Şimdi Ara

bu ramler kaç cl hangisini alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar 1024 gb dual ram bulamadım iki tane twinmos 512 mb alsam sağlıklı çalışırmı.Bunları mavibilgisayardan alacağım ama 512 mb hakkında fazla birşey yazılmamış.Birde bu arm 2.5 cl mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 9 Şubat 2006 14:09:05 >

• walla ben ekran da bir link göremedim.hangi ramden bahsediyoruz.ramin cl 2.5 olup olmadığını nerden bilebiliriz link olmadan.yani imzandaki gibi bir sistemin varda bir ramin dual çalışıp çalışmayacağını bilmiyorsan yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh sana ayrıca imzanda zaten 3 tane 1 gb yazıyor.2 tane daha 512 alırsan nereye koyacan?bu da imzanın sahte olduğunun ispadı.
  • Adam imzadaki sistem kesin garanti valla benim mi demiş? Ne sahtesi ne gerçeği? ehuehuee
  • valla alacaksan twinmos veya corsair.ikisininde cl si 2.5
  • pardon arkadaşlar bu ramlar mavi bilgisayarda.
  • corsair pahalı bence ve oc yapılmıycaksa gereksiz ama twinmoss uygun
  • corsair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontan -- 9 Şubat 2006 20:03:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdas27

walla ben ekran da bir link göremedim.hangi ramden bahsediyoruz.ramin cl 2.5 olup olmadığını nerden bilebiliriz link olmadan.yani imzandaki gibi bir sistemin varda bir ramin dual çalışıp çalışmayacağını bilmiyorsan yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh sana ayrıca imzanda zaten 3 tane 1 gb yazıyor.2 tane daha 512 alırsan nereye koyacan?bu da imzanın sahte olduğunun ispadı.

benim anakarta 3 tane ram takınca açmıyor. ya 1 veya 2 veya 4 ram takmam lazım. arkadaşın anakartı 3 taneyi kabul ediyor demekki
    bir de o anakartta 4 tane ram slot var. 3 tane ram elde var 2 tane ram de ilave eder 5 tane ram. hakketen 4 slota 5 tane ram nasıl sığacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcok -- 9 Şubat 2006 22:20:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.