Şimdi Ara

Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yalnızlığın, sabah ereksiyonu ile çarpıştığı anda beynimin içerisinde çınlayan ses çiş yapsam geçermi ki sizin için varmı sabahların anlamı dostlar

• Anlamli birsey cikaramadim ama kafandaki sorulari sessizlikte cözmek isteyebilirsin karanlik ve en önemlisi etraf sessizken ama bir sey vardir bu sorular cözülemeyecek sadece kafani kemiriyor cözülebilir olsa idi zaten bu saatte aklina takmazdin off o kadar karmisik ki aslinda kolay görünen hersey o kadar kolay ki karmisik görünen hersey birsey var o da belkide herseyin cevabi toprakta gizlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

VALA MELKOR MAKBER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Anlamli birsey cikaramadim ama kafandaki sorulari sessizlikte cözmek isteyebilirsin karanlik ve en önemlisi etraf sessizken ama bir sey vardir bu sorular cözülemeyecek sadece kafani kemiriyor cözülebilir olsa idi zaten bu saatte aklina takmazdin off o kadar karmisik ki aslinda kolay görünen hersey o kadar kolay ki karmisik görünen hersey birsey var o da belkide herseyin cevabi toprakta gizlidir

çok derin girdin hocam

Orijinalden alıntı: monsieur11

quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Anlamli birsey cikaramadim ama kafandaki sorulari sessizlikte cözmek isteyebilirsin karanlik ve en önemlisi etraf sessizken ama bir sey vardir bu sorular cözülemeyecek sadece kafani kemiriyor cözülebilir olsa idi zaten bu saatte aklina takmazdin off o kadar karmisik ki aslinda kolay görünen hersey o kadar kolay ki karmisik görünen hersey birsey var o da belkide herseyin cevabi toprakta gizlidir

çok derin girdin hocam

Biraz öyle oldu eger hayata daha yeni tutunuyorsan isin zor su an önüne bakman gerek birseyler yapman gerek bak bu hayatta en önemli seylerden birisi parayi bir arada tutabilmektir yani savurgan olmayacaksin tabi rahat yasamak yerine artist olmak istersen durum degisir belirli bir yasa kadar sözün gecer ardinda firma kapilarinda yatiyor bulursun kendini cimri ol demiyorum hatta cimrilik yaparsanda birseyler kaybedersin neyse kisa keseyim okul bir yere kadar okumak iyidir ama o da bir yere kadar yok üniye gitcem yüksek lisans yapcam oradan bir üst kademeye gececegim diyen insanlari anlamak bazen güclesiyor iyi güzelde yasin kac oldu millet evlendi sen gözlüklerinle halen okuma pesindesin gerci kendi tercihleri ama onca yillarinizi kitaplarila gomuyorsunuz ya is bulamazsaniz bulanlar iyi maas alabilir ama bak Ali Agaogluna kafayi calistirandada para sahibi oluyor okumakla ilgisi yok yani kisaca eger söz konusu para ise ama dur simdi sen hangi okula gidiyorsun bilmiyorum yani okuldan cikmayi dusunme ama belirli bir yere kadarda okuman gerek yoksa pisman olabilirsin herneyse basta dedigim gibi suandan itibaren 2. bir şıkkın olsun ki hatta 3. ileride birseyler ters giderse hemen affallama su anda piyangodan para cikmadan zengin olunmaz senin benim icin o yüzden birikime önem ver yazim hatalarim olabilir bazi cumluler anlamsiz ve ögüt vermis gibi olduysa kusura bakma cepten yaziyorum o yüzden türkce karekterleri secerken bayaa uzun sürdüğü için herzaman kullanamiyorum

• benim için sabahın anlamı: iş!

tepki: HAAAYIIIIIIIIIIIIIIIRRR!!!

Orijinalden alıntı: TechZone

benim için sabahın anlamı: iş!

tepki: HAAAYIIIIIIIIIIIIIIIRRR!!!

Şimdi okul,3 sene sonra filan iş olacak.

Sabahın köründe metal müzikmi açtılar
  • akşam çok önemli bi randevum var onun heyecanından uyuyamadım, gece 2 de yattığım halde... zaman geçsin bi an önce avm ye gidip ayakkabı ve ceket alicam, inşallah herşey yolunda gider ve istediğimizi alırız

gunaydıııın

Orijinalden alıntı: christopher smith

Onu bilmem 5 dakika daha uyucam

Su an megadeth ' ten so far so good so what albumunu dinliyorum. 7.12 de uyandim hala caliyo kapatmaya kiyamiyorum ams cikmam lazim

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • Oldum olası korkmuşum sabahtan. Sabahın grisi gecenin karanlığından daha fazla ürpertir içimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Su an megadeth ' ten so far so good so what albumunu dinliyorum. 7.12 de uyandim hala caliyo kapatmaya kiyamiyorum ams cikmam lazim

Rest in peace albümüde süperdi

• quote:

quote:

quote:

O zaten masterpiece

Bende kaseti mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 11 Mart 2013; 16:53:28 >
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaten masterpiece

Bende kaseti mevcut

Mustaine coşturmuştu orda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.