Şimdi Ara

BU ŞARTLAR ALTINDA EVLENME İMKANI YOK [SS] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
10
Favori
33.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Bu kafayıda anlamıyorum. Zengin gibi herşeyin en iyisini alırsan 80bin verirsin tabi.

Ne yapsın en ucuzlarını alıp tamirlerine mi para ödesin veya değiştirmek zorunda mı kalsın? Adam gayet normal fiyat yazmış.

Adam oraya süpürge için 750 yazmış, bu mu zengin işi mesela? 3000 tl tv yazmış bu mu zengin işi?

O beyaz eşyaların hepsini miele markasıyla değiştirsin de öyle görelim zengin işi mi değil mi.

Adam resmen alt grubun çeyrek tık üstünü yazmış.

Sizin paranın değerinden haberiniz yok heralde, artı olarak bu fiyatlar yeniyse, ötv indirimli demektir. Ötv indiriminden yararlanamayacak olanlara aynı ürünler daha da pahalıya mal olacak. O da artık burada yazan fiyattan alayım derse yine biraz daha kötüsünü alacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Orijinalden alıntı: porazo

20 bin tl altın neymiş ya kızı komple altınla mı kaplayacaksınız anlamadım
    edit: sanırım 26 yazıyor gelinin küçük kardeşini de altınla kaplayacaklar heralde

Keşke 20bin olsa benim düğün olursa tahmini 70bin sadece altına gidecek sadece kuyumcular kazanıyor he şimdiden 40binlik altın aldım sen düşün

Yazik gunah ya, bu kadar kolay mi kazaniliyor bu paralar

Valla dostum yatırım amacı oluyor bir bakıma mantıklı gibi ama aşırısı bende ki

• Bu listeyi gorunce basta anneme ve aileme dua ediyorum allah onlardan razi olsun.

• heryerde ayni resim facebook sayfalari falan kayniyor.
    is buraya kadar dustuyse ciddi ciddi sacmaliyoruz
  • Liste asiri abartili.İki tarafinda aileler olarak isi kolaylastirmasi gerekiyor.

Ne Kiz tarafi kraliyet prensesi veriyormus gibi istekde bulunmali nede erkek tarafi pintiligin kitabini yazmali.

Listedeki esyalarda etken Kiz ve Kiz anasidir o yuzden kiz anasi kizini nasil fisekleyecek o onemli, bir defa oluyor en iyisi olsunmu denecek yoksa orta seviye olsun zorluk cikmasinmi denecek.

Esyalardan ziyade istenilen altinlar olayi sisiren etken.

Akli basinda bir kiz bulursaniz eminim size zorluk cikarmayacaktir.

10 lirada harcasaniz 100 lirada harcasaniz o esyalarin borcunu odeyecek olan gene evlenenler olacak.

• verdiğiniz rakamlar sanırım istanbul için geçerli.

orta büyüklükte bir anadolu şehrinde 50 bin tl ile çok rahat evlenilir.

• Evlenmek kolay önemli olan öncelikle düzgün bir eş bulmak ve sonrası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Bu kafayıda anlamıyorum. Zengin gibi herşeyin en iyisini alırsan 80bin verirsin tabi.

Ne yapsın en ucuzlarını alıp tamirlerine mi para ödesin veya değiştirmek zorunda mı kalsın? Adam gayet normal fiyat yazmış.

Adam oraya süpürge için 750 yazmış, bu mu zengin işi mesela? 3000 tl tv yazmış bu mu zengin işi?

O beyaz eşyaların hepsini miele markasıyla değiştirsin de öyle görelim zengin işi mi değil mi.

Adam resmen alt grubun çeyrek tık üstünü yazmış.

Sizin paranın değerinden haberiniz yok heralde, artı olarak bu fiyatlar yeniyse, ötv indirimli demektir. Ötv indiriminden yararlanamayacak olanlara aynı ürünler daha da pahalıya mal olacak. O da artık burada yazan fiyattan alayım derse yine biraz daha kötüsünü alacak...

1500 liraya da bosch marka çamaşır makinesi var 3000-4000 nede ikiside kaliteli mal birinin özellikleri fazla dış görünüşü farklı inox vs. neden ömrün boyunca kullanmayacağın bir çok program için fazladan para veresin 750 lira bir süpürge için fazla.

Bu makinede mi dandik
    http://www.hepsiburada.com/bosch-wat24480tr-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-MTBOSCWAT24480TR

Süpürge
    http://www.hepsiburada.com/electrolux-silentperformer-cyclonic-aa-enerji-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-zspcclastr-p-EVZSPCCLASS

Yada bu televizyon dandik mi ?
    http://www.hepsiburada.com/samsung-40j5270-40-102-ekran-full-hd-smart-uydu-alicili-led-tv-p-EVTVSAM40J5270

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 29 Mayıs 2017; 10:45:38 >

• Ya sen 2-3 bine doğum günü bile kutlayamazsın. Hangi ülkede yaşıyorsun? Açık alan dediğin yerler 12.000 den başlıyor. Ve malatya gibi bi yerde. Batıda nasıl bilemem ama daha ucuz olmayacağı kesin. Bi git teklif al istersen. Tabi bu yaza sıra bulabilirsen.

