Bildirim
Bu sarki nasi 160 milyon izlendi? Gece Gölgenin Rahatına Bak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arz talep meselesi herşeyi karşılaştırmaktan bıkmadınkz ya biri müslüm gürses aleyna tilkiden nasıl az izlenir der biri 50 cent der boş insanlarsınızü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emrelegrand
arz talep meselesi herşeyi karşılaştırmaktan bıkmadınkz ya biri müslüm gürses aleyna tilkiden nasıl az izlenir der biri 50 cent der boş insanlarsınızü
muslumle aleyna degil bu.
koskoca madonna ve liseli bi cocuk.
mantiksiz geliyor. -
Bu sarki turk muzik tarihinin yuz karasidir net. Seveni vardir saygi duyarim ama buna benzer sarkilari biz cocukken cakmak gazi cekenler dinlerdi
1 kere yanlışlıkla tıklamıştım hemen kapattım sonra. -
Şu karşılaştırmalar sıktı. Neymiş sagopa kajmer 10 milyon dinleniyormuş bu niye 160 milyonmuş. Yok bu adamın nasıl 2 milyon abonesi var öbürünün 100 bin abonesi varken. Kaliteli olmak önemli değil herkese hitap etmek önemli.
Radiohead dünyanın en iyi ilk 3/5 grubuna girer çok rahat. Adamların youtube'da videoları 3 5 milyon izleniyor. Çünkü herkese hitap etmiyorlar.
Saçma sapan şeyleri karşılaştırmayı bırakın. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: michael j fox
1 kere yanlışlıkla tıklamıştım hemen kapattım sonra.
demek o 162 milyonda senin de parmagin var -
quote:
tamam o müslüm baba olayında falan haklısın da kardeşim adam burda beni bile şaşırttı,
bahsettiği video taaa 2009'da yayınlanmış ve madonnaya ait ve gölge şarkısı 3 ay mı oldu ne zaman çıktıysa artık bilgim yok madonnayı geçmiş.Yani normalde ben de sıkılırım böyle şeylere de bu olay farklı -
ya beyler gidiyosunuz sagopa kajmer falan diyosunuz.Adam madonnayla karşılaştırmış tamam ben madonna dinlemem de dünyaca ünlü diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?
sizin dediğiniz saçma olaylar şunlar:Ferdi tayfur,müslüm gürses bunlar benim için de iyidir mesela ama dünya nerden bilsin arabeski :) Veya sagopa her neyse işte -
Heijan diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ezios
ya beyler gidiyosunuz sagopa kajmer falan diyosunuz.Adam madonnayla karşılaştırmış tamam ben madonna dinlemem de dünyaca ünlü diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?
sizin dediğiniz saçma olaylar şunlar:Ferdi tayfur,müslüm gürses bunlar benim için de iyidir mesela ama dünya nerden bilsin arabeski :) Veya sagopa her neyse işte
seni sevdim ve basin sozcum olarak seciyorum
/>
-
Boş insan çok memlekette o yüzden
quote:
Orijinalden alıntı: pcdaly
quote:
Orijinalden alıntı: ezios
sizin dediğiniz saçma olaylar şunlar:Ferdi tayfur,müslüm gürses bunlar benim için de iyidir mesela ama dünya nerden bilsin arabeski :) Veya sagopa her neyse işte
seni sevdim ve basin sozcum olarak seciyorum
/>
tam ben de sana özelden yazmıştım
-
Şarkı patlamış işte, Gangnam Style gibi -
Telefonuna müzik indirmeyi bilmeyip şarkıları böyle sürekli youtube'dan dinleyen insanlar çok ülkemizde. Ben sürekli görüyorum toplu taşımada vs. Bir kişi 10 kez dinlese ortalama bu tür rakamlara çok rahat çıkılır. 1m izlenme bile fazladır böyle "şarkı"lara orası ayrı mesele
-
dünyaca ünlü bi sürü insan var zaten martin garrix mesela dünyanın bir numaralı dj i ama the chainsmokers mesela bu sene patladı şarkı çıkar çıkmaz 50 60 milyon kişi dinliyo 1 ginde sadece youtubeda onlara da bu şarkı nasıl sinleniyo diye sormuyo ama kimse
quote:
Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defol
al birini vur ötekine. madonna nedir evladım bide selena gomez bi tane <3 yaz tam olsun. ne varsa 60'lar müziğinde var bunu 58 bin kişi izlemiş kimin umrunda. ergenler şarkıyı henüz keşfetmedi ve orda burda paylaşmıyor ne güzel işte.
madonna nedir mi?pop muzik sevmeyebilirsin ama pop muzik tarihini degistiren biridir gerek sarkilari gerek videolari ile. pop muzik sevmemek farkli. ama madonna nedir demek... hmmm...
-
quote:
dünyaca ünlü bi sürü insan var zaten martin garrix mesela dünyanın bir numaralı dj i ama the chainsmokers mesela bu sene patladı şarkı çıkar çıkmaz 50 60 milyon kişi dinliyo 1 ginde sadece youtubeda onlara da bu şarkı nasıl sinleniyo diye sormuyo ama kimse
dunyaca unlu ikiside. o yuzden o an ne populerse o dinlenir. dunya tanidigi icin ikisini, o an gundemde olan kazanir.
ama turkiyedeki bi liselinin, global bir muzik ikonunu, hele de madonna gibi birinin, gayet basarili bir sarkisini gecmesi komik ve tuhaf.
Benzer içerikler
- en iyi tıraş köpüğü
- depreks zayıflatırmı
- zedprex kullanıp iyileşenler
- yaratıcı kebapçı isimleri
- nı nı nı nı nını nını fon müziği
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X