Şimdi Ara

Bu sene mi zordu? Geçen sene mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene 380 yapan kişi YGS-1 'de 50k olmuş.

Bu sene daha mı zor? Daha mı kolaydı?

Ona göre tahmini sıralamamızı bulalım.

Aynı puanla daha mı ileriye gideriz , daha mı gerileriz anlamında söylüyorum.

Herkes fikirlerini paylaşsın.

--------------------------------------------------------------------------------------

NOT : Arkadaşlar 20 net yapan kolaydı diyor , 35 net yapan zordu diyor.

Lütfen olaya hakim olmayan arkadaşlar "Daha zordu!" , " Daha kolaydı , 14 net yaptım" gibi cevaplar yazmasınlar.

• Aslında çok zor değildi de Türkçe çok zaman aldı sosyali sallaya sallaya yaptım.
  • matematik geçen sene daha zordu..
    Türkçe bu sene daha zor.
    sosyal geçen sene daha zordu.
    fen'i bilmiyorum.ea'yım.

Puanların ne olacağı konusunda sanırım pek birşey denilemez şu anda.sonuçlar açıklanınca ancak belli olur.
  • geçen sene mat zaman aldı bu sene türkçe ben geçen seneye paralel puan ve sıralamalar bekliyorum.
  • Arkadaşlar , tek tek bölümleri değerlendirmek bence sığ kalıyor. Neden mi?

Bir öğrenci bugün Türkçe'yle başladı. Diyelim denemede 35 dk'da çözüyor. Sınavda 55 dk'da çözebildi.

Bu onun Matematiğini de düşürecektir. Dolaylı olarak tüm sınavını etkileyecektir.

Bu açıdan bu sene daha zor degil miydi?
  • Yakındı bence
    türkçe 12>>>11
    sosyal 12<11
    matematik 12<<11
    fen 12=11
    Not=Ok sayısını zorluk derecesine göre ayarladım
  • kesinlikle geçen yıl zordu ya da bu yıl stresten uzak girdiğim için bana öyle geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neredeyse her eğitimcinin söylediği gibi, geçen sene.
    öğrenciler hangi yıl girdiyse onlara o yıl zor gelir
  • 3. Kez girdim hiçbirinde oturup çalışmadım matematik bu kez tam mantık olmustu bilgi çok sart değildi geçen senelerde daha bilgi istiyen sorular vardı bu sene biraz daha iyi düşünmeyle çözülen sorular vardı türkçe gereksiz bir uzunluk acaba bu soruları hazirlayanlar 1 dk içinde kendileri çözebilirler mi? Sosyal tarih basitti 1 2 celiskili soru vardı coğrafya bilgi istiyordu felsefe gene zor gene karmasik tmyim fene yorum yapmiyorum ama 2 soru gorup kolay diye yaptım. Her neyse o türkçe biraz uzun olmasa normal bir sinavdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Arkadaşlar , tek tek bölümleri değerlendirmek bence sığ kalıyor. Neden mi?

Bir öğrenci bugün Türkçe'yle başladı. Diyelim denemede 35 dk'da çözüyor. Sınavda 55 dk'da çözebildi.

Bu onun Matematiğini de düşürecektir. Dolaylı olarak tüm sınavını etkileyecektir.

Bu açıdan bu sene daha zor degil miydi?

Ona bakarsan geçen senede matematikle baslayanlar afalladı üstüne türkçeye geçti türkçede uzun paragraf soruları vardı.Sosyali zar zor yetiştirdi.Kendimden örnek vereyim.
  • hocam daha bu sene ygs ye gırmek kısmet oldu şöyle anlatıyım türkçe soruları zor degıldı cok dıkkat ıstıyodu ve paragraflar grcekten uzundu 1 kere okumada anlasılmıyor.Dil bilgisi soruları azdı,nasıl anlatım bozukluğu çıkmadı çok şaşırdım.. Sosyal kolaydı baya özellikle tarihten kek sorular vardı,ama felsefede battım :D
  • ikisine de girmiş biri olarak geçen sene diyorum.
  • Ben türkçeden başladığım için 90 dk türkçemi aldı sosyali sallaya sallaya yaptım 30 sosyalden 20net ya gelir ya gelmez o da matematiği 23/23 yaptım zaman bitti normal denemelerde en az 30 dk kalırdı gel böyle işinnnnnn
  • Geçen sene de girdim bu sene de geçen sene matematik zordu diyolar fakat matematikte öyle bu seneki gibi saçma sorular yoktu özellikle geometrisi her test kitabında olan 5snlik sorulardı.Geçen sene türkçeyle başladığımda her şey yolunda gitti arada dil bilgisinde kafa dinlendi bu sene o yoktu.Direk o paragraflardan sonra matematikteki problemleri çözmek ayrı bi iş zaten geometri sorularını hiç saymıyorum onlara geometri diyenlere de.Fende de genelkültür soruları vardı genel olarak türkçe de panik yapınca diğer dersler normal seviyede olsa bile tam performans çözemedik sorun burda.Belki matematikle başlasaydım her şey farklı olabilirdi ama çok geç nasip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

kesinlikle geçen yıl zordu ya da bu yıl stresten uzak girdiğim için bana öyle geldi.

Dostum ben de Boğaziçi'ne kayıtlıyken sınava girsem yayıla yayıla okurum, sinirsiz, stressiz tek okuyuşta anlarım her okuduğumu
  • 2 yıl da girdim

Geçen sene - Türkçe 35d 4y , Matematik 21d 0y, Sosyal 28d 9y
    Bu sene - Türkçe 36d 4y, Matematik 23d 5y, sosyal 35d 5y 1fen.

Geçen sene türkçe zordu çok uzundu tarih ve felsefe çok zordu matematik sınav sırasında çok zordu.
    Bu sene Türkçe geçen senekine göre 3x zordu sosyal çok daha kolaydı matematik de kolaydı.

Bu sene türkçeyi çok zor sorarak diğerleri kolay olmasına rağmen türkçe sayesinde eleme yapmak istemişler ki başarılı da oldular. Sosyal gerçekten kolaydı ama 3 soru türkçedeki zaman kaybını telafi etmem için hızlı çözmemden ötürü dikkatsizlikten gitti. Matematikteki yanlışlarım aceleden dolayı gözden kaçırdıklarım yüzünden oldu. Kısacası türkçe beni s... attı. Ki ben çevremde sözellerimle ünlüydüm 2-3 yanlıştan fazla yapmazdım ama sayısallar bile geçti beni.

• OSYM'nin taktiği bu her sene bir derse yükleniyorlar o da biz sosyal ve tmleri vurdu Türkçe ne sınav heyecanı ne istek ne arzu bıraktı bu arada 31 netim var ama sınavım çoğunu Türkçe kısmında geçirdim.
  • Matematikte Geometri çok zordu 1 netçik yapabildim,denemelerde genelde min. 7 net yapardım 10 sorudan.Dolayısıyla mat. netimde düştü
  • Geçen sene girmiş ve yerleşmiş biri olarak bu sene diyorum.

Bu senenin matematiği geçen senenin matematiğinden çok farklı değildi...
    Bu senenin türkçesi geçen senenin türkçesinin 2 katı idi..
    Bu senenin feni geçen senenin feniyle kafa kafayaydı..

Bence 2012>2011 dir. tabi bu benim görüşüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pele mi maradona mı?

messi mi ranaldo mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.