söyledi ve biranda gs yönetimi kendini bu konuyla alakalı bakanla karşı karşıya buldu.Sonuçta bize uygun bir stad ayarlayın mevzusu değildi bu bize arenayı verin mevzusuydu zaten sıkıntı da burda başladı.Hatta forumda bazı beşiktaşlılar yok arenamız yok seneye ordayız diye kafa bulmaya başlamıştı.Demek ki neymiş sakin olup olayları izlemek gerekiyor.Yinede az sayıdaki mantıklı beşiktaşlı arkadaşlara teşekkür ederim bu süreçte hiç gaza gelmeden şunu diyenlerde oldu arenada neden ısrar ediliyor bukadar olayın tadı kaçtı diyende vardı, keşke herkes böyle düşünse ama olmuyor tabi herkesi aynı mantığa sokmak imkansız.

Beşiktaş bu şekilde stad falan yapamaz bu da ayrı bir mevzu.2 olay var örnek alabileceği ya fenerbahçe gibi kısmi şekilde stadı yapıcak parça parça.Yok bizim stad böyle olmaz diyorsanız galatasaray gibi yapacaksınız inönüden çıkacaksınız size farklı noktada stad yapacaklar, o alandan devlet zaten parayı fazlasıyla kaldırır.Ki ozaman inönüyü son ana kadar kullanırsınız ve stadsızlık sorununuz olmaz.

Valla senin gibi uzun uzun yazmak isterdim ama aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım. O yüzden nasıl anlıyorsanız ya da nasıl işinize geliyorsa öyle yorumlayın

• Stadı vermedik diye suçlu biz olduk..
  • Galatasaray BJK'yi Stadında İstemedi . Sanki Stad Galatasarayın . O Stat Gençlik Ve Spor Bakanlığının Resmi Kayıtlara Bakabilirsiniz . Bkj'ye Biz Kucak Açmıştık Ama Kararlarını Değiştirmişler . Hayırlısı Olsun ...
  • nasıl iyi oldu ya? bu sene avrupa yok , yeni yapılanmaya gitmişsin biran önce stadını yapıp para kazanman lazım.Sanki seneye başladığında nerede oynayacağız? ya arena yada saraçoğlu. Ne farkı var bu seneyle gelecek senenin?
    bu stad 10 yıl yapılmaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

nasıl iyi oldu ya? bu sene avrupa yok , yeni yapılanmaya gitmişsin biran önce stadını yapıp para kazanman lazım.Sanki seneye başladığında nerede oynayacağız? ya arena yada saraçoğlu. Ne farkı var bu seneyle gelecek senenin?
    bu stad 10 yıl yapılmaz artık.

sen burda mıydın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Galatasaray BJK'yi Stadında İstemedi . Sanki Stad Galatasarayın . O Stat Gençlik Ve Spor Bakanlığının Resmi Kayıtlara Bakabilirsiniz . Bkj'ye Biz Kucak Açmıştık Ama Kararlarını Değiştirmişler . Hayırlısı Olsun ...

Saraçoğlu ne kadar sizinse Arena da o kadar bizim. Saraçoğlu da Gençlik ve Spor Bakanlığına aittir. Bilmeden konuşmayalım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.