Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Melo ve çilek transferi ile "seksi kulüp" açıklamasına değindi.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, hedeflerinin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olduğunu, bu sene de başarısız olma şanslarını yok saydığını söyledi. Aysal, Melo ve çilek transferi ile "seksi kulüp" açıklamasına da değindi.
"Radyospor'da Senad Ok ile Haber Merkezi" programına katılan Aysal; "Süper Kupa finali için Erzurum'a gitmeyeceğini söylerken "Erzurum’a ikinci başkan Ali Dürüst ve CEO’muz Lütfi Arıboğan gidecek. Yurtdışında olacağım. Neticeden ümitliyim. Prensip olarak İstanbul dışında oynanan maçlara nadiren gidiyorum” dedi.
TÜM TRANSFERLER AYNI HEYECANI VERİYOR Takımın gençleşmesinden memnun olduğunu söyleyen Aysal; “Tüm transferler bana aynı heyecanı verecek. Genç oyuncuların takıma daha önemli katkı sağlayacak. Beni özellike memnun eden konu takımn gençleşmesi. Güzel bir sezon yaşayacağız” diye konuştu.
MELO PAHALI BİR OYUNCU Transferi mutlu son ile biten Felipe Melo'nun pahalı bir oyuncu olduğunu söyleyen Aysal; “Melo pahalı bir oyuncuydu. Juvetus’a pahalıya mal olmuş bir oyuncu. Juventus’un bilançosunda yüksek rakamlarda görünen oyuncuyu bize uygun fiyata vermekte zorlandı. Tüm gecikme buna bağlı. Melo’nun aldığı ücret yüksek. Üst üste koyunca takım içindeki dengeleri düşündük.Takım içindeki dengeleri bozabilirdi. Şu anda ideal bir noktaya geldik. Melo’nun maliyeti geçen seneki maliyetin biraz altında" dedi.
TARAFTAR MELO TRANSFERİNDE ETKİLİ OLDU Taraftarın, Melo transferinde etkili olduğunu da söyleyen başkan Aysal; “Taraftar bu transferde etkin rol oynadı. Mantık limitleri ve imkanlar içinde taraftarın sesini dinledik” ifadelerini kullandı.
MELO'YA EVLAT MUAMELESİ YAPACAĞIZ Melo ile aralarında problem olmasının mümkün olmadığını söyleyen Aysal; “Melo ile aramızda problem olması mümkün değil. Bizim oyuncumuz gelecek, oynayacak. Ona evlat muamalesi yapacağız. Oyuncular, aktörler gibidir. Heyecanlı olurlar. Melo’nun twitter’da yazdığı o anki reaksiyonu. Bu reaksiyonu ciddiye almayız”
BAŞARISIZ OLMA ŞANSIMIZI YOK SAYIYORUM Bu sezon başarısız olma şanslarının olmadığını dile getiren Aysal; “Benim isteyip hocanın istemediği oyuncular oldu. Ama neticede kurulan ekip ideal oldu. Çok sık konuştuk. Sonunda ideal bir kadro çıkardık. Bu sene Galatasaray’ın başarısız olma şansını hemen hemen yok sayıyorum” diye konuştu.
ANA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU Ünal Aysal, yurtdşındaki başarılarını kendisini mutlu edeceğini söylerken; “Beni mutlu edecek yurtdışındaki başarılar. Kesin ve devamlı bir başarı sürecini yakalamamız lazım. Yurtdışında bir şampiyonluk şu an için bekmiyorum ama onu yakşalan bir kademeye çıkabileceğimize inanıyorum” dedi.
