Şimdi Ara

bu ramleri alarak hata mı ettim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-10666cl7d-8gbxh-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1333mhz-cl7-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=54888

Overclock potansiyeli yüksekmiş.hiç overclock yapmadım ramlerimin üzerinde psu kabloları olduğu için.ram cl7 ama 1333 mhz.acaba 1333 mhz yerine 1600 mhz cl9 mu alsaydım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aralarındaki farkı sentetik testlerde bile zor anlaşılır o derece.. Düşük voltaj olduğu için iyi overclock olur belki 1600mhz e çıkabilir denemek lazım
  • 1333 cl7 ile 1600 cl9 aynı performansı verir.

İlk tatkığın zaman cl7 olarak çalışmayabilir kontrol ettin mi CPU Z ile ? 9 olarak açılırsa kendin ayarlaman gerek 7'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Nisan 2012; 16:50:06 >
  • aida64 ile test ettim.şu an cl9 çalışıyor.biosta overclock bölümü var.ordan voltaj vererek mi ayarlayacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

aida64 ile test ettim.şu an cl9 çalışıyor.biosta overclock bölümü var.ordan voltaj vererek mi ayarlayacağım?

Bilmiyorsan timingleri ayarlamayi , ram hizini 1600mhz e cikar cl9 olarak calismasi muhtemel .
  • ben cl7 olarak çalışmasını istiyorum.o zaman 1800 mhz üstüne mi çıkarayım?
  • 1333mhz de cl7 çalışır.1333 mhz üstüne çıkarırsan cl9 çalışacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an hiç bir ayar yapmadan cl9 olarak çalışıyor.nasıl cl7 çalışacak anlamadım şimdi?kazıklandım mı yoksa?
  • Voltajı elle 1.5a ayarlayıp zamanları elle gireceksin zamanlamaları şu şekilde olacak (7-7-7-21)
  • ami bios ta yazma yeri var mı timingler için?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

ami bios ta yazma yeri var mı timingler için?

anakart modelini yazarsan daha iyi yardımcı olunur,elindeki ramler güzel
  • Gayette iyi ramler hiçte hata etmemişsin
  • msi z68ma-g45 (b3) anakartım var.demek ramleri iyi.teşekkür ederim.windows deneyim puanında 7,7 alıyor ama ben bu timingleri cl7 yapmak istiyorum.şu an cl9 çalışıyor.
  • Bios ta overclocking menüsüne girin. Aşağıdaki resimde işaretli olan yeri "auto"dan "manual" olarak ayarlayın.
    İlk 3 değeri 7 ve dördüncü değeri ise 21 olarak elle girin. kaydedip çıkın ve cpu-z ile tekrar kontrol edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 13 Nisan 2012; 14:53:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helvetia

Bios ta overclocking menüsüne girin. Aşağıdaki resimde işaretli olan yeri "auto"dan "manual" olarak ayarlayın.
    İlk 3 değeri 7 ve dördüncü değeri ise 21 olarak elle girin. kaydedip çıkın ve cpu-z ile tekrar kontrol edin...

teşekkür ederim.ramler ısınır mı cl7 ye ayarlarsam?

• Bellek'lerin ısınması Voltaj ile alakalı bir durumdur. Voltaj vermediğin sürece birşey olmaz. Zaten 1.5 Volt ve soğutucu plaka mevcut birşey olmaz.
  • tamam o zaman.hepinize teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: helvetia

Bios ta overclocking menüsüne girin. Aşağıdaki resimde işaretli olan yeri "auto"dan "manual" olarak ayarlayın.

Bunu Bende Yapim 9-9-9 Olarak Çalışıyolar Hiç Dikkat Etmemiştim Buna

• hata etmedin o ramleri alarak ayni kiti kulanıyoruz bende vatandan almıştım 4 ay oldu alalı hiç bir sorun yok şu an cl 7 7 7 20 1333 olarak kulanıyorum + Kingston cl 7 1333 belekler ile birlikte kulanıyorum hiç bir sorun çıkartmadı tek problem soğutucu plakaların biraz yüksek kalması cpu bloğuna çapıyorlar 1.2 slota takınca bende mecburen 3.4 taktım sorun yok hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

hata etmedin o ramleri alarak ayni kiti kulanıyoruz bende vatandan almıştım 4 ay oldu alalı hiç bir sorun yok şu an cl 7 7 7 20 1333 olarak kulanıyorum + Kingston cl 7 1333 belekler ile birlikte kulanıyorum hiç bir sorun çıkartmadı tek problem soğutucu plakaların biraz yüksek kalması cpu bloğuna çapıyorlar 1.2 slota takınca bende mecburen 3.4 taktım sorun yok hayırlı olsun

tesekkur ederim ama yazmayi unuttum.ben bu ramleri ekim ayinda aldim.hic sorun yasamadim.timingleri cl7 yapinca oyunlardaki bolumler daha hizli mi yuklenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Nisan 2012; 11:37:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.