Adamlar da haklı talep var sonuçta. Niye 15.000 alacağı işten 5.000 alsın ki. Millet 6 ay sonraya gün almak için kırk takla atıyor.

Bizim milletin acayip huyları var. Acından da ölse ne arabasından ne düğününden kısar. Bunu bilen adamlar da şişirdikçe şişiriyor. Ondan sonra teneke arabaya 80.000, leş gibi mekana 15.000 den rahat rahat kitliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 29 Mayıs 2017; 10:49:19 >
  • Muhtemelen çok diyenler ya küçük yada henüz düğün yapmadılar. Listenin eksiği var fazlası yok. Perde biraz fazla sadece istesen de o fiyata çıkmaz perde 120mt eve 2400 tutuyor fonlar dahil.

• Sırf düzenli seks yapacagım diye önünüze gelen ilk kezo'nun kıçını yalamaya devam ederseniz az bile size yapılanlar.
    En çirkininden en güzeline yer elmasından,mankenine hepsinin burnu havalarda.Bu onların suçu değil bizim suçumuz.Kendi elimizle hepsini hipergami hastası ettik

Türk kadının en büyük sorunu birey olamamaktır.
    Ortadoğu/İslam kültürü ile batı kültürü arasında sıkıştığından kişiliğini yıllarca tam olarak oturtamamakta"Üniformalı,Zengin koca" arayışı ile gençliğini helak etmekte,"Kocam kazansın ben yiyim"kafasında çıkamamaktadır.Şu görselden çok farklı bir durumda olmayacağız beyler
    BU ŞARTLAR ALTINDA EVLENME İMKANI YOK [SS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 29 Mayıs 2017; 11:3:39 >

• Dr.draco D kullanıcısına yanıt
    Gördüm diyorum bol keseden atmıyorum kutlayamazmışım bilmem neymiş atla otobüse gel buca kaynaklara bak bakalım ne kadardan başlıyor fiyatlar.

https://dugun.com/kir-dugunu/izmir/hanci-izmir-kir-dugunu-davet-alanlari

https://dugun.com/kir-dugunu/izmir/ask-olsun-kir-dugun-salonlari

http://www.ruyavadisi.com/D/1307/salon-2.html

• Yine iyi. Açıkçası eline yüzüne bakılacak evler 180-200 bin bandından başlıyor.

• Klasik Türk zihniyeti. Parası olmaz ama gösterişten de uzak kalmak istemez. Bir gecelik gösteriş için onbinler verir ama evleneceği kişi ile tatile sadece 3000 ayırır. İnsanlar başkaları için evleniyor herhalde. Ne kadar kötü adetlerimiz var

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Düğün salonu abartı olmuş otelde falan mı olacak 10 binlira nedir yahu. Çamaşır makinesi 2000 falan çok uçuk biz geçen 1300 e bosch marka taş gibi makine aldık. Perde 6binlira demiş oha gazete kağıdıyla kapatırım yinede o kadar vermem yuh.

40 milyara düğün yaptık istanbul'da. sen uganda da mı yaşıyorsun
  • Olm bu ney lan biz nasıl evlenecez

• Beyler cidden yakın zamanda düğünüm var. Çokta iyi durumda değiliz ama inanin hiç beklenmedik paralar gidiyor. Ben düğün salonunu 3500e tuttum. Elinde nakit paran varsa hepsi 50.000 tl gibi bir paraya en kral düğünü yaparsın. Ama oraya buraya borç yaparak iki katına çıkıyor maliyet.

• ben o paraya sifir doblo alirim bu ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Düğün salonu abartı olmuş otelde falan mı olacak 10 binlira nedir yahu. Çamaşır makinesi 2000 falan çok uçuk biz geçen 1300 e bosch marka taş gibi makine aldık. Perde 6binlira demiş oha gazete kağıdıyla kapatırım yinede o kadar vermem yuh.

40 milyara düğün yaptık istanbul'da. sen uganda da mı yaşıyorsun

Ne yaptın hocam sen ya
    İnşallah gelirin vardır borca girerek yapmamışsındır.İkinci el fiat linea parası gömmüşsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

80.000 çok çıkmış ama 45.000 civarı tutuyor bir düğün.

aynen hocam 70-80'e uçuk diyenler oluyo ama o kadar olmasa bile gene ciddi rakamlar tutuyo düğün işinde.

tabi bu biraz kişiden kişiye, gelirden gelire de değişen bir mevzu. mühendis arkadaşım 5 sene önce 70binTL ya maletmişti düğünü. öyle manyak bi düğün de yapmadı, sadece yemek falan olsun istedi, birazcık düzgün olsun işler dedi (düzgün derken perdeye 6bin vermekten bahsetmiyorum) ve öyle böyle 70binTL yı bulmuştu tüm giderleri. ama ülkede evlenen birsürü kişi var ve çoğu kişi bu kadar harcamıyor. ordan biraz, şurdan biraz derken 30-45bin TL civarı tutuyordur heraldi genelde düğünler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.