Müzelerindeki tek eksiğin Şampiyon Ligi kupası olduğunu söyleyen Aysal; “Bizim için ana hedef Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’dur. 3 senede mi olur 5 senede mi olur o önemli değil. Bu yola girip gerekli yatırımları yapmak zorundayız. Müzemizde eksik olan tek kupa Şampiyonlar Ligi Kupası’dır” ifadesini kullandı. Aysal ayrıca “Şampiyonlar Ligi’ne gitmeseydik bu transferler yapılmazdı. Orda ayrı bir bütçe yapılacaktı. Şampiyonyar Ligi için daha seçici ve biraz daha bonkör davrandık” diye konuştu.
SEKSİ "CAZİP" ANLAMINA GELİYOR Çok konuşulan seksi ifadesine de açıklık getiren Aysal; “Bugün “Seksi” kelimesi şoke eden bir kelime olarak algılandı ama uluslararası literatürde cazip kelimesinin Avrupa’da kullanılan terminolojisi budur. Bir projede seksi olabilir kâr getiren bir arazi de. Bu terminojiler ülkemize yavaş yavaş yerleşecek” dedi.
PASTANIN ÜSTÜNDE BİR SÜRÜ KİRAZ VAR GEREKİRSE ÇİLEK DE KOYARIZ Çok konuşulan "Çilek" transferi hakkında da açıklamalar yapan Aysal şunları söyledi; “Bizim pastamız hazır. Transfere ihtiyacımız kalmadı. Şu saatten sonra çilek Avrupa Ligi’ne hazırlanan kulübün içinde olabilecek iyi bir isim olabilir. Şu anda bir mecburiyet değil. Olursa olur. Imkan ve şartlara bağlı. Bizim pastanın üstünde bir sürü kiraz var. Gerekirse bir tane de çilek de koyarız”
HESAP KİTAP YAPILDI Mali konularda da konuşan Aysal, “Galatasaray kurumsallaşma yolunda adımlarını atmış bir müesesedir. Hesap kitap ciddi yapılır. Ödenemeyecek borçlar alınmaz. Ödenecek paralar ve kontralar bedelleri rahatça ödenebilecek yatırımlardır. Bunlar yatırımlardır. Önümüzdeki senede karşılıkları hazırdır. Bu tip çıkan bilgiler rakiplerin ya da duygusal taraftarın endişeleri. Fazla ciddiye almamak lazım” dedi.
TARAFTARA ÇAĞRI Son olarak taraftara çağrı yapan başkan Aysal, sözlerini şöyle noktaladı; “Bütün taraftara geçen seneki sağduyaları ve destekleri için teşekür ediyorum. Bu sene de stadamızı bir şölen yerine çevirsinler. Futbol zevkini beraberce yaşamalarını tavsiye ediyorum. Her türlü imkanı sağlayacağız. Rakiplerle de dostluğumuz koruyalım”.
Transfer özet:Bitti
"ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUGU MU "
diyecek rakip takım taraftarları bekleniyor.
Tabiki yok sayacak çünkü GS bu sene başarısız olursa, borçları ödeyemez. GS bu seneki yapısını tamamen başarıya endeksli olarak kurdu. Başarısız olursa birdahaki sene çok büyük sorunlar bekleyecek GS'yi
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Tabiki yok sayacak çünkü GS bu sene başarısız olursa, borçları ödeyemez. GS bu seneki yapısını tamamen başarıya endeksli olarak kurdu. Başarısız olursa birdahaki sene çok büyük sorunlar bekleyecek GS'yi
en kötü lig şampiyonluğu bekliyoruz
quote:
ne mutlu olurdun değil mi öyle olsa?
quote:
Orijinalden alıntı: Mike Oldfield
quote:
ne mutlu olurdun değil mi öyle olsa?
GS'nin durumunun kötü olması değil, o sene başarısız olması beni mutlu eder.. O durumda biz başarılı oluruz.
iyi bir takım olduk. transfere ihtiyaç yok. çileği falan boşverin. belki ocakta yabancı bir forvet veya sol bek alınabilir.
quote:
Gelirler iyi gibi görünüyor tabi de zaten bir sürü borç var,bu transferler de nasıl olsa şampiyon oluruz diye Allah'a emanet yapılmamıştır umarım.Yönetim de öyle Adnan Polat gibi değil,akıllı adamlar bir bildikleri var diyorum ama dediklerinde de haksız sayılmazsın bir de öyle olursa yandık ki ne yandık...
