Şimdi Ara

BU ŞARTLAR ALTINDA EVLENME İMKANI YOK [SS] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
10
Favori
33.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dr.draco D kullanıcısına yanıt
    Paran varsa sen yemeklisini yaparsın bir düğün salonuna da millet karnını doyuracak diye 16.000 verecek kadar enayi değilim pasta,çerez ve içecek zaten veriliyor borcun altına girecek olan benim milletin ne kadar harcadığımdan ne kadar borcum olduğundan umurları bile olmaz yemeğin arkasına sığınarak 16.000 diye iddia ettiğin artislik yaptığın fiyatların üstünü kapamaya çalışma yok 2000 ne doğum günü kutlanmazmış bilmem neymiş atın bol keseden hayaller aleminde geziyorsunuz yaşım 26 düğünü senden öğrenecek değilim sen önce adam akıllı konuşmasını öğren insanlarla laubali olmadan ya lı yulu konuşmamasını öğren ben kim ne hakediyorsa ona göre konuşurum sen at gözlüğünü takmaya devam et ilanda herşey dahil yazıyor kalkmış hala 0-6 yaş grubu çocuklar gibi bimden su ikram alırsın diyor sen tecrübe ettin herhalde millete akıl fikir veriyorsun bu ülke böyle dar bakış açılı kendini bir şey sanan bol keseden atan insanlarla dolu sayıyla mı veriyorlar sizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 29 Mayıs 2017; 11:58:7 >




  • Süpürge için bir şey diyemiyorum biz temizlik robotu kullanıyoruz, diğer ürünler de tabi ki listedekilere göre dandik kalıyordur heralde. Aynı özellikleri daha uygun fiyata almak mümkün olsa keşke.
    Arkadaşa da yazdım, ürünleri alt grubun çeyrek üzerinde.
  • Ev eşyalarının hepsine pahallı fiyat yazmış. Durumun yoksa durumuna göre alacaksın. Gidip hepsine lüks seviye fiyatı yazarsan 100 binde tutar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davetiye var. Onlara ne kadar vereceksiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones S kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam, okuyunca sana hak verdim. Ama benim bir akrabanın düğününde, düğün salonu güzel bir BMW getirmiş salonun önüne, düğün arabası şeklinde hazırlanmış gelin-damat bu arabanın önünde fotoğraf çekindi. Sonra bu fotoğraflar düğün salonu içinde projeksiyon makinesi ile gösterildi. Ben dedim ki kendime hayırlı olsun bakalım. Düğün sonrası öğrendim ki BMW onların değilmiş, düğün salonunun bir hizmetiymi?. Sadece fotoğraf çektirmek için oradaymış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Dikkat ediyorum evlenen arkadaşlarım var evlerine ziyarete gittim evlerine baktım eşi yanında yokken soruyorum kaça aldın mesela bu makineyi diye şu kadar para kaç tane özelliğini kullanıyorsun susuyor 3-4 programın dışında diğer özelliklerini kullanmıyor çoğu insan şu programları kullanıyor genelde renkli,beyaz,hassas,pamuklu bitti hadi ayda yılda bir kısa ve tül programını kullansınlar başka yok linkini attığım makinenin bir alt modelini anneme aldım 3 yıldır kullanıyor çok memnun ondan önce ki makinede düşük model bir bosch modeliydi 15 yıl dayandı insanlar dış görünümü güzel diye bir sürü para veriyorlar oysaki 1500'lük makine ile 3000 liralık makinede olsa kullanacakları programlar aynı bu çoğu kişi için geçerli.
  • 32 yaşındayım tıp doktoruyum. Ya lı konuşmak laubalilik değildir önce öğren sonra cevap yaz. Verdiğin sitedeki fiyatlarla hesapladım yine saçmasapan şeyler yazmışsın.Eğer yemeksiz yapmayı kabul edecekse bi insan düğün de yapmayabilir. Çağır üç beş yakınını bi pasta kes olsun bitsin. Madem amaç aradan çıkarmak. Yok adam gibi düğün yapacaksa fiyatlar belli.

    Gerçi ben de gelmiş kime laf anlatıyorum. Senin mantığınla kızı restorant yerine dürümcüye de götürebiliriz flört döneminde..

    Herşeyin bi adabı usulü vardır. Ya doğru düzgün yaparsın ya da bulaşmazsın. Ama tabi karnını doyurmayan adamlar kalkıp evlenmeye kalkarsa böyle oluyor işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 29 Mayıs 2017; 12:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi belki fakir ama gönlü zengin, seni de hoşnut edecek hanımları anlaşılan görmemişsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: headkoc

    Dünyanın 17. Büyük ekonomisi ortaçağda bile görülmeyen bir sorun iki kişi anlaşıyor ancak evlenemiyor..



    Afrika kabilelerinde bile böyle bir sorun yok çünkü adamlarda sanayi yok geleneksel törenlerini yapıp evlenirler..Belki duble yolları avmleri yoktur ama

    En azından insanlığın en basit şeyini kadın erkek bir yuvada yaşama güdüsünü yerine getirirler.

    uzun yıllarda "alıştığımız" için artık göremediğimiz efsanevi bir çelişkiyi dillendirmişsiniz.

    Kenya'da elinde odunla mağara tarzı derme çatma evde yaşayan yerlisini alıp getirsen, adam bi bakar, köprü, köprüyü kulalnan yok, köprünün altında feribotlar var ve herkes feribotla geçiyor. bu manzarayı adama nasıl anlatacaksın




  • evlenmeyin yalnız yaşamak en iyisi
  • Bence bu zamanda çoğu düğünler gösteriş.Abartayi girilmemeli bir eve 3 bin tl ye çamaşır makinası çok fazla.Ben organizasyon şirketinde çalıştım içkili düğün 2 bin kişinin üstünde insan, yemek , meze, pasta, canlı müzik sahnesi,çalgı 80 bin tl ye yaptık.İçkiler rakı ve bira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlı nasıl hep yabancıyla evlendiyse,sizde yurtdışı evliliğe bakınıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanahli akşamlı dizi izleyen dizilerdeki hayatlara imranen insanlara neyi beğendireceksiniz.. bayan arkadaşlarimda itiraf ediyorlar parasız adama gitmem . nasil ya diyorum nasıl . öncelik parası olacak mümkünse çok olsun diyorlar korkuyorumm banada böylesi denk gelir diye. kanaat herşey bu devirde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde alo ve whatsapp için 3000 lira telefona veren olduktan sonra 3000lik makinede 2 3 program kullanmışlar çok mu.

    Çoğu insan aradığımda niye yok bu özellik dememek için alıyor galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan fiyatlar yazmissin , sen evlenme.

    O kıyafet paraları mobilya paraları nedir arkadaşım. Madem durumun yok beyaz eşya tv yi de uygun al. Düğüne verdiğinin iki katı para veriyorum , diğer eşyalara senin kadar saçma fiyatlar yazmıyorum.

    20.000 altın nedir onu da anlamadım. Nisan yuzugunden kasıt tek taş mi alyans mi?

    Tek taş ise ucuz, alyans ise pahalı.

    Kızın ailesi de tasin altına elini soksun herşeyi sen neden veriyorsun????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük konuşmak yanlış ama düğün yapmak havaya para saçmakla aynı şey gibi geliyor bana

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9vs6 9 kullanıcısına yanıt
    Bunun için olay çok basit arkadaş. Abaza gibi peşlerinde dolanıp bir taraflarını kaldırmayacağız bu kezbanların.

    Ondan sonra görecekler hanyayı, konyayı.

    30 olduklarında zaten tercih eden değil, tercih edilen olduklarını anladıklarında, böyle göklerden yere çakıldıklarında iyi bir şekilde anlıyorlar.

    Anlamayanları bizim yere vurmamız lazım.
  • 40 yaşında abiniz olarak (41 oldum ama kucultuyorum yasimi artik :) ) size nacizane tavsiyem;



    Borc icinde evlenecekseniz evlenmeyin daha iyi. yani en azindan biraz daha calisip minimum borc yapin aile saadetiniz icin. cevremde orneklerini goruyorum.



    Esim dugun istemedi. Zamaninda ikimizinde turizm gecmisi oldugundan dolayı dugunlerin ne kadar gereksiz, en iyi düğünde bile konuklarin nasil b.k attıklarını ve gelin-damadin gergin oldugunu biliginden belki. Allah'a şükür bizim o imkanimizda vardi ama yapmayinca rahmetli babam yine o parayi verdi 22 gun yurtdisinda gayet guzel harcadik.



    Eğer düğün yapmak sizi zorlayacaksa karsi tarafla konusun. Yil 2017 olmus. Arkadaslara hava atmak icin dugun sart degil. Guzelce konusunca ikna olur.



    Zaten takilan altinlarda dugun masrafiyla genelde basa bas noktada cikar. Tabi asiret dugunu veya milletcekili cocuguysaniz ya da imkaniniz var esinizde isterse zaten en guzel dugunu yapin.



    Allah kolaylik versin. Evleneceklere mutluluklar. Keske o resimdeki listeyle is bitse :)



    Not: 26 yas alti erkeklerde evlenmeyi de onermiyorum. Azicik hayatiniz yasayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9vs6

    sanahli akşamlı dizi izleyen dizilerdeki hayatlara imranen insanlara neyi beğendireceksiniz.. bayan arkadaşlarimda itiraf ediyorlar parasız adama gitmem . nasil ya diyorum nasıl . öncelik parası olacak mümkünse çok olsun diyorlar korkuyorumm banada böylesi denk gelir diye. kanaat herşey bu devirde

    O bayan arkadaşlarına bi sor bakalım paralı adam onu niye seçsin :) bi tek onda mı var?

    Anlamadığım şey erkeğin zengini var da kızın yok mu? Niye zengin adam varoş kezbanına talim etsin? Gider zengin bi kız bulur olur biter.

    Şahsen gayet iyi kazanıyorum. Ve evlenecek olsam gider kendim gibi bi doktor bulurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeyi yapanın piyasadan ve düğün yapmaktan zerre haberi yok. Sırf milleti proveke etmek için yapılmış. Perdeye 6 yazıp gelinliğe 2,5 yazmış olması bile olaydan bihaber olduğunu gösterir. Takım elbise nedir? Devlet dairesinde işe mi başlıyorsun?

    Daha 10 gün önce evlenmiş biri olarak aklınıza takılan bir şey varsa cevaplayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.