Şimdi Ara

Bu resmen bir SAVAŞ sebebidir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın ben her zaman diyorum savaş ülkeyi geri götürür, oyuna call of duty e benzemez savaş kolay şey değildir fakat abi bir ilimize resmen roket atıyorlar, bombalanıyor, illa mücadele edilmesi için ankara ya mı? Antalya ya mı? İzmir e mi? Saldırı olması gerekiyor, ulan türkiye sınırının içini bombalıyorlar, yoksa kilis türkiye sınırında değil de ben mi bilmiyorum?

Madem yönetemiceksiniz şu ülkeyi, o kadar şehit verdirticeksiniz, hiç bir bok yapmicaksınız oturucaksınız sarayda o altın kaplama şeylerin üzerinde padişahlar gibi, bırakın ülkeyi sizden daha iyi yönetecek milyonlarca kişi var bu ülkede. Bu kadar saçma bir şey olamaz ya, bir düşünün, millet vekillerinden tutun başkanlara kadar herkes evinde sıcak çayını yudumlarken, doğuda karakollarda bekleyen askerleri düşünün, acaba bugün de yaşayacakmıyız piskolojisiyle bekliyorlar, bu nedir ya?

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/305034/kilis-yavrum-parka-gitmeliyken-mezarliga-geldin

• Olur mu birşey yapmıyorlar! Broşür yayınlıyorlar ya roketlere karşı!!...

Bu resmen bir SAVAŞ sebebidir!
  • Doğrusun kardeşim Türkiye şuan ağır bombardıman altında. Pkk'nın Asker ve Polisimizi şehit etmesinemi yanalım Kilisteki vatandaşlarımız ölüyor onlaramı yanalım. Türkiye tarihi boyunca hiçbukadar aciz duruma düşmemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol yaptı yol nankör herif köprü yapıyor her seye karşınız bu yüzden iktidar olmayacaksınız. Muhaaaaa!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yol yaptı ya kardeşim.
  • O kopruler yollar niye yapildi

Millet rahat kacsin diye

• Gorunuse bakılırsa kilis iside terk edilmiş gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1950-1953 Kore: Komşunun komşusunun komşusunun komşusuna asker göndererek bölünmüşlüğünü korumuş olduk(alakasız çok uzaktaki bir ülke için hem de)

Ne aldık? 5 in 1 i ni. Neden mi? Çünkü bugün bize sığınan mültecilere yardım için gerekli yardımın 1/5 i gönderiliyor(hani şehit verdik, NATO üyesi yaptılar ya).

1990 Irak: Komşunun istilaya uğramasına yardım ettik, 100 milyar dolar harcadık, komşu bitti. Çok uzaktaki bir ülkenin istihbarat örgütünün gözüne girebilmek için.

Ne aldık? 3 ün 1 i ni.

2001-2014 Afganistan : Komşunun komşusunun işgaline yardım ettik. Orada ne arıyoruz la? Çok uzaktaki bir ülkenin istihbarat örgütünün, kendi gökdelenini yıkarak, "bunlar yıktı" deyip kendi halkını ve dünyayı kandırması yüzünden.

Ne aldık? Sıfır.

Şimdi bir komşuya girsek en az 400 milyar dolar zarara gireriz. eksi beşin eksi beşini birden alırız. Hangi komşu olduğu da farketmez. Roket mi düşüyor? Salla sen de 2 top mermisi o roketin kaynağına. Bakalım daha yapıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 12 Mayıs 2016; 9:36:00 >

• Ne kadar nankörsünüz. Yol yaptılarv

• Ya arkadaş üzülüyoruz toprağımız insanımız ama küfürü eder gibi yine gelecek seçimde akpye oy verecekler ne diyeyim üzüldüğümüzle kalacağız ne içirdiler bu millete bilmiyorum ki..
  • Rusya'dan çekindikleri için karşılık vermiyorlar. Rusya, Suriye'ye kara harekatı yapanın başına neler geleceğini peşinen söyledi. Halkın %90'ına hitap eden gazetelerde Vestel'in İHA'sı ile, ASELSAN'ın bilmem neyi ile milleti uyutuyorlar işte. Millet de hevesleniyor sabah namazını bir yerlerde kılmaya. Daha Kilis'te bile kılamıyorlar halbuki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 12 Mayıs 2016; 11:21:14 >
  • Bu küfürdür bu hakarettir bu millete dalga geçmektir AFAD gönüllüsüyüm 3 yıldır böyle bir kuruma hizmet vermem ben rezillik

• kiliste rant yok, para getirecek bina, rezidans, avm yok. bol yağlı avanta yok. zaten valisi evlere şenlik açıklamalar yapar. abdestli gezin, roket bu düşecek tabi der. artık insanın değeri insan olduğu için değil birilerine ne kazandırırsa ona göre değeri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.