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
"ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUGU MU "
diyecek rakip takım taraftarları bekleniyor.
Onun için bu sene demedi ama , 3 senede mi olur 5 senede mi olur bilemem ama hedefimiz bu dedi.Yani büyük hedef ileriye yönelik manasında söyledi sanırım.Bu işler biranda olacak iş değil.Hele hele ş.ligi öyle 1 kez sıyrılıp alınabilecek bir kupa hiç değil hele son yıllarda.
Bakıyorum r.madrid bile 10 senedir ş.ligi şampiyonu olamamış :) yani kolay iş değil avrupada büyük takım çok var çünkü.
Ama avrupa ligi neden olmasın diyebiliriz.
quote:
Maliye'de Ünal Aysal, takımın başında FT varken hayal sizinki anca...
İnşAllah Avrupa'da başarılı olursunuz ve inşAllah Lig'de çok puan kaybedersiniz
Mehmet Topal 01.07.2012
quote:
Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar gidebileceğimiz düşünüyorum. Türk Futbolu artık Avrupa’da çok iyi tanınıyor. Umuyorum söylediğim hedeflere ulaşırız Fenerbahçe’de. Banim hedeflerim her zaman üst seviyededir. Biz Şampiyonlar Ligi’ne gidiyorsak, o finali oynayacak güçteyizdir demektir, boşu boşuna gitmeyiz. Fenerbahçe çok büyük takım.
quote:
Orijinalden alıntı: Rem0te
İnşAllah Avrupa'da başarılı olursunuz ve inşAllah Lig'de çok puan kaybedersiniz
duygular karşılıklı
@ZıplayanKarınca adlı arkadaş.Çok mu komiğine gitti? Bunu hedeflemek çok mu yanlış? Az vizyonunu geniş tut.Adam bu sene kazanıcaz demiyor zaten ileriki yıllarda böyle bir başarı bekliyoruz demiş ki haklı bence.
quote:
Orijinalden alıntı: PS3!BF3!
quote:
Maliye'de Ünal Aysal, takımın başında FT varken hayal sizinki anca...
Bunu ancak sezon sonunda anlayabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
@ZıplayanKarınca adlı arkadaş.Çok mu komiğine gitti? Bunu hedeflemek çok mu yanlış? Az vizyonunu geniş tut.Adam bu sene kazanıcaz demiyor zaten ileriki yıllarda böyle bir başarı bekliyoruz demiş ki haklı bence.
Aynen, yukarıda aynı şeyi bende söyledim.Misal bizi geçtim r.madridde her sene ş.ligi şampiyonluğunu hedefliyor ama 10 yıldır alamıyor :) Yani bu bir hedef ama sonuçta adamlar ç.final yarı final oynuyorlar.Gs de inşallah hedef olarak onu koyup öncelikle gruptan çıkmayı alışkanlık haline getirir, sonraki yıllarda da daha üst turları görürürz.Bu işler böyle böyle olur.
quote:
hocam yanlış anlamayında ne bileyim kaç yıldır şampiyonlar ligine gidememiş bi takım, bi anda şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedefliyoruz deyince komiğime gitti.
yanlış anlamayın yani kötü bişey söylemedim
quote:
Orijinalden alıntı: ZıplayanKarınca
quote:
hocam yanlış anlamayında ne bileyim kaç yıldır şampiyonlar ligine gidememiş bi takım, bi anda şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedefliyoruz deyince komiğime gitti.
yanlış anlamayın yani kötü bişey söylemedim
Biz her zaman hedefliyoruz belki 20 yıl sonra kazanacağız belki de hiç kazanamayacağız fakat hedefliyoruz yine de.
quote: