Şimdi Ara

bu saatler gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce gördüğüm kampanyayı sizlere sormak istiyorum bu markayı bilen yada bilgisi olan bilgi verebilir mi bana çok cazip geldi ama gerek marka gerek site hakkında ne düşünüyorsunuz?
    http://www.marcamarca.com.tr/genuova-marka-304-tum-liste.aspx

• site sağlam duruyor ama markayı bilmiyorum tabi
  • saatlerin tipleri süper geldi fiyatları da bayağı ucuz da bu genuova nasıl bir markaysa ne ekşide var ne de gugılda hakkında yazılmış yazı falan.bana pek inandırıcı gelmedi.
  • bende sadece sitesinden bakabildim italyan markası ve sitede fiyatlar uçuk gittigidiyor ve sahibinden de buldum onlarda da fiyatlar uçuk ama sitede baya bi makul
  • o değilde fena gömlekler yok gibi 15 tl'e :)

http://marcamarca.com.tr/budget-marka-185-erkek-2-markaturu.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

o değilde fena gömlekler yok gibi 15 tl'e :)

http://marcamarca.com.tr/budget-marka-185-erkek-2-markaturu.aspx

cık gömlekleri beğenmedim
  • Tabi ki çakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu haber doğru mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Tabi ki çakma

nasıl anladınız
  • Valla bi siparis verdim telefon onayida verdik ama 2 hafta oldu ses seda yok bu siteden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 25 Mayıs 2012; 1:18:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Valla bi siparis verdim telefon onayida verdik ama 2 hafta oldu ses seda yok bu siteden

teelike
  • ilk saatler kameralı saatlere benziyor model
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrikadakisolaryumcu

quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Tabi ki çakma

nasıl anladınız

Bu tarz siteler çok fazlalaştı. Ya adı sanı duyulmamış markaları sanki çok pahalıymış çok kaliteliymiş gibi yüksek fiyat koyup sonra 8 kat indirim yaptık diyorlar ya da ünlü markaların çakmalarını satıyorlar. Üreticisinin bile 600-700 TL'ye sattığı saatleri hangi ticari yöntemle başka bir ülkede bulunan ithalatçı firma 125 TL'ye satabilir? Bu saatlerin nerden geldiğini görmek istiyorsan Google'da wholesale watches diye arattırabilirsin.
  • Merhaba arkadaşlar.Bahsedilen saatlerden bir tane aldım.Marka yı tanımıyorum ama saat gerçekten güzel.Fiyat cazip olduğu için araştırmadan almıştım ama pişman değilim.Çok dandik bir kutu içinde geliyor saat.Garanti belgesi falan var.fiyatına göre bence oldukça kaliteli.
  • Bence ortadirek bir insan için en iyi marka casio Uygun fiyatlı ve sağlam. Diğerleri bütçeyi zorluyor
  • Hayır crysis

*Oh sonunda hep yapmak istemişimdir
  • Evet arkadaşlar bende biraz araştırma yaptım , vewww.genuova.com a girip sitede yazan ingilizce açıklamaları google da arattım.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    The new Irony Chrono Collection from Genuova packs a big, colourful, energetic punch. Three sporty new models kick-start the collection with powerful, eye-popping colour combinations: intense blue with vibrant fuchsia, splashy red with snowy white, and midnight black with a bright.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu sloganmı açıklamamı, artık herneyse swatch markasının irony serisi için kullandığı açıklama , sadece swatch yazısını kaldırıp genuova yazmışlar uyanıklar.
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Bathed in sunlight. Fueled by optimism. In the new season, girls and cars stop and stare at the future in this Technicolor mis-en-scene of desire. The Spring Summer Eyewear collection by genuova brings a classic feminine attitude in a revisited exciting 50's style.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Buda prada gözlüklerinin sitesinde yazan açıklama ,

Adamlar siteyi düzmece kurmuşlar , sitenin zaten domaini Türkiyeden açılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realteco -- 30 Mayıs 2012; 8:21:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pLainLogic

Hayır crysis

*Oh sonunda hep yapmak istemişimdir

Ama yanlis yaptin !!!

Yok crysis olucakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarzını Yarat .... Cool, seksi, çarpıcı ....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.