Şimdi Ara

Bu şartlarda hangisi alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında konu açmayı pek sevmem ve genel konuları okuyup oralardan bilgi edinmeyi tercih ederim ama o kadar çok konu açılmış ki bir türlü toparlayamadım. Neyi istediğimi, ne için telefon alacağımı ve ne kadar param olduğunu yazacağım ve sizlerden yardım isteyeceğim.

    Öncelikle 400 tl bütçem var.

    Sıfır veya ikinci el farketmez. Yalnız ikinci el telefon hiç almadığım için biraz güvensizlik mevcut. Ama siz önerirken ikinci eli de eklemeyi unutmayın.

    Ben telefona fazla para harcayan biri değilim. Elimdeki telefonu sadece konuşmak ve sms atmak için kullanıyorum. Peki neden telefon alıyorum?

    Fotoğraf makinem var ama taşımak zor geliyor. Özellikle maçlara çok giden biriyim ve çok zorluk çekiyorum. Bu yüzden ilk önceliğim fotoğraf. Harika çeksin de demiyorum ama standartların üstünde olsun.

    Bu aşamada K serisi aklıma geliyor SE'un ama sıfır bulamadığım için ikinci ele yönelmek zorunda kalıyorum. K serisinin performansını bu bütçeye başka hangi telefonlarda bulabilirim. Nokia'nın N serisinin ikinci ellleri bana bu performansı verir mi? Yada Samsung'un 3,2 mp üstü telefonları?

    İkinci önceliğim Wi-Fi. Tabi kamera çok iyi olunca Wi-Fi de olsun dersem bütçe zorluyor ama kamerayı çok iyiden iyiye çekip Wi-Fi de olsun diyebilirim.

    Wi-Fi demişken tam performansla kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak mekan veya telefon ne kadar önemli? Bu konuda da yardıme derseniz sevinirim. Sanırım kamerayı düşürüp Wi-Fi de olsun dersem ikinci el N serisi olabilir gibi geliyor. Sizce?

    Son olarak da Nokia ve SE üzerinde duruyor gibiyim. Peki diğer markalarda bu iki önceliğe göre neler mevcut? Samsung olabilir mi? Bu konuda da önerilerinizi yazabilir misiniz?

    İkinci el G600,U900 vs.

    Toparlarsak öncelikleri;
    1. 400tl
    2. Sıfır tercih ederim ama ikinci el de olabilir.
    3. Kamera en önemlisi.
    4. Wi-Fi de olabilir.

    Şimdiden çok teşekkür ederim. Konuyu devamlı inceleyip katılacağım. Soru sorup bir daha uğramayanlar gibi düşünmeyin lütfen. Telefonu alacak param mevcut ve buradan çıkan önerilere göre alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secher -- 28 Nisan 2009; 12:54:58 >







  • Bütçeni biraz artırırsan forumun 2.el kısmından N95 8 GB bak derim kamera performansı çok iyidir,wi-fi ve GPS'de cabası
  • Malesef üstüne çıkmam lmkansız. Özelliklerde taviz verebilirim ama bütçede malesef. Hatta 400'den ne kadar düşüğe alırsam o kadar iyidir. Ama 400 tl şu an üst limitim.
  • Nokia e65 var.

    Kamerası normal, Wİ-Fİ özelliğide var.

    Ayrıca gayet şık bir cihaz.

    (:
  • quote:

    Orjinalden alıntı: head

    Nokia e65 var.

    Kamerası normal, Wİ-Fİ özelliğide var.

    Ayrıca gayet şık bir cihaz.

    (:



    katılıyorum 250-300 arası ıkıncı el temız bı e65 alabılırsın(cok fazla olumlu yorum yapılmıyo sayulma falan gıbı sorunları var ama ben kullanıyorum bende sorun olmadı sımdıye kadar)



    n95 duz de bulabılırsın herhalde o fıyata
  • E65'i araştırdım ama daha iyisini alabilirim gibi geldi. Teşekkürler öneri için.

    Peki W890i veya W910i önerir misiniz Teknosa'dan? Wifi yok bunlarda.
  • ikinci el bir n79 işini görür diye düşünüyorum
  • İyi fotoğraf için Sony Ericsson K850i.. Ancak sıfırını bulmak zor, 2. el olarak bulabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.