Şimdi Ara

Bu sene meslek lisesinden mezun olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene meslek lisesinden mezun olan arkadaşlara 1-2 sorum olucak. Şimdi benim 2 yıllık direk geçiş hakkım var ben bunu mezun oldugum yıl değilde diğer yıl sınava girdikten sonra yine başarısız olursam kullanabiliyormuyum? ve bölümümü devam ettirirsem okul bana kaç puan veriyor okul ?

• bende merak ediyorum
  • merak etmiyorum desem yalan olur , ayrıca bir sorum daha var 2 yıllık geçiş hakkını yanlızca kendi bölümümüz içinmi kullanabiliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

merak etmiyorum desem yalan olur , ayrıca bir sorum daha var 2 yıllık geçiş hakkını yanlızca kendi bölümümüz içinmi kullanabiliyoruz ?

evet buda var bir sürü şeyi bilmiyorum bu sene son senem bilgisayar bölümüyüm.
  • İlk önce yeni mezunlar girer sonra siz girersiniz yani şansınız sene ilerledikçe düşüyor.Direk geçiş tutsa bile gitmessen okul puanın düşmüyor bildiğim.67 diploma puanı ile ek puanı dahil okuldan 70 puana yakın geldi.Ama and. Meslektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 28 Ağustos 2011; 21:42:48 >
  • okulunuzun size verdiği puan ile başka bölümlere gidebilirsiniz arkadaslar. ben elektronik mezunuyum. grafik tasarım ve otomotov teknolojisine yerleşen arkadaşlarım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolboxer -- 28 Ağustos 2011; 21:40:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

İlk önce yeni mezunlar girer sonra siz girersiniz yani şansınız sene ilerledikçe düşüyor.Direk geçiş tutsa bile gitmessen okul puanın düşmüyor bildiğim.67 diploma puanı ile ek puanı dahil okuldan 70 puana yakın geldi.Ama and. Meslektim.

mesela ben bu sene 2 yıllık hakkım var ama seneye tekrar sınava giricem sonra kullanabiliyormuyum 2 yıllık direk geçiş hakkımı ? ve istediğim ilde gidebilirmiyim 2 yıllık bilgisayar programcılığına ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.